- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.181
Hmm anliyorm seni surekli isirmasi cok zor cnm insallah duzelr ne diym bilemedmYok ajitasyon yapmıyorum kuzum direkt ağlıyorum acıdan zaten o da benle ağlıyorana kız kafayı yicez
İşin ilginci benimki gün içinde huysuz falan değil. Bıcır bıcır neşeli pozitif oyun oynar bi orda bi burda. Noluyorsa gece uyuyacağı zaman oluyor bi de emerkenİkisi de beni hayattan soğutuyor
Hedefm 65 sonrasinda liste disi free olark biraz dha verebilrm hem koruma gbi dusunuyorm senin kacHedef kaçtı canım.
Malesef abarti oldu biraz cnm haklisnKurabiye, sütlaç, lahmacun kulaga pek hos gelmıyor ama cuma menusu sanırım ödüllü
Güzel
Patates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?
Haklisin cnm sutlac esim istedi diye yaptm aslinda yemiycektm ama cok canm cekti cuma da olunca yedm :/sutlac ve ya kurabiyeden biri olmasaydi daha iyiydi cnm
guzel olmus canim
guzel canim
sabahkiler cok geldi sadece gozume cnm
Hmm ben 65i gormek icin gayet zorliycam ama ne olur bilemedm, spor da yapicamm bugun basliyormm bence beni hafife almaHaftaya en fazla aradaki farkı kapatmış olursun, ama kapattığında ben de yerimde olmıycam
Evet aramız çok az, iyi bir çekişme olacak, merak ediyorum sonucu
Sen 65i görürsen ben yenilirim
66.5 benim çok iyi bir rakam çünkü.
Yüzdeyle de geçmiş olursun..
Amannn @Jasminium84 da gözümü korkuttu sert kaya maya dedim sonuç noldu
Seni de kiloyla olmasa da yüzdeyle geçerim
Hmm bensadce kilo aldigimda aynadn bunu anlamiyorm kiyafetlerdn veya r3simlerdn ama hic daha zayifken daha kilolu hissetme durumum olmadi bilemedm bunu yaniKızlar size çok ilginç bi şey söylicem
Ben çok kilo aldığım 70 ler 80 lerdeyken aynada çok kilolu birini görmüyordum. Kıyafetlerime giremeyince anlıyordum aşırı kilo aldığımı
Şimdi 60 kiloyum ama ne zaman aynaya baksam kocaman bir göbek kalın bacaklar ve kollar görüyorum. Ama eski kıyafetlerimin hepsine giriyorum. Sizce psikolojik mi
Cok mantikli bende bu moddaym artk :) ama bazn uykusu olup uyuyamiyor oda delirtiyor ne duruyor ne uyuyor of offYok kuzum dedim ya bıraktım gerekirse gece 12 de uyusun. Artık zorlamıcam uyusun diye. Saat 8 buçuk oldu ama uyusun çocuk modumu bıraktım. Ne zaman istiyorsa o zaman uyusun ya öyle ya da böyle uyucak sonuçta. Kendime de çocuğa da eziyet ettim aylardır. Dün gece mutfağı topluyordum. Eşim bırak kalsın git uyu pis olsun benim sıkıntım yok dedi. Bıraktım gittim valla.
Ha şu an rezil halde temizlicem ama napıyım aman olduğu kadar moda geçmeye karar verdim
Cok guzelbi hisdir eminimm masallah sana cnm gercktn cok iyi verdn ve veriyorsunn halaaYa şu kiyafetleri mi, pijamalarimi giydiğim zaman ki mutluluk hiç bir şey de yok galiba. 97 kilo görmüş biri olarak 70 kilo cok motive ediyor beni hele 57 hiç düşünemiyorum. Cok merak ediyorum bir an önce ulaşmak istiyorum. Zorla belime çektiğim, bacaklarımı sıkan pijamam şu an uzerimden düşüyor neredeyse. Bacaklar da bollaşmis. Cok mutluyum