- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.821
Bugünkü menü
Kahvaltı 10.00
Dört kasik lor peyniri
4 ceviz
Bir haslnamis yumurta
Bir çay bardağı süt
Öğle 13.30
İki kaşık yulaf,iki kuru incir,on kuru üzüm,10 badem,yarım bardak süt,bir kasik nar.
Aksam 18.00
Dört tane köfte
Bol salata
Dört kasik yoğurt
3 litre su spor yok
Süper3 aralık perşembe.
Sabah 09.00
2 h.yumurta
1 salatalik
Roka
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.30
Ispanakli yumurta ( bu haftayi ispanakla bitirdim resmen )
Ara
1 nar
Akşam sütlü türk kahvesi
Cok azıcık k.cekirdeki
2 kayisi
Su 3 litre
Spor yok
En son spor yapıyordu, benle yürüyüş ile eşlik etmiştimPnrrr-12 spor bakanimizdan da ses yok sankimmm
Yemek yemekten bulanacak kadar midemi küçültemedim daha malesef darısı başımaAkşam çeşit sayısı biraz fazla oldu, bünye alışkın olmayınca kaldıramadı herhalde, fena midem bulanıyor
Çok kızgınım kendime şu anda, nasıl böyle bir hata yaptım diyeYemek yemekten bulanacak kadar midemi küçültemedim daha malesef darısı başıma
Kıyafetle mi tartıldınKızlar kilo veremeyen Asude geri döndünormalde az tartılırım meraktan bir tartılıyım dedim 72.2 çıktı su içmiştim hadi 200 -300 Gr çıktım o zamanda sabitim .Yarın merak ediyorum dengesiz vücudum yine beni şaşırtacak mı
Listeden çıkınca böyle oluyor listede olsan bunu yapmazdinÇok kızgınım kendime şu anda, nasıl böyle bir hata yaptım diye
Ayni hatayı bende yaptım mantar tavuk sote bulgur pilavı tursu yedim onlarda beni yiyor şuanÇok kızgınım kendime şu anda, nasıl böyle bir hata yaptım diye
Salata ile birlikte 2 çeşit en iyisi, hiç rahatsız etmiyorAyni hatayı bende yaptım mantar tavuk sote bulgur pilavı tursu yedim onlarda beni yiyor şuansu içiyorum habire
Yarın sabahtan itibaren çeki düzen vereceğim artık
Yok canım kıyafetle tartılmak yok bende . .cıpcıbıl yaniKıyafetle mi tartıldın
E ticaret üzerine canım :)Minimalistsin o zaman
Ne işi kuracaksın canım
E ticaret canımNe işi düşünuyorsun canım?
Geçmiş olsun canımAkşamını sutlusütlü kahve ile noktaladim. Bir kaç tanede k. Çekirdeği vardı masada.
Akşam yemeğim olmuş oldu. Ama sancidan duramıyorum
Sade soda iç biraz rahatlarsın belki canım bende şimdi içeceğimSalata ile birlikte 2 çeşit en iyisi, hiç rahatsız etmiyor
Beni de çorba+bakla+lahmacun+sarımsaklı yoğurt+turşu karışımı bitirdi
Hepsi dünden kalmıştı, yarına kalmasın diye yedim yedirdim :))
Aynen canım fırında tabi daha kolay fırında da yapanlar var tabi ama orjinali ocakta çevire çevire pişirmekGerçekten mi şaşırdım...
Doğu Anadolu'nun su böreğini diyorsun değil mi
Geldim cağnıımm napıyorsun nasıl oldun ?U UcanSupurge cemilimmm nerdesinnn bebeğim.
Bir an önce randevu alabilirsin inşallah.Böbrek çok önemli ihmale gelmez . inşallah sadece enfeksiyondurCanim yani tahlillerde yoğun enfeksiyon çıktı birazda kanlı dedi doktor. Ama benim bobreklerim çok ağrıyor randevu alabilirsem inşallah gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?