Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vala inanırım benim kız oyalıyor bazen bazende uyuduğu anda fırsat bilip hazırlıyorum ben de insAllah düzelir
Sorma.. kucagıma almadıgımda sürekli mızmız sesler cıkarıyor. Bi oturmaya baslasa rahatlıcam sanırım, biraz gec oturcak bızımkı, dr 6.5 ta otırtalum dedi . O uyurken de ben de uyumaya calısıyom cok yorgun hıssedıyorum kendımı diye , ama yemek işine onem vercem canım sagol

ayyy aynen yaa evde durdukça sıkıntıdan canım istemese bile yiyorum

Günaydın Kızlar
Artı 1.5 çıktım bugün ama sıkıntı değil.
Hal ederim Cuma’ya inşallah
okuldayım 8.30 da dersim başladı arada yazayım dedim
günaydın canım
bişe soracağım şimdi artı çıktın ya mesela cumaya kadar eksiye geçebiliyor musun
hafıza sıkıntım var çok aklımda kalmıyor :)
şunun için soruyorum benim haftasonlarım yeme konusunda kötü geçiyor da acaba böyle de hedefime ulaşabilir miyim merak ediyorum

Ben biraz kestirdim üşüyerek uyandim, ates var galiba. Kızım uyandi terlemiş, onu degistirdim süt içiyor. Bi daha bu agriyla biraz zor daları. Kizz hatçemm benim yerime de uyu
Canım ya şimdi nasılsın ? Gidebildin mi doktora ?
Günaydın Kızlar
Hafta sonu kaçamaklarını Cuma’ya kadar unutursan elbet eksi gemle neden gelmesin canım
Canım durum şöyle Bence 2 gün yedik diyelim en az 1 gün o kaçamaklardan kurtulmak için lazım geriye kalıyor 4 gün aslında cuma günü tartıda gördüğümüz haftalık değil 4 günlük eksimiz kısacası 1 ayda hedefine ulaşacağına 1 buçuk ayda ulaşabiliyorsun
Pardon 72.4 yanlıs yazmısım
Cuma’ya güzel eksi gelir inşallah

eğer böyle de olabiliyorsa ben razıyım kuzum çünkü cumartesi pazarı rahat geçirince haftaiçi diyetime daha adapte oluyorum
evet biraz daha yavaş gidiyor ama böyle olunca da sıkılmıyorum diyet yapmaktan sanki :)

Ben de bi kere bozdum mu çorap söküğü gibi toparlayamıyorum malesef Sana böylesi iyi gelecekse öyle dene istersen canım ama yine de fazla abartmadan dene

Ben de bi kere bozdum mu çorap söküğü gibi toparlayamıyorum malesef Sana böylesi iyi gelecekse öyle dene istersen canım ama yine de fazla abartmadan dene
haftasonu şöyle bi karar aldım kendimce haftaiçi cuma da dahil asla kaçamak yapmayacağım ve aldığım kaloriyi az tutacağım, haftasonu hem evde olmam hem de ailemle beraber olmam sebebiyle biraz daha rahat bırakacağım, daha bırakacağım derken çikolatalara, cipslere saldırmak yoookkkk sadece öğün saatlerimi esnetiyorum işte, meyveyi abartabiliyorum gibi

Dur bakalım hayırlısı

Kızlar duyuruyu dikkate almanızı rica ediyorum.

Farklı tartıda tartılmak zorunda olduğunuzda sebebini de belirtirseniz memnun olurum.

Ayrıca listeye girmek isteyen tüm üyelerin sadece listeye girecekleri hafta değil önceki haftalarda da tartı resmi paylaşması gerekiyor..

Örnekle açıklamak gerekirse; 703.etapta listeye girecek olan üye 702.etaptada resimli (tarih ve nickli) olarak bildirim yapmalıdır.

Günaydın Kızlar
Halledersin insAllah canım
Gunaydın kızlar sabitim 74.4 ,cumaya eksiyim inşş
Cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Tmmdr kaptanım
Günaydin kızlar 1kg artıdaym aslinda bukadr degldi bi anda oldu tamam kacamaklarm oldu ama yinede ben reglden dolayi diye dusunuyorm gecn ay bu aralar olmusum cunki
Cumaya kadar geçer regl Şişligin insAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…