• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listedeki kadar sıkacaksak ne anlamı kaldı çıkmanın 😅sen biraz tadını çıkar :))
Yok çok sıkmıycam yani ama koyvermekte istemem alırken çok hızlı aliyorim maalesef
cuma 72.0
pazartesi 71.9

-100
:KK68:
Haftaya eksi ile başlamak güzel canım 😉
GEÇEN CUMA: 69,9
BUGÜN: 71,1

neden böyle oldu bilmiyorum sanırım ödem topladım :KK43: bakalım gidecek inşallah yine
Halledersin insAllah canım

Kızlar esimde de bende de akşamdan beri eklem ağrısı,baş ağrısı ve ateş var😔 eşimin covid testi negatif çıktı,ben grip olduğumuzu düşünüyorum.Kizimda saat başı ağlayarak uyandı,kakası da yesildi,ateşi yok şükür.Malum hastalıktan dolayı hastaneye de götürmek istemiyorum ateşi çıkmadan, calpol versem mi bilemedim,tecrübeli anneler bir akıl verin.
Enfeksiyon veya Diştir canım ilaç verme bence Allah şifa versin
Gunaydin kızlar artim 1,5kg :KK43: sadce kacamaklardan degl bence adetimlede alakali kendmi sis hissediyorm cnku cumaya halledicem insallah
Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidir
Günaydın kızlar :KK68::KK68:
cuma 84.2
Bu sabah 84.3
artı 100gr
susadim bekleyemedim eksi bile gelirdim
Kuğu kuğu ha gayret Cuma’ya muhakkak eksi gelecek
Günaydınlar :KK68: Bugünkü kilom 82.0 cumadan 1 kilo eksik @Breeze96
Günaydın canım süpersin
Sağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Uykusuzluk ve sürekli su içtiysen normaldir canım
cuma 72.0
pazartesi 71.9

-100
:KK68:

Cuma artıda olduğun için daha fazla eksi bekliyordum aslında :))
Bugünden itibaren çok dikkat et menülerine canım
Niran bana tercüman olmuş ben de daha fazla bekliyordum açıkçası E evseem
Ben sabitim kızlar 🤗
Cuma’ya muhteşem eksi gelecek o zaman
GEÇEN CUMA: 69,9
BUGÜN: 71,1

neden böyle oldu bilmiyorum sanırım ödem topladım :KK43: bakalım gidecek inşallah yine
Kız ne yaptın ?

Cuma artıda olduğun için daha fazla eksi bekliyordum aslında :))
Bugünden itibaren çok dikkat et menülerine canım
bende daha fazla bekliyor idim açıkçası ama tuvalete gidemeden tartıldım 😅 normalde bir şekilde gidiyordum ama olmasına rağmen tuvalete çıkamıyorum
Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidir

Günaydın canım süpersin

Kız ne yaptın ?
bende aynı şekilde cuma güzel bir sonuç alacağım inşallah :)

bende daha fazla bekliyor idim açıkçası ama tuvalete gidemeden tartıldım 😅 normalde bir şekilde gidiyordum ama olmasına rağmen tuvalete çıkamıyorum

bende aynı şekilde cuma güzel bir sonuç alacağım inşallah :)
Harikasin dostum. Bugünden itibaren karbonhidrat tuketmezsen cumaya harika olur 🥰🥰 makarnalar pizzalar yedin zaten bari su 4 gun tut kendini. Bende yarin 3+2 gunluk detokslar yapacagim. Sonra da 1 hafta aralıklı oruç deneyeceğim bakalimm.

Hava soğuk elektrik yok kalorifer yanmıyor soyunmaya üşendiğim için tartılmak zor geliyor 😞elbise ile tartı düşünülemez teklif dahi edilemez😂😂 ders araları sanki 10 dk değil de 10 sn nasıl geçiyor anlamıyorum.son iki dersim bitsin ben de kilomu yazarım inşallah

Hava soğuk elektrik yok kalorifer yanmıyor soyunmaya üşendiğim için tartılmak zor geliyor 😞elbise ile tartı düşünülemez teklif dahi edilemez😂😂 ders araları sanki 10 dk değil de 10 sn nasıl geçiyor anlamıyorum.son iki dersim bitsin ben de kilomu yazarım inşallah
Allah’tan Antalya’dasın ya Erzurum’da olsaydın :KK17:

Harikasin dostum. Bugünden itibaren karbonhidrat tuketmezsen cumaya harika olur 🥰🥰 makarnalar pizzalar yedin zaten bari su 4 gun tut kendini. Bende yarin 3+2 gunluk detokslar yapacagim. Sonra da 1 hafta aralıklı oruç deneyeceğim bakalimm.
evet öyle yapacağım inşallah bakalım güzel sonuç alırız canım ekürimm 💙😅
Doğru diyorsun aslında ama işte ilk haftadan alinmaya başlıyor kilolar 90lar kacinilmaz olur 🤪
Dikkat etsin diye sey ettiydim 😁😁

Bende artilar gider pazartesiye diye düşünmüştüm suyu arttir spor yapmaya çalış
yapacağım inşallah :)

Enfeksiyon veya Diştir canım ilaç verme bence Allah şifa versin

Günaydın canım süpersin

Kız ne yaptın ?
Ödem yaptım galiba hiç su içmedim denilebilir cumadan bu yana

Back
X