- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.201
56 'da anlaşırız, +2 esneme payı bırakmış oluruz, 58 'i görünce frene basarsınNiran böyle böyle 57 ye bi şey kalmayacak zaten
Dediğin gibi beni 57 ile mezun edeceksin anlaşılan
Sağol canım iyiyiz şükür ben ilçedeyim hafif hissettik ama uzun sürdü.Nasıl bir yerde yaşıyorsam bu defada Antalya kıyısındaki depremi hissettik
Beyaz leylak nasılsın canım, ben buradan hissetiysem siz fena sallanmışsınızdır
CanımmmAllah korusun inş negatiflerdir , Allahım acil şifa versinCanlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor
bende ayniyimKızlar size çok ilginç bi şey söylicem
Ben çok kilo aldığım 70 ler 80 lerdeyken aynada çok kilolu birini görmüyordum. Kıyafetlerime giremeyince anlıyordum aşırı kilo aldığımı
Şimdi 60 kiloyum ama ne zaman aynaya baksam kocaman bir göbek kalın bacaklar ve kollar görüyorum. Ama eski kıyafetlerimin hepsine giriyorum. Sizce psikolojik mi
gecmis olsun canim insallah negatif cikar babaninki ve anneninkiCanlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor
Ben de düşünuyorum o kitabı , mesela annem okusa pişmanlıkları aklına gelip bunaluma mı girerole bi kitap mıNiranin dediği kitap mi canim. Okuduktan sonra senin de düşünceni merak ediyorum
Allah kabul etsin , senin de bebekle oruc fln tutabılmene hayranım, Allah kabul etsın, benim borclar biriktikce birikıyo oructaCanlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor
Benim hedef 62 canım.Hedefm 65 sonrasinda liste disi free olark biraz dha verebilrm hem koruma gbi dusunuyorm senin kac
Geçmiş olsun canım.Sağol canım iyiyiz şükür ben ilçedeyim hafif hissettik ama uzun sürdü.
Geçmiş olsun canım. Ben Ramazan’da zar zor tutuyorum valla hela olsunCanlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor
Medine canim dün kizim hastalandi dışarı çıkamadim demiştin aklimdayken sorayim umarim ciddi bir şey değildir.deprem olmus gecmis olsun insalalh buyuk degildir
Çok geçmiş olsun kuzumCanlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor
uyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandiMedine canim dün kizim hastalandi dışarı çıkamadim demiştin aklimdayken sorayim umarim ciddi bir şey değildir.
Hadiiii yaaaa tühh cokkk üzüldüm yaaa. Annenler ne zaman verdi. Haber et bize de. Insallah bir şey olmaz yaa
Babanın dirençli olduğunu düşünüyorum canım, birşey çıkmaz, çıkarsada kolay atlatır İnşallah
İyi şükür canım koku kaybından anlamış o da garibim test vermişKardeşinin durumu nasil
Allah kabul etsin canım
Kardesinede geçmiş olsun inş hafif atlatir
Annenin babaninkide inş negatif cikar
Gecmis olsun canim.
İns yoktur annende ve babanda canim
CanımmmAllah korusun inş negatiflerdir , Allahım acil şifa versin
gecmis olsun canim insallah negatif cikar babaninki ve anneninki
Kız benimki bebeklikten çıktı artık dana olduAllah kabul etsin , senin de bebekle oruc fln tutabılmene hayranım, Allah kabul etsın, benim borclar biriktikce birikıyo oructaAllah ıslah etsin beni
Çok sağolun kızlar malesef ikisi de pozitif çıktı ben Iğdır’a gittiğim zaman babam grip aşısı vurulmuştu ondan bir müddet sonra hafif grip belirtileri göstermiş ve uzun süredir geçmiyordu biz de bağışıklığı zayıf olduğu için grip aşısının yan etkilerini hissediyor sandık ya babamda vardı ev ahalisine bulaştırdı çünkü yerinde oturmaz taziyeye filan gitmişti ya da erkek kardeşim ehliyet aldı direksiyon sınavı çok kalabalıkmış çocuk ordan kaptı evdekilere bulaştı bilemiyorum ama şükür iyiler yine de korkuyorum en çok da babam için
Nasıl bir yerde yaşıyorsam bu defada Antalya kıyısındaki depremi hissettik
Beyaz leylak nasılsın canım, ben buradan hissetiysem siz fena sallanmışsınızdır
Geçmiş olsun canlar Allah beterinden saklasın inşallahSağol canım iyiyiz şükür ben ilçedeyim hafif hissettik ama uzun sürdü.
Çok sağol canım valla kolay oldu günler kısa geç uyanıyoruz bi de canlı dersim vardı yemek ev işi vs hiç anlamadımGeçmiş olsun canım. Ben Ramazan’da zar zor tutuyorum valla hela olsun
uyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandi
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsunuyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandi
Kendi haline bıraksan kuzum acaba uyur muHiç kendimi oğlan anası olarak hayal edemiyorum nedense
Bugün uyku için inat etti babası uyutacakmış dediği oldu uyumadı ama sonra ben devraldım yine inadından uyumadı bugün mesela
Yoruyor beni eloş ışığı,kapıyı ben kapatmadım diye bile inatlaşıyor
Benimde tam hedef 62-63 ama 65den sonrasini liste disi yapmak istiyorm zamana yayarak insallahBenim hedef 62 canım.
Geçmiş olsun canım.
U UcanSupurge cok geçmiş olsun canım. İnşallah babana bulamamıştır.
denizbenimadim bende şişmanken kendimi zayıf hissediyordum. Fotoda falan şişman olduğumu görüyordum. Dediğin gibi zayifkende hep şişmanmisin gibi geliyor. Daha öncede böyle düşünmüştüm demek ki genel biseymis
Gecmia olsun kuzum yauyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?