Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl bir yerde yaşıyorsam bu defada Antalya kıyısındaki depremi hissettik

Beyaz leylak nasılsın canım, ben buradan hissetiysem siz fena sallanmışsınızdır
Sağol canım iyiyiz şükür ben ilçedeyim hafif hissettik ama uzun sürdü.

CanımmmAllah korusun inş negatiflerdir , Allahım acil şifa versin

bende ayniyim

gecmis olsun canim insallah negatif cikar babaninki ve anneninki

Allah kabul etsin , senin de bebekle oruc fln tutabılmene hayranım, Allah kabul etsın, benim borclar biriktikce birikıyo oructa Allah ıslah etsin beni

Hedefm 65 sonrasinda liste disi free olark biraz dha verebilrm hem koruma gbi dusunuyorm senin kac
Benim hedef 62 canım.
Geçmiş olsun canım.

U UcanSupurge cok geçmiş olsun canım. İnşallah babana bulamamıştır.

denizbenimadim bende şişmanken kendimi zayıf hissediyordum. Fotoda falan şişman olduğumu görüyordum. Dediğin gibi zayifkende hep şişmanmisin gibi geliyor. Daha öncede böyle düşünmüştüm demek ki genel biseymis

Geçmiş olsun canım. Ben Ramazan’da zar zor tutuyorum valla hela olsun

Çok geçmiş olsun kuzum
Allah göstermesincanım kötüyü getirme aklına, çok dikkat etsin kendine

Hadiiii yaaaa tühh cokkk üzüldüm yaaa. Annenler ne zaman verdi. Haber et bize de. Insallah bir şey olmaz yaa

Babanın dirençli olduğunu düşünüyorum canım, birşey çıkmaz, çıkarsada kolay atlatır İnşallah

Kardeşinin durumu nasil
İyi şükür canım koku kaybından anlamış o da garibim test vermiş
Allah kabul etsin canım
Kardesinede geçmiş olsun inş hafif atlatir
Annenin babaninkide inş negatif cikar

Gecmis olsun canim.
İns yoktur annende ve babanda canim

CanımmmAllah korusun inş negatiflerdir , Allahım acil şifa versin

gecmis olsun canim insallah negatif cikar babaninki ve anneninki

Allah kabul etsin , senin de bebekle oruc fln tutabılmene hayranım, Allah kabul etsın, benim borclar biriktikce birikıyo oructa Allah ıslah etsin beni
Kız benimki bebeklikten çıktı artık dana oldu 3 yaşına 4 ay kaldı
U UcanSupurge U UcanSupurge cok geçmiş olsun canım. İnşallah babana bulamamıştır.
Çok sağolun kızlar malesef ikisi de pozitif çıktı ben Iğdır’a gittiğim zaman babam grip aşısı vurulmuştu ondan bir müddet sonra hafif grip belirtileri göstermiş ve uzun süredir geçmiyordu biz de bağışıklığı zayıf olduğu için grip aşısının yan etkilerini hissediyor sandık ya babamda vardı ev ahalisine bulaştırdı çünkü yerinde oturmaz taziyeye filan gitmişti ya da erkek kardeşim ehliyet aldı direksiyon sınavı çok kalabalıkmış çocuk ordan kaptı evdekilere bulaştı bilemiyorum ama şükür iyiler yine de korkuyorum en çok da babam için
Nasıl bir yerde yaşıyorsam bu defada Antalya kıyısındaki depremi hissettik

Beyaz leylak nasılsın canım, ben buradan hissetiysem siz fena sallanmışsınızdır

Geçmiş olsun canlar Allah beterinden saklasın inşallah Handandandan Beyaz leylak
Geçmiş olsun canım. Ben Ramazan’da zar zor tutuyorum valla hela olsun
Çok sağol canım valla kolay oldu günler kısa geç uyanıyoruz bi de canlı dersim vardı yemek ev işi vs hiç anlamadım

Kendi haline bıraksan kuzum acaba uyur mu

Benimde tam hedef 62-63 ama 65den sonrasini liste disi yapmak istiyorm zamana yayarak insallah
uyurken nobet gecirdi yine ama cok sukur hemen toparlandi
Gecmia olsun kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…