Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Him siyah sacliyim ama cok sert oldugum soylenemez.
Gozlerim cok kucuk degil.ama buyukte sayilmaz sari tonlari istiyorum ama rezil bir duruma dusmeden ins
Kız kardeşim de siyahtı. Sonra ani bi kararla sarıya boyadı olmadı valla şimdi koyu kestane
Ama bi kere dene. Nolcak aman

Kızlar böyle mi ekliyorum cahilliğimi mazur görün lütfen ilk defa yapıyorum

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Disciye gittim geldim dün gece zonklama şeklinde ağrı vardı Antibiyotik verdi bitince gidecegim dolgulu dis zaten kaplama yapalim dedi kırık var kenarında

dönüşte saç boyası aldım spor sonrası bboyaycagim
Gecmıs oldun canım, ben de sipariş ettim boya , gelsin boyayayım dipler cıktı, kötü etlılıo psıkolojımı. Phyto kullanıyorum emziriyorum diye btkıselmiş, sizler ne kullanıyorsunuz emziren anneler?

İnş kuzum. Ateş düşünce normalleşiyor

Beni de eklesene. Ben listenin gözünü oyuyorum da

Siyah sert gösterir biraz. Ama kaşın gözün belirginse güzel duruyor. İri gözlüysen boya
Offf sen böyle yazınca siyaha özendim
Canım cok gecmıs olsun , inş iyisiniz artık?

Hazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Ne yapsam canlanir ve dokulmesi durur aaba
Emziriyorsun demi? Ben hamılelıkte ve hala bebe sampuanı kullanıyorum, dokulme ciddi azalıyo, basla bişi kullandıgım an deli gibi dokuluuo

Boya madem ben her rengi denedim içimde kalmasın diye
Daha iyi şükürler olsun sağ ol canım
Ben de kızıl yapmıştım , siyah üstüne kızıl balyaj da yaptırmıştım , küf yeşili ilk çıktığı zaman çok sevmiştim onu balyaj yaptırmak istemiştim de sırıtır mı diye çekinip yapmadım onu

Bunu bende yaptirmistim . Siyah üstüne kırmızı ama kızıl gibi olmustu

Gecmıs oldun canım, ben de sipariş ettim boya , gelsin boyayayım dipler cıktı, kötü etlılıo psıkolojımı. Phyto kullanıyorum emziriyorum diye btkıselmiş, sizler ne kullanıyorsunuz emziren anneler?
Bitkisel kullanmadım canım ben bilindik markalar

Sac muhabbeti olmus bende korona bitse hemen kuafore gidip yaridan altini kizil ysptirmak istiyorm. Ombre deniyor sanrm. Sonrada almanyaya ailemin yanina gitmek insallah ya :) 2 senedir tatilede gidemiyorm ailemin yanı haric bu yaz bide tatil yapabilsem daha bisey istemem

Ateş kızılı yaptım anam git boyat Allah aşkına kötü kadınlara benzemişsin diye çok yalvardı
Kullandım tabi ama turuncu olunca değiştirdim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…