Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hmm anliyorm seni surekli isirmasi cok zor cnm insallah duzelr ne diym bilemedm
Hedef kaçtı canım.
Hedefm 65 sonrasinda liste disi free olark biraz dha verebilrm hem koruma gbi dusunuyorm senin kac
Kurabiye, sütlaç, lahmacun kulaga pek hos gelmıyor ama cuma menusu sanırım ödüllü

Güzel

Patates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?
Malesef abarti oldu biraz cnm haklisn
sutlac ve ya kurabiyeden biri olmasaydi daha iyiydi cnm

guzel olmus canim

guzel canim

sabahkiler cok geldi sadece gozume cnm
Haklisin cnm sutlac esim istedi diye yaptm aslinda yemiycektm ama cok canm cekti cuma da olunca yedm :/
Hmm ben 65i gormek icin gayet zorliycam ama ne olur bilemedm, spor da yapicamm bugun basliyormm bence beni hafife alma
Hmm bensadce kilo aldigimda aynadn bunu anlamiyorm kiyafetlerdn veya r3simlerdn ama hic daha zayifken daha kilolu hissetme durumum olmadi bilemedm bunu yani
Cok mantikli bende bu moddaym artk :) ama bazn uykusu olup uyuyamiyor oda delirtiyor ne duruyor ne uyuyor of off
Cok guzelbi hisdir eminimm masallah sana cnm gercktn cok iyi verdn ve veriyorsunn halaa

Ben de öyleyim canım aynada kendimi şişman görmüyordum kıyafetlerime giremeyince bir de fotoğraflardan anlıyordum zayıflayınca şu göbeğim biraz daha gitse bacaklarım biraz daha incelse moduna giriyorum
Herkes aynı desene

Canlı derslerim var Kızlar oruçluyum dersten sonra da iftar hazırlığı yaparım bekar erkek kardeşim de Covid-19 virüsüne yakalanmış grip oldum sanmış koku kaybı olunca test vermiş pozitif ve annem babam da test vermişler daha çıkmamış babamdan çok korkuyorum nakilden dolayı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor

Geçmiş olsun canım
Baban kendini koruma amacıyla karantinaya alsa keşke

hadikonuşalım (73.5/71.0/2.5/%3.40) yeni üye BT:09/07/20 BK:76 HDF:56

2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır.

denizbenimadim geçen yanlış hesap etmişim canım, diyete 80 kilo altında başladığın için mezuniyete kak kazanabilmek için hedefinin %90 'ına ulaşmış olman gerekiyormuş, sende 58.0 'a tekabül ediyor yani

Günaydın hanımlar. Öğlen oldu gerçi.
Bu hafta 6. Takımla freedekilerde mi yarışıyor. sadece listedekiler mi?
Handandandan
Listedekiler listedekilerle, freedekiler freedekiler ila yarışıyor canım.
Dikkat edin, yarıştayız

Kardeşinin durumu nasil

Niran böyle böyle 57 ye bi şey kalmayacak zaten
Dediğin gibi beni 57 ile mezun edeceksin anlaşılan

Allah kabul etsin canım
Kardesinede geçmiş olsun inş hafif atlatir
Annenin babaninkide inş negatif cikar

Günaydın kızlar. Bireysel derecelere dikkat ettini mi kimse artık çok yüksek kilolar veremiyor
Neden acaba
Him bilemedimki. Bende oyle olmaz gibu geliyor.
Gecmis olsun canim.
İns yoktur annende ve babanda canim

1 saat kadar kitap okuyacagim sonra akşam yemeği hazirligina geçerim
çorba salata köfte menüm
Niranin dediği kitap mi canim. Okuduktan sonra senin de düşünceni merak ediyorum

1 saat kadar kitap okuyacagim sonra akşam yemeği hazirligina geçerim
çorba salata köfte menüm
Bende aldığım kitabın birini yarıladım sayılır.
Muhakkak alın diyeceğim kitaplardan birini okuyorum.
Firindat mücver var bizde de, birde dünden kalan dolmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…