- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.261
inşallah ablacım ❤ inanıyoruminsAllah görürsün canım hadi insAllah bende 87 görürüm insAllah
Spordaki istikrarina hayranim8 buçukta başladığım sporumu 150 milyon kez bölünme sonucu an itibariyle bitirebildim
menümü yazıp duşa gireyim
Başka türlü gitmiyor bebeğim napıyımSpordaki istikrarina hayranim
iAfiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım bence güzel
Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün
Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel
Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım o ekmeklerin hakkından sporun gelmiştir snrm güzel bence29 kasım
09.30
1 yumurta
1 pankek
6 zeytin
1 dilim ekmek
Domates
14.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak kefir
18.00
1 tabak tepsi kebabı
3 yk yoğurt
4 dilim tb ekmeği( temzilik yaptım çok acıktım valla)
2.5 lt su
Spor
30 dk leslie 90 p
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
Toplam 285Pnrrr-12
Vala inanırım benim kız oyalıyor bazen bazende uyuduğu anda fırsat bilip hazırlıyorum ben de insAllah düzeliri
Canım bu aralar kızım hep kucak istitor,vakit bulamıyorum resmen adam akıllı bişeyler hazrlamaya
İns o uyanmadan uyumussundur.Uyuyum dedim yine uyuyamadimkalktım bı duş aldım fırsattan istifade kurulan giyin saç tara sonra kurut derken uykum kaçtı resmen ben tam dalacakken şimdi de minik uyanır kesin
İyi gecelerBende gunduz minigim uyurken yanina kivrilmistim simdi uyku tutmuyor. Dizi izledim az ,biraz elisi ordum artik yatsam iyi olacak. Sabah erkenden kalkacak hepsi
Yazdigin saate hic bakmamisim daha yazali 5dk olmus meger yat uyu kizinsAllah uyuyacam
Bebek kek ismini ben uydurdumAfiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım bence güzel
Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün
Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel
Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım
Insallah uyanmaz guzelcene uyursn cnm bende 1 saatir dalsin diye bekliyorm saat 10da uyumustu memeye kalktı ama biturlu tekrar dalamiyor kaynasip duruyor iyice uykumu actı benimdeUyuyum dedim yine uyuyamadimkalktım bı duş aldım fırsattan istifade kurulan giyin saç tara sonra kurut derken uykum kaçtı resmen ben tam dalacakken şimdi de minik uyanır kesin
Afiyet olsun canımBebek kek ismini ben uydurdumbi ara denizbenimadim da tarif vermisti biraz o biraz kendm uyarladm boyle birsey ckti ama guzeldi tadi 1 tanede elma rendeledim icine
Insallah uyanmaz guzelcene uyursn cnm bende 1 saatir dalsin diye bekliyorm saat 10da uyumustu memeye kalktı ama biturlu tekrar dalamiyor kaynasip duruyor iyice uykumu actı benimde
Hiç hafiflemedi mi canımBen biraz kestirdim üşüyerek uyandim, ates var galiba. Kızım uyandi terlemiş, onu degistirdim süt içiyor. Bi daha bu agriyla biraz zor daları. Kizz hatçemm benim yerime de uyu
Ay kiyamam ya. Nasil gecti gecen uyudunmu. Agrin nasil oldu.Ben biraz kestirdim üşüyerek uyandim, ates var galiba. Kızım uyandi terlemiş, onu degistirdim süt içiyor. Bi daha bu agriyla biraz zor daları. Kizz hatçemm benim yerime de uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?