- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.681
Biraz geçmiş yap 1 yıl kadar öncesine, neler değişti hayatında duygu olarak yada beslenme olarakHazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Ne yapsam canlanir ve dokulmesi durur aaba
Tamam canım teşekkür ederimBoş liste paylaşıyorum canım, herkes kendi hedefini ekliyor.
Hedef belirlemek isteyen herkes kendisini ekleyebilir
Çok açık tenli sayılmamAllah iyiliğini versin çok güldüm
Aaaa tevafuka bak ya aynı şeyi düşünüyordumŞimdi biraz kitap okuma zamanı
Var mı bana eşlik eden
bununla ilgili test verdin mi, değerlerinde bir eksilme oldu muHazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Ben benŞimdi biraz kitap okuma zamanı
Var mı bana eşlik eden
iyi okumalar canımŞimdi biraz kitap okuma zamanı
Var mı bana eşlik eden
Canim bizde dün kizkardesimle teyzemle bu konuyu konuştuk. Koronadan sonra sacları acayip dökülmüş onlarin. Kiz kardesim kuaföre gidince kuafor benim annemin de öyle oldu deyince dank etmiş. Sen de dikkat ettin mi. Acaba koronadan sonra ekstra dokuldu muHazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
Hahhh gozumde neler canlaniyor tam anlamiyla aciklamissinKorkma canım ben de Tarık Mengüç’e benzeyeceğim diye çok korkmuştum ombre yaparken
Eki Görüntüle 2734765
Canım benim saçlarım çok ince cılız ve çok dökülüyor bir türlü saçlarımı kendine getiremedim .Demir eksikliği d vitamini eksikliği de yapıyormuş dökülme ama genetik olarak sağlıklı saçlarımız yok .3 aydır şampuan kullanmıyorum sadece bıttım sabunu ile yıkıyorum çok güzel değişiklikler oldu.Yine ince telli ama en azından dökülmesi durdu.Hazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
canım aslında ten rengi çok önemliHahhh gozumde neler canlaniyor tam anlamiyla aciklamissin
aslinda ayni gibiyim canim.Biraz geçmiş yap 1 yıl kadar öncesine, neler değişti hayatında duygu olarak yada beslenme olarak
Ben spor yapmayi planliyorum bakalimŞimdi biraz kitap okuma zamanı
Var mı bana eşlik eden
Gitmedim canim. Malum coronabununla ilgili test verdin mi, değerlerinde bir eksilme oldu mu
Yaa olabilir belki canim.Canim bizde dün kizkardesimle teyzemle bu konuyu konuştuk. Koronadan sonra sacları acayip dökülmüş onlarin. Kiz kardesim kuaföre gidince kuafor benim annemin de öyle oldu deyince dank etmiş. Sen de dikkat ettin mi. Acaba koronadan sonra ekstra dokuldu mu
Ben de öyleydim çünküHahhh gozumde neler canlaniyor tam anlamiyla aciklamissin
Bittim sabunu neki canim. Ya gercekten cok can sikici saclarimi oyle gormekCanım benim saçlarım çok ince cılız ve çok dökülüyor bir türlü saçlarımı kendine getiremedim .Demir eksikliği d vitamini eksikliği de yapıyormuş dökülme ama genetik olarak sağlıklı saçlarımız yok .3 aydır şampuan kullanmıyorum sadece bıttım sabunu ile yıkıyorum çok güzel değişiklikler oldu.Yine ince telli ama en azından dökülmesi durdu.
Koyu tenli degilim zaten canim. Kumral tenliyim. İste ilk degisim korkusu U UcanSupurge ninde dedigi gibi benimkicanım aslında ten rengi çok önemli
saçların siyah olabilir ama ten renginden dolayı sarı sana çok yakışabilir
Dahiliyeye gitmen gerekir canım
Bittim ya da bıttım sabunu sanırım menengiçten yapılan doğal bir sabun saça iyi gelmesiyle ünlüdür.Siirtte çok satılır.Ama sanırım Mardin Urfa ve diğer doğu illerinnde de var .Asıl yeri Siirt diye biliyorum.Saçlarımıza kimyasal içerikli şampuanlar da zarar veriyor.Bittim sabunu neki canim. Ya gercekten cok can sikici saclarimi oyle gormek
Koyu tenli degilim zaten canim. Kumral tenliyim. İste ilk degisim korkusu U UcanSupurge ninde dedigi gibi benimki
aaa unuttumBugün müydu kız cuma yazmayacak miydik
benilde cok dokuluyoHazir konu sactan acilmisken ozellikle bir yildir saarimin yarisini.kaybettim diyebilirim. Varmi ayni sorunu yasayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?