- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
- #413.041
Ben sabitim kızlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 'ları göremedim diyorsun :))Ben sabitim kızlar![]()
Göremedim maalesefff6 'ları göremedim diyorsun :))
Görsen nasıl motivasyon olurdu ama![]()
Yok çok sıkmıycam yani ama koyvermekte istemem alırken çok hızlı aliyorim maalesefListedeki kadar sıkacaksak ne anlamı kaldı çıkmanınsen biraz tadını çıkar :))
Haftaya eksi ile başlamak güzel canımcuma 72.0
pazartesi 71.9
-100
![]()
Halledersin insAllah canımGEÇEN CUMA: 69,9
BUGÜN: 71,1
neden böyle oldu bilmiyorum sanırım ödem topladımbakalım gidecek inşallah yine
Enfeksiyon veya Diştir canım ilaç verme bence Allah şifa versinKızlar esimde de bende de akşamdan beri eklem ağrısı,baş ağrısı ve ateş vareşimin covid testi negatif çıktı,ben grip olduğumuzu düşünüyorum.Kizimda saat başı ağlayarak uyandı,kakası da yesildi,ateşi yok şükür.Malum hastalıktan dolayı hastaneye de götürmek istemiyorum ateşi çıkmadan, calpol versem mi bilemedim,tecrübeli anneler bir akıl verin.
Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidirGunaydin kızlar artim 1,5kgsadce kacamaklardan degl bence adetimlede alakali kendmi sis hissediyorm cnku cumaya halledicem insallah
Kuğu kuğu ha gayret Cuma’ya muhakkak eksi gelecekGünaydın kızlar
cuma 84.2
Bu sabah 84.3
artı 100gr
susadim bekleyemedim eksi bile gelirdim
Günaydın canım süpersinGünaydınlarBugünkü kilom 82.0 cumadan 1 kilo eksik @Breeze96
Uykusuzluk ve sürekli su içtiysen normaldir canımSağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
cuma 72.0
pazartesi 71.9
-100
![]()
Niran bana tercüman olmuş ben de daha fazla bekliyordum açıkçası E evseemCuma artıda olduğun için daha fazla eksi bekliyordum aslında :))
Bugünden itibaren çok dikkat et menülerine canım
Cuma’ya muhteşem eksi gelecek o zamanBen sabitim kızlar![]()
Kız ne yaptın ?GEÇEN CUMA: 69,9
BUGÜN: 71,1
neden böyle oldu bilmiyorum sanırım ödem topladımbakalım gidecek inşallah yine
bende daha fazla bekliyor idim açıkçası ama tuvalete gidemeden tartıldımCuma artıda olduğun için daha fazla eksi bekliyordum aslında :))
Bugünden itibaren çok dikkat et menülerine canım
bende aynı şekilde cuma güzel bir sonuç alacağım inşallah :)Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidir
Kuğu kuğu ha gayret Cuma’ya muhakkak eksi gelecek
Günaydın canım süpersin
Uykusuzluk ve sürekli su içtiysen normaldir canım
Niran bana tercüman olmuş ben de daha fazla bekliyordum açıkçası E evseem
Cuma’ya muhteşem eksi gelecek o zaman
Kız ne yaptın ?
Harikasin dostum. Bugünden itibaren karbonhidrat tuketmezsen cumaya harika olurbende daha fazla bekliyor idim açıkçası ama tuvalete gidemeden tartıldımnormalde bir şekilde gidiyordum ama olmasına rağmen tuvalete çıkamıyorum
bende aynı şekilde cuma güzel bir sonuç alacağım inşallah :)
Allah’tan Antalya’dasın ya Erzurum’da olsaydınHava soğuk elektrik yok kalorifer yanmıyor soyunmaya üşendiğim için tartılmak zor geliyorelbise ile tartı düşünülemez teklif dahi edilemez
ders araları sanki 10 dk değil de 10 sn nasıl geçiyor anlamıyorum.son iki dersim bitsin ben de kilomu yazarım inşallah
Doğru diyorsun aslında ama işte ilk haftadan alinmaya başlıyor kilolar 90lar kacinilmaz olurSıkma kızı
Listedede olmamanın rahatlığını yaşasın :))
Bende artilar gider pazartesiye diye düşünmüştüm suyu arttir spor yapmaya çalışcuma 72.0
pazartesi 71.9
-100
![]()
evet öyle yapacağım inşallah bakalım güzel sonuç alırız canım ekürimmHarikasin dostum. Bugünden itibaren karbonhidrat tuketmezsen cumaya harika olurmakarnalar pizzalar yedin zaten bari su 4 gun tut kendini. Bende yarin 3+2 gunluk detokslar yapacagim. Sonra da 1 hafta aralıklı oruç deneyeceğim bakalimm.
yapacağım inşallah :)Doğru diyorsun aslında ama işte ilk haftadan alinmaya başlıyor kilolar 90lar kacinilmaz olur
Dikkat etsin diye sey ettiydim
Bende artilar gider pazartesiye diye düşünmüştüm suyu arttir spor yapmaya çalış
Antalyada fena yağmur varmis kaç gündürAllah’tan Antalya’dasın ya Erzurum’da olsaydın![]()
Alırız sen yeter ki iste. Ben yüzünü kara.cikarmam merak etmeevet öyle yapacağım inşallah bakalım güzel sonuç alırız canım ekürimm
yapacağım inşallah :)
yaaa asıl sen değil ben senin yüzünü kara çıkarmam inşallahAlırız sen yeter ki iste. Ben yüzünü kara.cikarmam merak etme![]()
İnşallah canımYok çok sıkmıycam yani ama koyvermekte istemem alırken çok hızlı aliyorim maalesef
Haftaya eksi ile başlamak güzel canım
Halledersin insAllah canım
Ödem yaptım galiba hiç su içmedim denilebilir cumadan bu yanaEnfeksiyon veya Diştir canım ilaç verme bence Allah şifa versin
Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidir
Kuğu kuğu ha gayret Cuma’ya muhakkak eksi gelecek
Günaydın canım süpersin
Uykusuzluk ve sürekli su içtiysen normaldir canım
Niran bana tercüman olmuş ben de daha fazla bekliyordum açıkçası E evseem
Cuma’ya muhteşem eksi gelecek o zaman
Kız ne yaptın ?
Evet canım soğuğa alışkınım ankarada büyüdüm Sivas'ta yaşadım.Ama yine de her yerde üşüyorumAntalyada fena yağmur varmis kaç gündür