- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.841
Off ay sürer mi kiGeçmiş olsun canım
Bende olmuştum seninki gibi
agriliydi wc gitmeye korkuyordum idrar hep kanlıydı kaç gün çektim
2 farkli dr gördü biri kum döküyorsun dedi digeri tomografide bişey yok dedi 1 ayda anca toparladım kendimi
Ne yaptin , bebişin nasil yordu mu bugünde seniAynen canım fırında tabi daha kolay fırında da yapanlar var tabi ama orjinali ocakta çevire çevire pişirmek
Geldim cağnıımm napıyorsun nasıl oldun ?
Iyi değilim maalesef. Belirgin böbrek ağrısı cekiyorum yaaaAynen canım fırında tabi daha kolay fırında da yapanlar var tabi ama orjinali ocakta çevire çevire pişirmek
Geldim cağnıımm napıyorsun nasıl oldun ?
Korse takıyor musunIyi değilim maalesef. Belirgin böbrek ağrısı cekiyorum yaaa
Daha iyi olmadın mı canım. Keske Bi Dr a görünseydin tekrardan.Iyi değilim maalesef. Belirgin böbrek ağrısı cekiyorum yaaa
Benim de borç orucum çok fazla ama cesaret edip başlayamıyorum, oruçken ben ben olmuyorum maalesefHayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız
Bugün orucuma ara verdim. Adet oldum.
Tartım eksilmemis malesef o kadar aç durmama rağmen. Bugünu hafif geçirdim yarına ne olacak bakalım.
Şükür bugün uyudu kaç haftadır ertelediğim vestiyeri temizledik hanımefendiyleNe yaptin , bebişin nasil yordu mu bugünde seni
Ya eloş randevu bekleme giriş yaparlar belki daha da kötü etme kendiniIyi değilim maalesef. Belirgin böbrek ağrısı cekiyorum yaaa
Benim de borçlarım var günler de kısayken tutsam iyi olur aslındaBenim de borç orucum çok fazla ama cesaret edip başlayamıyorum, oruçken ben ben olmuyorum maalesef
Korse takmiyorum ama çit citli atlet kullaniyorum. Kışlik kazak giyiniyorum. Evin içi hamam gibi. Kombi 45 46 da yaniyor. Korseyi de yarin takmaya basliyim. O kadar koaturuyorum ki unutmuşumKorse takıyor musun
Memleket sıcak zaten diye dikkat etmiyorsun sanki kendine
Canim çocuklarla o kadar bekleyemem kiŞükür bugün uyudu kaç haftadır ertelediğim vestiyeri temizledik hanımefendiyle
Ya eloş randevu bekleme giriş yaparlar belki daha da kötü etme kendini
Benim deeeee . 2 çocuktan kalan borç. Sende bitir bir an önce ki 2. EklenmesinBenim de borçlarım var günler de kısayken tutsam iyi olur aslında
Benim enfeksiyon az vardı bolca kan vardı idrar tahlilindeOff ay sürer mi ki
Idrar tahlilinde enfeksiyon falan var miydi canim. Merak ediyorum bende. Randevusuz gitmek istemiyorum cocuklarla perişan olurum.
Oo vestiyeri daha bugün mu yapabildin. Benimkinde de koyacak yer kalmadi, bakalim benim ki ne kadar surecek.Şükür bugün uyudu kaç haftadır ertelediğim vestiyeri temizledik hanımefendiyle
Ya eloş randevu bekleme giriş yaparlar belki daha da kötü etme kendini
Çıtçıtlı atleti yaz-kış kullanıyorum ben ama bir etkisi çok az canım, korse hava aldırmıyor.Korse takmiyorum ama çit citli atlet kullaniyorum. Kışlik kazak giyiniyorum. Evin içi hamam gibi. Kombi 45 46 da yaniyor. Korseyi de yarin takmaya basliyim. O kadar koaturuyorum ki unutmuşum
Insallahhh yaaa. Galiba korkuyorummm bendeeBi
Bir an önce randevu alabilirsin inşallah.Böbrek çok önemli ihmale gelmez . inşallah sadece enfeksiyondur
Yokk yaa gideceğim insallah.Daha iyi olmadın mı canım. Keske Bi Dr a görünseydin tekrardan.
Benim enfeksiyon cok, kan az . Hastada olacağım bu hafta. Hergün diyorum acaba onun ağrısı mi.Benim enfeksiyon az vardı bolca kan vardı idrar tahlilinde
Ben netten ertesi güne randevu almıştım ürolojiye
Dene aksamdan yakin hastaneleri canım inş vardır
Ev botu alana kadar ev patigimle idare edeyim. Korseyi de takarim yarin. Var bel korsem.Çıtçıtlı atleti yaz-kış kullanıyorum ben ama bir etkisi çok az canım, korse hava aldırmıyor.
Evin sıcaklığı böbrek için önemli değil, önemli olan bel ve ayağı ne kadar kapattığın canım.
Sabah uyanır uyanmaz korseyi takıp, çorabı ve ev botunu giyiyorum, bizde de ev hamam gibi ama yapacak birşey yok, böbrek çok hassas
Böbrek ağrısı belde değil iki yanda olur canımBenim enfeksiyon cok, kan az . Hastada olacağım bu hafta. Hergün diyorum acaba
Benim çok değil canım emzirirken tuttum adet günleri var sadeceBenim deeeee . 2 çocuktan kalan borç. Sende bitir bir an önce ki 2. Eklenmesin
Aynen ta camları sildiğim zaman yarın yaparım demiştim kızım hastalandı ıvır zıvır kaldı öyleOo vestiyeri daha bugün mu yapabildin. Benimkinde de koyacak yer kalmadi, bakalim benim ki ne kadar surecek.
Ben kendime hiç dikkat eden biri değilim, sanirim yavaş yavaş acısı cikiyorÇıtçıtlı atleti yaz-kış kullanıyorum ben ama bir etkisi çok az canım, korse hava aldırmıyor.
Evin sıcaklığı böbrek için önemli değil, önemli olan bel ve ayağı ne kadar kapattığın canım.
Sabah uyanır uyanmaz korseyi takıp, çorabı ve ev botunu giyiyorum, bizde de ev hamam gibi ama yapacak birşey yok, böbrek çok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?