Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off ay sürer mi ki
Idrar tahlilinde enfeksiyon falan var miydi canim. Merak ediyorum bende. Randevusuz gitmek istemiyorum cocuklarla perişan olurum.

Aynen canım fırında tabi daha kolay fırında da yapanlar var tabi ama orjinali ocakta çevire çevire pişirmek

Geldim cağnıımm napıyorsun nasıl oldun ?
Ne yaptin , bebişin nasil yordu mu bugünde seni

Aynen canım fırında tabi daha kolay fırında da yapanlar var tabi ama orjinali ocakta çevire çevire pişirmek

Geldim cağnıımm napıyorsun nasıl oldun ?
Iyi değilim maalesef. Belirgin böbrek ağrısı cekiyorum yaaa

Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız

Bugün orucuma ara verdim. Adet oldum.
Tartım eksilmemis malesef o kadar aç durmama rağmen. Bugünu hafif geçirdim yarına ne olacak bakalım.
Benim de borç orucum çok fazla ama cesaret edip başlayamıyorum, oruçken ben ben olmuyorum maalesef

Korse takıyor musun
Memleket sıcak zaten diye dikkat etmiyorsun sanki kendine
Korse takmiyorum ama çit citli atlet kullaniyorum. Kışlik kazak giyiniyorum. Evin içi hamam gibi. Kombi 45 46 da yaniyor. Korseyi de yarin takmaya basliyim. O kadar koaturuyorum ki unutmuşum

Şükür bugün uyudu kaç haftadır ertelediğim vestiyeri temizledik hanımefendiyle

Ya eloş randevu bekleme giriş yaparlar belki daha da kötü etme kendini
Canim çocuklarla o kadar bekleyemem ki

Off ay sürer mi ki
Idrar tahlilinde enfeksiyon falan var miydi canim. Merak ediyorum bende. Randevusuz gitmek istemiyorum cocuklarla perişan olurum.
Benim enfeksiyon az vardı bolca kan vardı idrar tahlilinde
Ben netten ertesi güne randevu almıştım ürolojiye
Dene aksamdan yakin hastaneleri canım inş vardır

Şükür bugün uyudu kaç haftadır ertelediğim vestiyeri temizledik hanımefendiyle

Ya eloş randevu bekleme giriş yaparlar belki daha da kötü etme kendini
Oo vestiyeri daha bugün mu yapabildin. Benimkinde de koyacak yer kalmadi, bakalim benim ki ne kadar surecek.

Korse takmiyorum ama çit citli atlet kullaniyorum. Kışlik kazak giyiniyorum. Evin içi hamam gibi. Kombi 45 46 da yaniyor. Korseyi de yarin takmaya basliyim. O kadar koaturuyorum ki unutmuşum
Çıtçıtlı atleti yaz-kış kullanıyorum ben ama bir etkisi çok az canım, korse hava aldırmıyor.

Evin sıcaklığı böbrek için önemli değil, önemli olan bel ve ayağı ne kadar kapattığın canım.

Sabah uyanır uyanmaz korseyi takıp, çorabı ve ev botunu giyiyorum, bizde de ev hamam gibi ama yapacak birşey yok, böbrek çok hassas

Bi

Bir an önce randevu alabilirsin inşallah.Böbrek çok önemli ihmale gelmez . inşallah sadece enfeksiyondur
Insallahhh yaaa. Galiba korkuyorummm bendee
Daha iyi olmadın mı canım. Keske Bi Dr a görünseydin tekrardan.
Yokk yaa gideceğim insallah.
Benim enfeksiyon az vardı bolca kan vardı idrar tahlilinde
Ben netten ertesi güne randevu almıştım ürolojiye
Dene aksamdan yakin hastaneleri canım inş vardır
Benim enfeksiyon cok, kan az . Hastada olacağım bu hafta. Hergün diyorum acaba onun ağrısı mi.

Ev botu alana kadar ev patigimle idare edeyim. Korseyi de takarim yarin. Var bel korsem.

Benim deeeee . 2 çocuktan kalan borç. Sende bitir bir an önce ki 2. Eklenmesin
Benim çok değil canım emzirirken tuttum adet günleri var sadece
Oo vestiyeri daha bugün mu yapabildin. Benimkinde de koyacak yer kalmadi, bakalim benim ki ne kadar surecek.
Aynen ta camları sildiğim zaman yarın yaparım demiştim kızım hastalandı ıvır zıvır kaldı öyle

Ben kendime hiç dikkat eden biri değilim, sanirim yavaş yavaş acısı cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…