- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.021
Canım veirirsin kendimi kontrol etoyle canim artidan sonra dahada azalttim sporuda arttirdim hatta
ama bilmiyorum niye boyle oldu
2 hafta az verdiydim hatta
bu hafta cok gider diyodum
O benim iyiliğimden emin olSenin kv baya iyi gibi hissediyorum, bebek bak yemek yap ohhhhhmasallahhhh
Böyleleri de ne hikmetse daha kötü oluyor. Kesin onlar iyi gelin sen kötü gelin olacaksinCanım veirirsin kendimi kontrol et
O benim iyiliğimden emin ol
Çocuğa arada gelip bakıyor diye elimden gelen her şeyi yapıyorum. Harçlığından ihtiyaçlarına kadar. Ama diğer gelinleri yapmıyorlar hiçbir şey onların her işini daha fazla yapar
Geliyor hazır mısınız
Gözlerime azcık inanamadım
Geçen hafta 72.1 ile birakmışidim
Bu hafta 70.9
-1.2
Harbiden su içmeyi hiç aksatmıyorum ondan oldu bu zannedersem önceden hiç içmezdim
Eki Görüntüle 2732913
Kaptanım biz gariban listede olmayanlar için bişey düşündünmu?neydecuuukKızlar tenefüsteyim, uzun uzun yazamayacağım.
Haftaya ki 704.etap için 6.takım ile yarışıyoruz.
Listedekiler ve freedekiler bugün de dahil bu hafta kaçamak yapmayın...
İyi olan kazansın
Azda olsa eksi gelmiş haftaya telafi edersin canımEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Bu hafta tarti beni kalpten goturuyordu kizlar.
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Vaayyy ellerine sağlık çok güzel görünüyorArada kaçan mesaj oldu mu acaba
Şıhıl mahşi (dolmaların şahı) soranlar olmuştu
Hatay'ın yöresel bir kabak dolma yemeği, iç harcı sadece kıyma kavurmadan oluşuyor
Üzerine sarımsaklı yoğurt
Eki Görüntüle 2733005
Iyi okumalar
Canım çok az gitmiş neden ki?Geçen hafta :69.9
Bu hafta:69.8
Fark:-100
Yüzde : 0,143
Kuzuma bak sen ne güzel eksiler gelmişBildirimi yapip kaciyim.
Eltimgil ve kv gelecekler simdi haberim oldu. Bildirimlerinize aksam donerim. Hepiniz guzel eksiler gorun ins
Gecen cuma 74.9
Bu cuma 73.6
Fark -1.3
Yuzde %1.735
Yuzde dogrumu tam emin degilim aceleyle hesapladim
Eki Görüntüle 2733029
Az gitmiş neden acaba menulerine bakacağım aksam
86 ucundan görürüm diyordum ama olmadı haftaya insAllah
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87.1
Fark: -900
Yüzde: %1.022
Vücudu sasirtman lazım canım ne düşünüyorsun bu hafta
Ellerine sağlık canım bende başladım sporaSpor listesi Sonuclar
1. denizbenimadim (1.070 puan)
2. @medine66 (910 puan)
3. @Pnrrr-20 (787puan)
Tebrikler kizlar
TebriklerTelefondan yükleyemiyorum. Kızımın tabletinden oldu ancak.
Gecen cuma 68.2
Bugün 67.4
-800
1.17
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bol bol su içCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Aynen canim içeceğim. Teşekkür ederimtebrikler
tebrikler süper ya
Kaptanım biz gariban listede olmayanlar için bişey düşündünmu?neydecuuuk
Azda olsa eksi gelmiş haftaya telafi edersin canım
Vaayyy ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Iyi okumalarbenimde geldi niran okumaya başladım
Canım çok az gitmiş neden ki?
