- 8 Mart 2020
- 5.755
- 27.928
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.001
haftaya beni de listede göreceksin inşallahSpor listesi Sonuclar
1. denizbenimadim (1.070 puan)
2. I Ilyusa (910 puan)
3. Pnrrr-12 (787puan)
Tebrikler kizlar
Stres olmadan az az gitse de olur canım
Ya muhteşemGeliyor hazır mısınız
Gözlerime azcık inanamadım
Geçen hafta 72.1 ile birakmışidim
Bu hafta 70.9
-1.2
Harbiden su içmeyi hiç aksatmıyorum ondan oldu bu zannedersem önceden hiç içmezdim
Eki Görüntüle 2732913
Yine güzel bir sonuç
Elom balım kaymağım hastalık nedeniyle olmuştur ve bu duruma göre gayet iyi bir sonuçEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Bu hafta tarti beni kalpten goturuyordu kizlar.
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Eksi eksidir canım
Pek dikkat edemedin galiba yine de ekside olmak iyidirGeçen hafta :69.9
Bu hafta:69.8
Fark:-100
Yüzde : 0,143
Çok iyiBildirimi yapip kaciyim.
Eltimgil ve kv gelecekler simdi haberim oldu. Bildirimlerinize aksam donerim. Hepiniz guzel eksiler gorun ins
Gecen cuma 74.9
Bu cuma 73.6
Fark -1.3
Yuzde %1.735
Yuzde dogrumu tam emin degilim aceleyle hesapladim
Eki Görüntüle 2733029
Başlangıç için az aslında geçen hafta baya iyiydi yüzden
İşte beklenen ve istenen sonuç86 ucundan görürüm diyordum ama olmadı haftaya insAllah
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87.1
Fark: -900
Yüzde: %1.022
Son kilolar zorluyor galiba canım
Başlangıç için güzel canımTelefondan yükleyemiyorum. Kızımın tabletinden oldu ancak.
Gecen cuma 68.2
Bugün 67.4
-800
1.17
Tebrikler kızlar emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. denizbenimadim (1.070 puan)
2. I Ilyusa (910 puan)
3. Pnrrr-12 (787puan)
Tebrikler kizlar
Tebrikler güzel sonuç cnmTelefondan yükleyemiyorum. Kızımın tabletinden oldu ancak.
Gecen cuma 68.2
Bugün 67.4
-800
1.17
İşte beklenen ve istenen sonuç
oyle canim artidan sonra dahada azalttim sporuda arttirdim hatta
ama bilmiyorum niye boyle oldu
2 hafta az verdiydim hatta
bu hafta cok gider diyodum
Yaa tüh Rabb'im şifa versin insAllah cnmCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Antibiyotik verdi mi canım ?Canlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
ahhh canım çok geçmiş olsunCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Dikkat et kendine, çocuklarına lazımsınCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Trakya'da yapılan da suda başlanıp fırında pişiriliyor.Su böreğinin yufkaları suda haşlanır, fırında pişirilir ama sizinki farklı bir tarif herhalde
Evet helva çok oldu o gün, yani aslında Bi kk olarak kalsaydı yine olurdu sanki balıktan sonra ama kaçırdım maalesef. Haklısın daha dikkat edip cuma tatlı günü yapmalıyım yoksa yemek sonrası tatlı düşkünlüğümü dizginleyemicem.Aslında akşamki menün gayet doyurucu helvayi neden yedin ki
Bence sende kaçamak hakkını cumaya kullanmaya başla listeye girdiğin vakit alismis olursun .
Canim saatleride yazarsan daha iyi olur. Akşam biraz kalabalık görünüyor ama 2 menu için güzel
Teşekkür ederim canım :)Başlangıç için güzel canım
Geçmiş olsun canım şükür bişey çıkmadı.Vajinal duş yapmamanı öneriririm yıkama oraları yaniCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Senin kv baya iyi gibi hissediyorum, bebek bak yemek yap ohhhhhO zaman bugünki 2 dilim börek dışında kaçamak yapmayım bariKv Ben canlı dersteyken eve geldi de börek yaptı. Kendisi 100 kilo ekmek yemediği için böyle şeyler yiyor ekmek kilo aldırıyormuş
Freeler de mi yarışıyor? KaptanımKızlar tenefüsteyim, uzun uzun yazamayacağım.
Haftaya ki 704.etap için 6.takım ile yarışıyoruz.
Listedekiler ve freedekiler bugün de dahil bu hafta kaçamak yapmayın...
İyi olan kazansın
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Kuğum canımm artık toparlanma zamanı haydi
Çok iyi
Yani artı 2 görecem diye ödüm patladi. Biraz bekleyince attim galiba ödemi.Eksi eksidr canım
Sağol canımHadi bklm
Eksidesin ya tebrikelr cnm
Allah razı olsun canim. Gitme sende uzaklaşma buralardan. Kurtul bir an onceşu kilolarindan. Ertelemiş olacaksin zaman kaybı.Yaa tüh Rabb'im şifa versin insAllah cnm
Evet canim verdi kullanacagim.Antibiyotik verdi mi canım ?
Sagoll canimmmmahhh canım çok geçmiş olsun
Kesinlikle bundan sonra daha dikkatli olacagim. Sen nasil dayaniyorsun niran ya. 2 dk iş yapiyorum kendimi koltuğa atiyorum uzanıyorum .Dikkat et kendine, çocuklarına lazımsın
Immm afiyetolsun canim
Yok canim almam zaten. Tavsiye edilmiyor biliyorum. Yani kurutmakla da pek uğraşamam galibaGeçmiş olsun canım şükür bişey çıkmadı.Vajinal duş yapmamanı öneriririm yıkama oraları yaniph dengesini bozuyoruz enfeksiyona açık hale geliyor.Bir de doktor bana duştan sonra kurut demişti
Hahahaha neden çıplak mı çektinTartının üstünde çekilmiyorum çünkü ayna gibi pek hoş olmayan görüntüler çıkabilir
Hiç açma o konuyuAralık ayı hedeflerini ne zmn belirlicez kızlar geçen ay ki hedefler neydi kaydetmemisim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?