- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.241
Yarından itibaren menü yazmaya ve bildirime gel o zamanOlur olur hadi gari
Evet çok mantıklı aslında, hem birlikte vakit geçirmiş oluruz hem de kendi dağıttıklarını toplamayı öğrenirlerBirlikte toplayın hem oyun olur, hemde kolay kolay dağıtmazlar.
Dün psikolog arkadaşımla görüştüm "herşeyi birlikte yapıp ilişkinizi güçlendirin" diyor.
İyi kuzum çok şükür haftasonu geldi mi yemelerim coşuyor bana evde oturmak yaramıyor çözdüm benAnladm cnm tamamdir 40puan yazdm ozmn
Kolay gelsn cnm calisiyormudn hafta ici
Kolay gelsn cnm
Selam cnm iyidir sendn naber :) o cadilarinyerm kolay gelsn sizedee
bana da öyle galiba her halükarda evdeyim ama bugün coştum menüyü görünce herkes böyle eminimEvet çok mantıklı aslında, hem birlikte vakit geçirmiş oluruz hem de kendi dağıttıklarını toplamayı öğrenirler
İyi kuzum çok şükür haftasonu geldi mi yemelerim coşuyor bana evde oturmak yaramıyor çözdüm ben
Gördümmmmm
Çayı şekersiz mi içıyorsun canımBugün menülerde neler var kızlar
Ben dünden kalan bulgur pilavını yedim.
Çocuklara patates ezmesi yaptım
Eşim de yemeğe davetli bu Corona zamanı
Gitme dedim ama dinlemiyor
Bir saat sonra tarçınlı kahvemi içerim inşallah
Sonra da 1 çaydanlık çay beni bekler
3 dl yerine 2 ye dusersn zamanla. Suanda iyi gbi menun cnm. Cekirdek miktarida onemli tabiki. Afiyt olsnmerhaba arkadaşlar
dün yediğimi yazamadım, tamam bi daha aksatmam, peşinen söyliyim
kahvaltı
3 dl ekmek
kıymalı yumurta
peynir zeytin 1 tk reçel
1 yk tahin pekmez
ara
1 ayva
akşam
3 4 yk domatesli bulgur pilavı
1 tabaktan az kuru börülce yemeği
çekirdek
2 lt su
arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var motive açısından.
ben de sizinkilere elimden geldiğince yapmaya başlıycam
Ohh miss herseyi haftasonu yapiyorsn demekki e ole olunca haliyle dinlenmeye vakit kalmiyor :)Benim nedense yıllardır hafta içi içimden bir şey yapmak gelmiyor yemek bulaşık lavobalar bir de.çünkü okul çok yoruyor beni bazı arkadaşlarıma bakıyorum öyle enerjikler ki şaşırıyorum.Şimdi de canlı dersler var.Hafta sonu dipli köşeli temizlik yapıyorum yemek ve kahvaltıya da özeniyorum baya öyle olunca yoruluyorum.Oldum olası halsiz yorgunum zatenatom karınca insanlara çok özeniyorum
Ayy skntidan yemek yemek sanrm bu bendede var yemek icin durmadan biseyler yiyebilirim :/Evet çok mantıklı aslında, hem birlikte vakit geçirmiş oluruz hem de kendi dağıttıklarını toplamayı öğrenirler
İyi kuzum çok şükür haftasonu geldi mi yemelerim coşuyor bana evde oturmak yaramıyor çözdüm ben
su son 1 haftadır iyi değildim 2 gun önce hastanelik oldum surekli bas donmesi ve bas ağrısı oldu mide bulantısı vardi şükür iki gündür iyiyim sizler nasilsinizGel canım ya adapte olamadın bi türlü gel artık nasılsın?
