Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böbrek ağrısı belde değil iki yanda olur canım
Canim bel her zaman ağrıyor. Bugün iki yanim yani tam olarak bobreklerim ağrıyor. Hem sanci oluyor hem yaniyor sanki.

Benim çok değil canım emzirirken tuttum adet günleri var sadece

Aynen ta camları sildiğim zaman yarın yaparım demiştim kızım hastalandı ıvır zıvır kaldı öyle
Hamilelikte denk gelmedi mi . Benim 2 hamileligin de borcu var.

insAllah güzel yönde şaşırtır cnm

Tam tutacak zaman ama kilo alıyorum oruç tutarken bu kiloda iken daha fazla almak istemiyorum

Canim bel her zaman ağrıyor. Bugün iki yanim yani tam olarak bobreklerim ağrıyor. Hem sanci oluyor hem yaniyor sanki.
Bizde böbrek taşı genetik .Kardeşim ve amcalarım düşürdü.Ben de de var ama paşa paşa yatıyorlar henüz bir şey olmadı.Ama hepsi çok şiddetli bel ağrısı çektiklerini söylediler.bence 4 litre su iç hergün.

Süt ve süt ürünlerini az tüketmek, yatmadan 3-4 saat evvel yemeyi içmeyi bırakmak ve yatarken 1 bardak su içmek böbrek taşı üretimini azaltıyor...

4 lt su böbrek hastası olma ihtimali olanlar için çok fazla

Benim de borç orucum çok fazla ama cesaret edip başlayamıyorum, oruçken ben ben olmuyorum maalesef
Cok mu fazla bi yerden başlamak gerek. Ara ara tutarak bitirebilirsin.
. .
Bana da oruç tutmak iyi gelmiyor aç kalıyorum sahuru yapıp uyuyunca da kilo aliyorum. Akşam yemeği bana kilo aldırıyor gündüz ne kadar aç kaLsam da.

Mecburen tutmak gerek sonuçta Allah rızası için tutuyorum. Ne kadar ertelesem daha da gözümde buyuyor
Tavsiyem bi an önce başla günler kısa zaman çabuk geçiyor canım.

Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll

Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
Nice guzel mutlu yillari olsun prensesin.
Rabbim bahtini acik etsin

Akşam çeşit sayısı biraz fazla oldu, bünye alışkın olmayınca kaldıramadı herhalde, fena midem bulanıyor
Nasil oldun canim. Mide bulantisina kekik cayi iyi geliyor sanki icseydin bi
Canim yani tahlillerde yoğun enfeksiyon çıktı birazda kanlı dedi doktor. Ama benim bobreklerim çok ağrıyor randevu alabilirsem inşallah gideceğim.
Ya bence sende tas yada kum var. İlaclati kullanmaya baslayali oldu kac gun fayda etmesi gerek ti sanki. Evde yogurt yapiyorsan eger yogurt suyu iyi geliyordu esime tas yada kum varaa dusurmeye yardimciymi. Ve sabahlari ac karna limonlu su. Esin isten izin alma sansi yokmu o evde cocuklara bakarken sen gitsen gelsen doktora randevuyu beklemeden.

Yaa bu hafta ne oluyor anlamadim erkende kalkiyorum ama gunler yetmiyor. Hic bir isim tam bitmiyor.

Bugun annemdeydim. Eve geldik yemek yemek fasli derken teli elime yeni aldim.
Sizde ne var ne yok. Pek ugramamis kimse sanki cok bir sayfa birikmemis

Gule gule giy cnm :)
En iyisini yapmissin yememekle iradeni de tebrk edrm cnm ben dayanamazdim Sanrm, ama hepsinin tadini biliyoruz sonucta zayiflayinca olculu dengeleyerek hwrseyden yiyicez insallah
Kızlar oglani uyuttum spora gidiyorm sonrasi da uyanmazsa insllah dusa girerm. Evde ynlizken uyanir da aglar diye pek cesaret edemiyorm normalde.

Spora eslik edenlerrrr?
Kendi mesajimi alintilamisim ya
Akşamını sutlusütlü kahve ile noktaladim. Bir kaç tanede k. Çekirdeği vardı masada.
Akşam yemeğim olmuş oldu. Ama sancidan duramıyorum
Insallah tez zamanda iyilesirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…