• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani koku kaybı yok ama eşim geceden beri oksuruyor ve ateşi var😔 aşırı eklem ağrısı var bana da covid gibi geliyor,bugünde devam ederse tekrar gidip test vermesini önereceğim zaten.
Arkadaşımın eşi covid oldu arkadaşımda da aynı belirtiler var aynı evin içindeler arkadaşım negatif çıktı.inanmadılar teste.ama tekrar yaptırmadılar çünkü ilaçsız atlatmak istedi hafif geçtiği için.

Arkadaşımın eşi covid oldu arkadaşımda da aynı belirtiler var aynı evin içindeler arkadaşım negatif çıktı.inanmadılar teste.ama tekrar yaptırmadılar çünkü ilaçsız atlatmak istedi hafif geçtiği için.
Ben yine daha hafifim eşime göre ama eşim çok fena,daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım diyor,sabaha kadar oksuruyordu,eklemleri de çok kötü.

Sağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Sabah kadar su içtiysen artı olman normal canım

Günaydın kızlar :KK68::KK68:
cuma 84.2
Bu sabah 84.3
artı 100gr
susadim bekleyemedim eksi bile gelirdim
Günaydın canım cumaya güzel eksi gelir insAllah 😉
Sabahtan kendimi ise verince wc çıkamadım birazdan tuvalete gidersem tartlcam cnm daha tartilmadim
Günaydınlar :KK68: Bugünkü kilom 82.0 cumadan 1 kilo eksik @Breeze96
Süper eksi cnm cumaya eksi 2 görürsün insAllah 😉

Sağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Bence kesin eksidesin hem 1 litre su hem de hastalıkla +600 az bile

Back
X