- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.701
Siyah çok keskin bir renk canımSertten kastın nedir ayol
Kız kardeşim de siyahtı. Sonra ani bi kararla sarıya boyadı olmadı vallaHim siyah sacliyim ama cok sert oldugum soylenemez.
Gozlerim cok kucuk degil.ama buyukte sayilmazsari tonlari istiyorum ama rezil bir duruma dusmeden ins
1 OCAK 2021 HEDEFLERİMİZ
(4 Aralık-1 Ocak) (4 haftalık)
Handandandan
Pnrrr-12 (67.1)----------65 (mezuniyet )
denizbenimadim (60.1)-----------
@strontium
@medine66 (60.3)----------
Fit mutlu anne (87.1)---------- 85
U UcanSupurge (66.3).........63.5
@Furha63
@papatya_2014
@Zeycan123
M Manolya15 (71.6)----------
E ela_2019 (70.5)----------66.5
@Ucmelekannesi (73.6)...................(70)
@masal3487 (74.1)----------
E evseem (70.9)----------66.9
@Jasminium84 (68,9)-------65
@Beyaz leylak 71.6 ............68.00
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Gecmıs oldun canım, ben de sipariş ettim boya , gelsin boyayayım dipler cıktı, kötü etlılıo psıkolojımı. Phyto kullanıyorum emziriyorum diye btkıselmiş, sizler ne kullanıyorsunuz emziren anneler?Disciye gittim geldim dün gece zonklama şeklinde ağrı vardı Antibiyotik verdi bitince gidecegim dolgulu dis zaten kaplama yapalim dedi kırık var kenarında
dönüşte saç boyası aldım spor sonrası bboyaycagim
Offf sen böyle yazınca siyaha özendimİnş kuzum. Ateş düşünce normalleşiyor
Beni de eklesene. Ben listenin gözünü oyuyorum da
Siyah sert gösterir biraz. Ama kaşın gözün belirginse güzel duruyor. İri gözlüysen boya
Puhahahahaa çok iyiiiiKorkma canım ben de Tarık Mengüç’e benzeyeceğim diye çok korkmuştum ombre yaparken
Eki Görüntüle 2734765
Emziriyorsun demi? Ben hamılelıkte ve hala bebe sampuanı kullanıyorum, dokulme ciddi azalıyo, basla bişi kullandıgım an deli gibi dokuluuoHazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Ne yapsam canlanir ve dokulmesi durur aaba
Boya mademOfff sen böyle yazınca siyaha özendim
Canım cok gecmıs olsun , inş iyisiniz artık?
Ben de kızıl yapmıştım , siyah üstüne kızıl balyaj da yaptırmıştım , küf yeşili ilk çıktığı zaman çok sevmiştim onu balyaj yaptırmak istemiştim de sırıtır mı diye çekinip yapmadım onuBoya mademben her rengi denedim içimde kalmasın diye
Daha iyi şükürler olsun sağ ol canım
Bunu bende yaptirmistim . Siyah üstüne kırmızı ama kızıl gibi olmustuBen de kızıl yapmıştım , siyah üstüne kızıl balyaj da yaptırmıştım , küf yeşili ilk çıktığı zaman çok sevmiştim onu balyaj yaptırmak istemiştim de sırıtır mı diye çekinip yapmadım onu
Siyah değil canım, doğal renginde hiç boyatmadımSiyah çok keskin bir renk canım
Yüzü ve ifadeyi daha sert gösterir genelde
Seninki siyah mı
hedef kaç ekleyeyimİnş kuzum. Ateş düşünce normalleşiyor
Beni de eklesene. Ben listenin gözünü oyuyorum da
Siyah sert gösterir biraz. Ama kaşın gözün belirginse güzel duruyor. İri gözlüysen boya
en güzeliSiyah değil canım, doğal renginde hiç boyatmadım
Bitkisel kullanmadım canım ben bilindik markalarGecmıs oldun canım, ben de sipariş ettim boya , gelsin boyayayım dipler cıktı, kötü etlılıo psıkolojımı. Phyto kullanıyorum emziriyorum diye btkıselmiş, sizler ne kullanıyorsunuz emziren anneler?
En güzeli aslındaSiyah değil canım, doğal renginde hiç boyatmadım
57 inş ama kaç haftadır gram gram gidiyor mübarek. Gerçi çok kaçamak yapıyorum onun da etkisi varhedef kaç ekleyeyim
Vay cool kadın. Şimdiki aklım olsa ben de boyatmazdım çok yıprandı saçlarımSiyah değil canım, doğal renginde hiç boyatmadım
Ateş kızılı yaptım anam git boyat Allah aşkına kötü kadınlara benzemişsin diye çok yalvardıBen de kızıl yapmıştım , siyah üstüne kızıl balyaj da yaptırmıştım , küf yeşili ilk çıktığı zaman çok sevmiştim onu balyaj yaptırmak istemiştim de sırıtır mı diye çekinip yapmadım onu
Patlıcan moru da yapmıştım bi araAteş kızılı yaptım anam git boyat Allah aşkına kötü kadınlara benzemişsin diye çok yalvardı
Kullandım tabi ama turuncu olunca değiştirdim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?