Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birlikte toplayın hem oyun olur, hemde kolay kolay dağıtmazlar.
Dün psikolog arkadaşımla görüştüm "herşeyi birlikte yapıp ilişkinizi güçlendirin" diyor.
Evet çok mantıklı aslında, hem birlikte vakit geçirmiş oluruz hem de kendi dağıttıklarını toplamayı öğrenirler

Anladm cnm tamamdir 40puan yazdm ozmn

Kolay gelsn cnm calisiyormudn hafta ici

Kolay gelsn cnm

Selam cnm iyidir sendn naber :) o cadilarinyerm kolay gelsn sizedee
İyi kuzum çok şükür haftasonu geldi mi yemelerim coşuyor bana evde oturmak yaramıyor çözdüm ben

bana da öyle galiba her halükarda evdeyim ama bugün coştum menüyü görünce herkes böyle eminim

Çayı şekersiz mi içıyorsun canım

3 dl yerine 2 ye dusersn zamanla. Suanda iyi gbi menun cnm. Cekirdek miktarida onemli tabiki. Afiyt olsn
Ohh miss herseyi haftasonu yapiyorsn demekki e ole olunca haliyle dinlenmeye vakit kalmiyor :)
Ayy skntidan yemek yemek sanrm bu bendede var yemek icin durmadan biseyler yiyebilirim :/

Gel canım ya adapte olamadın bi türlü gel artık nasılsın?

Gündem olmuştu canım Temmuz ayındaki başlangıç menüleri idi
su son 1 haftadır iyi değildim 2 gun önce hastanelik oldum surekli bas donmesi ve bas ağrısı oldu mide bulantısı vardi şükür iki gündür iyiyim sizler nasilsiniz

Perşembe günü saglik ocağına gidip kan tahlili vereceğim sonra da online diyet yapacağım bölgesel istiyorum insallah adapte olurum o zaman
Anladim canim

son 1 haftadır iyi değildim 2 gun önce hastanelik oldum surekli bas donmesi ve bas ağrısı oldu mide bulantısı vardi şükür iki gündür iyiyim sizler nasilsiniz
Gecmis olsun canim.usuttunmu acaba

Sen evindemsin annenlerdemisin hala

Canım geçmiş olsun neyin vardı ?

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım bence güzel
Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel bence
29 kasım

09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilşm tb ekmek

15.00 ton balıgı 40 gr

16.00 aptamil süt artırıcu

18.00 şehzade kebabı bi kepce

Spor yok

Su:3 litre
Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün
29 pazar
10.00
4 5 zeytin
1 yumurta dan omlet
3dlm ekmek
2dlm peynir

14.00
sutlu kahve
1 avuc kuru yemis
1 elma
ceyrek muz

16.00
3 kepce kuru fasulye
2dlm ekmek
salata
3 4 yk yogurt
2yk bulgur pilavi

su 2lt
spor yok
Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel
29 Kasım Pazar
sabah 11.00
1 bardak çay
bir yarım açma
2 dilim peynir
1 domates

akşam 16.00
2 lahmacun
1 küçük tabak salata
1 kase mercimek çorbası

su.2.5 lt
spor.30 dk leslie
Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım

evet aşırı karışık bu hafta güzel geçer umuyorum 69 hayal olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…