- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.221
Canım cok geçmiş olsun , Allahım şifasını versin insallahuyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandi
ozamn uzun zaman mi oldu baban grip oldu sandigiÇok sağolun kızlar malesef ikisi de pozitif çıktı ben Iğdır’a gittiğim zaman babam grip aşısı vurulmuştu ondan bir müddet sonra hafif grip belirtileri göstermiş ve uzun süredir geçmiyordu biz de bağışıklığı zayıf olduğu için grip aşısının yan etkilerini hissediyor sandık ya babamda vardı ev ahalisine bulaştırdı çünkü yerinde oturmaz taziyeye filan gitmişti ya da erkek kardeşim ehliyet aldı direksiyon sınavı çok kalabalıkmış çocuk ordan kaptı evdekilere bulaştı bilemiyorum ama şükür iyiler yine de korkuyorum en çok da babam için
Ah Kıyamam yavrum ya
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsun
Benimde tam hedef 62-63 ama 65den sonrasini liste disi yapmak istiyorm zamana yayarak insallah
Gecmia olsun kuzum ya
sagolun kizlar amin insallahCanım cok geçmiş olsun , Allahım şifasını versin insallah
Akşam öyle yapıyorum da canım öğlen uykusunu reddediyor artık uyumayınca da çok huysuz oluyor yemek bile yemiyorKendi haline bıraksan kuzum acaba uyur mu
Çok sağol canımU UcanSupurge gecmis olsn kuzum insallah hemen atlatir Ailen corona ilettini
Hiç bilmiyorum ki canım belki de öyleydi test vermediği için bilemiyorum kiozamn uzun zaman mi oldu baban grip oldu sandigi
Koku ve tat olmasa anlardı ama canımHiç bilmiyorum ki canım belki de öyleydi test vermediği için bilemiyorum ki
Aynen ben de fotolardan insanların tepkilerinden ve kıyafetlerimden anlıyordum. Beni gören herkesin inanmıyorum sana nolmuş tepkileriGeçmiş olsun canım.
U UcanSupurge U UcanSupurge cok geçmiş olsun canım. İnşallah babana bulamamıştır.
denizbenimadim denizbenimadim bende şişmanken kendimi zayıf hissediyordum. Fotoda falan şişman olduğumu görüyordum. Dediğin gibi zayifkende hep şişmanmisin gibi geliyor. Daha öncede böyle düşünmüştüm demek ki genel biseymis
Yanlis zamanda geldik demek ki herkes evde ailesiyle oturuyor bugunBurda kimse yokki
Takima gel sen birak bu topigiTopigi ele gecirebiliriz
Tamam yaaaa geldimTakima gel sen birak bu topigi
İyi aksamlarrrIyi aksamlar
Nasilsiniz bir ziyaret edelim dedikİyi aksamlarrr
Hosgeldiniz.Nasilsiniz bir ziyaret edelim dedik
Oo hızlı baslamissiniz yarisaHosgeldiniz.
İyilik guzellik spor yapmakla mesguldum de yenice geldim selam verdim hemen
Ooo kaptanim sizzz buralardaaaaOo hızlı baslamissiniz yarisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?