Gündem olmuştu canımTemmuz ayındaki başlangıç menüleri idi
Anladim canimbence guzel
lavs yerine icinin etini yeseydin sadece
baya hafif ollus canim guzel
guzel canim
guzel olmus canim
bugun bulgur pilavi gunu olmus
cogunluk menude var
bendede var:)
offf cok acimistir yaa krem.felan surseydin sonrasinda
allah hakkinda hayirlisini versin canim:)
iyi aksamlar canim
bizde giremedik sitededen kaynakliydi
guzel canim :)
bence git yat dinlen:)
Gecmis olsun canim.usuttunmu acabason 1 haftadır iyi değildim 2 gun önce hastanelik oldum surekli bas donmesi ve bas ağrısı oldu mide bulantısı vardi şükür iki gündür iyiyim sizler nasilsiniz
Canım geçmiş olsun neyin vardı ?su son 1 haftadır iyi değildim 2 gun önce hastanelik oldum surekli bas donmesi ve bas ağrısı oldu mide bulantısı vardi şükür iki gündür iyiyim sizler nasilsiniz
Perşembe günü saglik ocağına gidip kan tahlili vereceğim sonra da online diyet yapacağım bölgesel istiyorum insallah adapte olurum o zaman
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş28 kasim cumartesi
14.00 ve 15.00 arasi
1 bucuk kepce etlu kuru fasulye(etini secip daha cok koydum tabagima ve suyu cok azdi)
5yk bulgur pilavi
salata
sus biberi 7 8 tane
1 avuc kuru yemis
sutlu kahve
su 2lt
spor 200 ip atlamPnrrr-12
Afiyet olsun canım bence güzel28 kasim c.tesi
Sabah 09.⁰0
3 yk tahin pekmez
1 dilim r b ekmeği
Ara
Y.cay
1 avuç k.cekirdegi
1 muz
Öğle 14.30
2 kepçe m.corbasi
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 nar
1hurma
Akşam 18.30
4 kaşık makarna
4 kaşık y.fasulye
1 tabak salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bencemerhaba arkadaşlar
dün yediğimi yazamadım, tamam bi daha aksatmam, peşinen söyliyim
kahvaltı
3 dl ekmek
kıymalı yumurta
peynir zeytin 1 tk reçel
1 yk tahin pekmez
ara
1 ayva
akşam
3 4 yk domatesli bulgur pilavı
1 tabaktan az kuru börülce yemeği
çekirdek
2 lt su
arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var motive açısından.
ben de sizinkilere elimden geldiğince yapmaya başlıycam
Afiyet olsun canım güzel bencebugun erkenden yazayım
kahvaltı yok
ara
1 dl ekmek (çocuklara tost yapmıştım, oğlum tostu ayırmış, 1 dl yememiş, atılmasın dimi
1 havuç (2 saat kadar sonra)
3 gün kurusu kayısı
akşam
4 yk bulgur pilavı
2 yk kuru börülce yemeği
tavuk haşlama
1 büyük kase yoğurt
1.5 yk tahin pekmez (yemeğin üstüne tatlı isteğim hala gitmedi, en masumuydu)
2 lt su
Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün29 kasım
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilşm tb ekmek
15.00 ton balıgı 40 gr
16.00 aptamil süt artırıcu
18.00 şehzade kebabı bi kepce
Spor yok
Su:3 litre
Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah29 pazar
10.00
4 5 zeytin
1 yumurta dan omlet
3dlm ekmek
2dlm peynir
14.00
sutlu kahve
1 avuc kuru yemis
1 elma
ceyrek muz
16.00
3 kepce kuru fasulye
2dlm ekmek
salata
3 4 yk yogurt
2yk bulgur pilavi
su 2lt
spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü29 Kasım Pazar
12:00 Kahvaltı
Sucuklu yumurta ( 5-6 tane sucuk yuvarlak ince kesilmiş)
Tahin pekmez 1 çk kadar
2 dilim ekmek
1 ceviz
3 zeytin
Yeşillik
19:30 Akşam Yemeği
Yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
Su 3 Lt spor 200 ip=40 Lesli 3 mil=135 toplam spor =175
Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzelMENUM:
9:30 kahve, 1 kurabiye, 1 kare bitter
11:30 2 dilime eşdeger eksi maya ekmegi, 2 dilim salam, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 2 cecil peynir domates, 1tk tereyag
14:30 1 bardak protein süt
15:30 kahve 3 ceviz
18:00 2 kepce tavuksuyu corbasi, 1 kabak sote domatesli, 3yk yogurt, az Salata
19:30 1 dilim bebek kek ( kuru uzum, pekmez,z3ytin yag 3/1 koydm sadece, tarcın) ogluma yapmistm yemesem iyidi dayanamadim
2lt su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
300 mekik 60p =toplam 250p
Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım29 Kasım Pazar
sabah 11.00
1 bardak çay
bir yarım açma
2 dilim peynir
1 domates
akşam 16.00
2 lahmacun
1 küçük tabak salata
1 kase mercimek çorbası
su.2.5 lt
spor.30 dk leslie
Ben gündüz iş yaptım ara ara girdim de akşam kimseler gelmedi pek dediğin gibi canımİyi geceler kızlar nerdesiniz hafta sonu olunca mi kimse yok sayfalar hiç ilerlemiyor bakıyorum arada anda yazan yok
Aynen meşgul demek ki herkes yarın çok güzel bı başlangıç olsun haftaya insAllahBen gündüz iş yaptım ara ara girdim de akşam kimseler gelmedi pek dediğin gibi canım
evet aşırı karışık bu hafta güzel geçer umuyorum 69 hayal olmazAfiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım bence güzel
Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün
Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel
Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım
insAllah görürsün canım hadi insAllah bende 87 görürüm insAllahevet aşırı karışık bu hafta güzel geçer umuyorum 69 hayal olmaz
İnşallah canım benimAynen meşgul demek ki herkes yarın çok güzel bı başlangıç olsun haftaya insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?