Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahh saçlarım yıllardır ombreliydi
2ay önce kışkırtıcı kahveye boyadim yaza kadar böyle devam edeceğim yazın ombre yaptircam yine kendime koyu renk yakıştıramıyorum
Kendi sacinin rengi neydi canim.

Benim sacimda siyah hic boyamadim su ara degisiklik istiyorum ama kendime cokmu yabanci olurum diyede korkmuyor degilim

Benim sacimda siyah hic boyamadim su ara degisiklik istiyorum ama kendime cokmu yabanci olurum diyede korkmuyor degilim
ben de siyahtım, kafayı kırıp ani bi kararla 3 hafta önce sarı ombre yaptırdım şimdi daha da kırdıım kafayı bi sonrakine daha çok sarı yaptıracağım
değişiklik iyidir ya yaptır bence, bikaç gün yadırgarsın ama gözün alışınca da vazgeçeemzsin

Oylemi dersin. Tam bi karar verip yapamiyorum
Su ara kuafore gitmem ama evde boyarim ortalik duzelirse sonra ins

Oylemi dersin. Tam bi karar verip yapamiyorum
Su ara kuafore gitmem ama evde boyarim ortalik duzelirse sonra ins
ilk defa saç boyayacaksan muhakkak kuaförde yaptır o işlemi canım
çünkü rengi ilk seferde tutturamazsın
araştır biraz, hijyenine güveneceğin bi yer bulursan orada yaptır, içine sinmezse de biraz daha bekle bence :)

Tamam canim bakiyorim zaten netten. Hemen boyadigim yok zaten oyle hizli kararlar alabilen birisi degilim

Geçen ay hedef belirlememişsin
Teneffüs arasında paylaşım listeyi, farkettim ama vaktim yoktu
Listeyi sen mi yapıyorsun canım ben de teneffüs aralarında baktığım için gözümden kaçmış ucansupurge yapıyor sandım.Ben de yokum listede sanırım sadece listede olanlar var ama benim doğum günüm için belirlediğim bir hedef vardı 23 Ocak ta 64 kilo olmak istiyorum çok mu uçmuşum65 desem daha iyi sanki

Toparlar bı an önce insAllah canım ya şimdi nasil
İnş kuzum. Ateş düşünce normalleşiyor
Beni de eklesene. Ben listenin gözünü oyuyorum da

Siyah sert gösterir biraz. Ama kaşın gözün belirginse güzel duruyor. İri gözlüysen boya

Geçen ay hedef belirlememişsin
Teneffüs arasında paylaşım listeyi, farkettim ama vaktim yoktu
Olsun kaptanım

Benim kendi saç rengim koyu kumral
Yaptır yakışır
Sacim yıprandı düz renge boyayıp dinlendireyim dedim kuaförde kahveye boyayabilirsin dedi açık kumral tonlari allta sari olduğu için kizillik olur dedi
Evet ya sariya alışınca baska renk yakışmıyor bana göre

Siyah sert gösterir biraz. Ama kaşın gözün belirginse güzel duruyor. İri gözlüysen boya
Him siyah sacliyim ama cok sert oldugum soylenemez.
Gozlerim cok kucuk degil.ama buyukte sayilmaz sari tonlari istiyorum ama rezil bir duruma dusmeden ins
Benim kendi saç rengim koyu kumral
Yaptır yakışır
Sacim yıprandı düz renge boyayıp dinlendireyim dedim kuaförde kahveye boyayabilirsin dedi açık kumral tonlari allta sari olduğu için kizillik olur dedi
Renk degisimi sikinti.haklisin.
Boya yipratici aslinda ama iste insanoglu kendini bir turlu begenemiyor

Ahh saçlarım yıllardır ombreliydi
2ay önce kışkırtıcı kahveye boyadim yaza kadar böyle devam edeceğim yazın ombre yaptircam yine kendime koyu renk yakıştıramıyorum
Bendensin ben de ombre kullanıyorum yıllardır
Cuma :71.6
Pazartesi:71.3
Fark =-300(şükürler olsun)
U UcanSupurge aylık hedef listesinde sadece listeye girenler mi var
Kendiniz ekleme yapabilirsiniz canım zaten alttaki notta da öyle yazıyor yoğunluktan kaçırdın galiba
Güzel kilo vermişsin maşallah

Boş liste paylaşıyorum canım, herkes kendi hedefini ekliyor.

Hedef belirlemek isteyen herkes kendisini ekleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…