Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Ne yapsam canlanir ve dokulmesi durur aaba
Biraz geçmiş yap 1 yıl kadar öncesine, neler değişti hayatında duygu olarak yada beslenme olarak

Hazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Canim bizde dün kizkardesimle teyzemle bu konuyu konuştuk. Koronadan sonra sacları acayip dökülmüş onlarin. Kiz kardesim kuaföre gidince kuafor benim annemin de öyle oldu deyince dank etmiş. Sen de dikkat ettin mi. Acaba koronadan sonra ekstra dokuldu mu

Canım benim saçlarım çok ince cılız ve çok dökülüyor bir türlü saçlarımı kendine getiremedim .Demir eksikliği d vitamini eksikliği de yapıyormuş dökülme ama genetik olarak sağlıklı saçlarımız yok .3 aydır şampuan kullanmıyorum sadece bıttım sabunu ile yıkıyorum çok güzel değişiklikler oldu.Yine ince telli ama en azından dökülmesi durdu.

Biraz geçmiş yap 1 yıl kadar öncesine, neler değişti hayatında duygu olarak yada beslenme olarak
aslinda ayni gibiyim canim.
Cocuklar buyudukce stres ona oranla biraz artti ama. Baska bisey yok

Şimdi biraz kitap okuma zamanı
Var mı bana eşlik eden
Ben spor yapmayi planliyorum bakalim
bununla ilgili test verdin mi, değerlerinde bir eksilme oldu mu
Gitmedim canim. Malum corona
Yaa olabilir belki canim.
Benim 1 yildir cok dokuluyor. Ama su 2_3 aydir dedigin gibi daha cok. tararken banyoda sacimi baglarken resmen apas apas cas atiyorum. Resmen azaldi. Acaba koronayla etkisi ne bi arastiriyim dur.

Bittim sabunu neki canim. Ya gercekten cok can sikici saclarimi oyle gormek
canım aslında ten rengi çok önemli
saçların siyah olabilir ama ten renginden dolayı sarı sana çok yakışabilir
Koyu tenli degilim zaten canim. Kumral tenliyim. İste ilk degisim korkusu U UcanSupurge ninde dedigi gibi benimki

E ela_2019 canim simdi baktimda koronayla alakali olabiliyormus. Yuksek ates , ve ilaclardan dolayi olabiliri deniyor.
Ama dokulme maximum 3 ay surebilir daha da suruyorsa sikinti.diyor.
Ne yapsam saglik ocagina gidip tahlilmi versem acaba. Yada nereye gitmem lazim ki

Dahiliyeye gitmen gerekir canım

Bittim sabunu neki canim. Ya gercekten cok can sikici saclarimi oyle gormek

Koyu tenli degilim zaten canim. Kumral tenliyim. İste ilk degisim korkusu U UcanSupurge ninde dedigi gibi benimki
Bittim ya da bıttım sabunu sanırım menengiçten yapılan doğal bir sabun saça iyi gelmesiyle ünlüdür.Siirtte çok satılır.Ama sanırım Mardin Urfa ve diğer doğu illerinnde de var .Asıl yeri Siirt diye biliyorum.Saçlarımıza kimyasal içerikli şampuanlar da zarar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…