Kuzuma bak sen ne güzel eksiler gelmişdevaminida bekliyoruz haftaya ha gayret az kaldı 6lara
Az gitmiş neden acaba menulerine bakacağım aksam
tebrikler
Vücudu sasirtman lazım canım ne düşünüyorsun bu hafta
Ellerine sağlık canım bende başladım spora
Tebrikler
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bol bol su iç
Umrumda değil ki Kv pek sevmem ama belli etmem(eşim farkında gerçiBöyleleri de ne hikmetse daha kötü oluyor. Kesin onlar iyi gelin sen kötü gelin olacaksin
Böyleleri sen oluyorsun bu arada
Afiyet olsun güzel menü benceDün
Kahvaltı
Yapmadım
İkindi 16.30
1 h yumurta
3 kuru kayısı
1/2 avuc fıstık
3 ceviz
Akşam 18.30
Mantar sote
2 dl ekmek
Az yogurt
1 avuç fıstık
4-5 kuru kayısı
2 lt su
2. 5 saat yürüyüş
Evet perşembe menüsüne ve saatlerine uygun olmadı maalesef.
Öğünlerde yediklerime çoğunlukla dikkat etmeye başladım ama akşam yemeği sonrasını sanırım hala halledemedim. Fıstık ve kuru kayısı yemekten sonraydı. Yazmaya utanıyorum ama düzelticem, özellikle siz yorum yazdıkça daha da kendime geliyorum.
Afiyet olsun canım
Uzaklaşmycm sadece listeden cikicam canımAllah razı olsun canim. Gitme sende uzaklaşma buralardan. Kurtul bir an onceşu kilolarindan. Ertelemiş olacaksin zaman kaybı.
Sağol canımtebrikler
Niye kiUzaklaşmycm sadece listeden cikicam canım
Şifa olsun inşallah canımEvet canim verdi kullanacagim.
Ayy bunu Kilis'te yemiştim mükemmeldi tadıArada kaçan mesaj oldu mu acaba
Hatay'ın yöresel bir kabak dolma yemeği, iç harcı sadece kıyma kavurmadan oluşuyor
Eki Görüntüle 2733005
İzin diyordun canım, netleştirdin mi fikriniAyy bunu Kilis'te yemiştim mükemmeldi tadı
Immm harika görünüyor elibe saglik.Arada kaçan mesaj oldu mu acaba
Eki Görüntüle 2733005
Bu hafta 6.takım ile yarışıyoruz.Artik bu hafta spora başlamak istiyorum yaa. Ertelememek için beni biraz motive edin
O zaman hiç şansları yok diyorummmBu hafta 6.takım ile yarışıyoruz.
Spora başlamak için sana mükemmel bir neden
Ben de oruca başlıyorum nasipse yarın akşamlar spor yapabilirim seninle dostumArtik bu hafta spora başlamak istiyorum yaa. Ertelememek için beni biraz motive edin
Ahh supersinnn . Iftardan sonra insanın pek hali kalmiyor ama insallah yaoabilirsinBen de oruca başlıyorum nasipse yarın akşamlar spor yapabilirim seninle dostum
İnşallah canım ilk günler baş ağrısı oluyor biraz o günleri atlatırsam yaparım inşallahAhh supersinnn . Iftardan sonra insanın pek hali kalmiyor ama insallah yaoabilirsin
Kac gün du 15 miİnşallah canım ilk günler baş ağrısı oluyor biraz o günleri atlatırsam yaparım inşallah
Tutabilirsem şu kısa günlerde bitireyim diyorum sahursuz oruç tutmayı seviyorum belki böylece tek öğüne geçerim veya iftar artı çay yanında kuruYemiş şeklinde iki öğün olurKac gün du 15 miüst üste mi tutacaksın
Sahursuzda rahat tutarsın önemli olan iftar sonrası dizginlemrk çay yanına kuruyemiş kuru meyve falan tulet bence cnm dediğin gibiTutabilirsem şu kısa günlerde bitireyim diyorum sahursuz oruç tutmayı seviyorum belki böylece tek öğüne geçerim veya iftar artı çay yanında kuruYemiş şeklinde iki öğün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?