- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.861
Canim bel her zaman ağrıyor. Bugün iki yanim yani tam olarak bobreklerim ağrıyor. Hem sanci oluyor hem yaniyor sanki.Böbrek ağrısı belde değil iki yanda olur canım
Hamilelikte denk gelmedi mi . Benim 2 hamileligin de borcu var.Benim çok değil canım emzirirken tuttum adet günleri var sadece
Aynen ta camları sildiğim zaman yarın yaparım demiştim kızım hastalandı ıvır zıvır kaldı öyle
insAllah güzel yönde şaşırtır cnmKızlar kilo veremeyen Asude geri döndünormalde az tartılırım meraktan bir tartılıyım dedim 72.2 çıktı su içmiştim hadi 200 -300 Gr çıktım o zamanda sabitim .Yarın merak ediyorum dengesiz vücudum yine beni şaşırtacak mı
Böbreğin geri dönüşü yok...Ben kendime hiç dikkat eden biri değilim, sanirim yavaş yavaş acısı cikiyor
İnşallah canıminsAllah güzel yönde şaşırtır cnm
Tam tutacak zaman ama kilo alıyorum oruç tutarkenOruç borcu benimde var kızlar ama oğlan biraz büyüsün tutarım insAllah kızımda tamamını tutmuştum ama bunda çok sıcaklar başlayınca yarısını yedim 15 tane borcum oldu yeniden insAllah Rabb'im nasip eder de tutarız hepimiz
Yarin gideceğim insallah. Dayanamiyorum şu anBöbreğin geri dönüşü yok...
Bütün çözümler ölüm gibi birşey
Lütfen ciddiye al
Aynen orucken dizginlemrk çok daha zorTam tutacak zaman ama kilo alıyorum oruç tutarkenbu kiloda iken daha fazla almak istemiyorum
Benim de iftarda gözüm dönüyorAynen orucken dizginlemrk çok daha zor
Bizde böbrek taşı genetik .Kardeşim ve amcalarım düşürdü.Ben de de var ama paşa paşa yatıyorlar henüz bir şey olmadı.Ama hepsi çok şiddetli bel ağrısı çektiklerini söylediler.bence 4 litre su iç hergün.Canim bel her zaman ağrıyor. Bugün iki yanim yani tam olarak bobreklerim ağrıyor. Hem sanci oluyor hem yaniyor sanki.
Süt ve süt ürünlerini az tüketmek, yatmadan 3-4 saat evvel yemeyi içmeyi bırakmak ve yatarken 1 bardak su içmek böbrek taşı üretimini azaltıyor...Bizde böbrek taşı genetik .Kardeşim ve amcalarım düşürdü.Ben de de var ama paşa paşa yatıyorlar henüz bir şey olmadı.Ama hepsi çok şiddetli bel ağrısı çektiklerini söylediler.bence 4 litre su iç hergün.
Cok mu fazla bi yerden başlamak gerek. Ara ara tutarak bitirebilirsin.Benim de borç orucum çok fazla ama cesaret edip başlayamıyorum, oruçken ben ben olmuyorum maalesef
Evet iftarda ölçülü yiyebilmek çok önemli ben genelde sabit ya da artı olurum ramazanda çoğu kişi ekside geliyor sankiBenim de iftarda gözüm dönüyor
Oruç olmayıp tek öğün yesem yada hiç yemesem bile umursamıyorum
kadınlar en çok soğuğu bel ve ayak bileğinden alırlarmış ne kadar sıcak olursa olsun o kısımlara daha çok dikkat et ablacım geçer inşallahEv botu alana kadar ev patigimle idare edeyim. Korseyi de takarim yarin. Var bel korsem.
bence tam tersi akşam yenilince bir de çay faslı olunca artı çıkıyorEvet iftarda ölçülü yiyebilmek çok önemli ben genelde sabit ya da artı olurum ramazanda çoğu kişi ekside geliyor sanki
Nice guzel mutlu yillari olsun prensesin.Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
Nasil oldun canim. Mide bulantisina kekik cayi iyi geliyor sanki icseydin biAkşam çeşit sayısı biraz fazla oldu, bünye alışkın olmayınca kaldıramadı herhalde, fena midem bulanıyor
Ya bence sende tas yada kum var. İlaclati kullanmaya baslayali oldu kac gun fayda etmesi gerek ti sanki. Evde yogurt yapiyorsan eger yogurt suyu iyi geliyordu esime tas yada kum varaa dusurmeye yardimciymi. Ve sabahlari ac karna limonlu su. Esin isten izin alma sansi yokmu o evde cocuklara bakarken sen gitsen gelsen doktora randevuyu beklemeden.Canim yani tahlillerde yoğun enfeksiyon çıktı birazda kanlı dedi doktor. Ama benim bobreklerim çok ağrıyor randevu alabilirsem inşallah gideceğim.
Gule gule giy cnm :)2 sene once kaban almistim simdide digerinden aldim canim
degisiklik olsun diye:)
gecen 38 beden kot pantalon aldimama elbise olarakta 40 giyyorm simdi
38 alamadim sanki olmaz diye
bide internetden aldigim olmazsa diye cesaret edemedim elbiseye
anam o kadar kalorilimiymis
bende 200 felan diye tahmin edmistim
En iyisini yapmissin yememekle iradeni de tebrk edrm cnm ben dayanamazdim Sanrm, ama hepsinin tadini biliyoruz sonucta zayiflayinca olculu dengeleyerek hwrseyden yiyicez insallahŞu durumdan o kadar nefret ettim kigerçekten bir an önce şu kilolarimi vermek istiyorum ve bir daha asla kilo ile uğraşmak istemiyorum.
Kendi doğum günü pastami yiyemedim dolapta cuma ya kadar muzlari kötü olmuştu sevemedim. Dün kızımın d günü pastasini yiyemedim. Cuma ya kadar onun da tadi gider. Gerçekten bir kez daha midem bulandi şu kilodan
Kendi mesajimi alintilamisim yaKızlar oglani uyuttum spora gidiyorm sonrasi da uyanmazsa insllah dusa girerm. Evde ynlizken uyanir da aglar diye pek cesaret edemiyorm normalde.
Spora eslik edenlerrrr?
Insallah tez zamanda iyilesirsin cnmAkşamını sutlusütlü kahve ile noktaladim. Bir kaç tanede k. Çekirdeği vardı masada.
Akşam yemeğim olmuş oldu. Ama sancidan duramıyorum
Benm koca sabahciydi oglen gelince elime alamadm telefn bu ara takık zaten o yokken daha sık gelrm insallahPnrrr-12 spor bakanimizdan da ses yok sankimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?