- 31 Ekim 2013
- 21.730
- 73.102
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #413.021
Ahhhh yaaaa aman allahımKoronadan öldü hepsi canım
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh yaaaa aman allahımKoronadan öldü hepsi canım
Arkadaşımın eşi covid oldu arkadaşımda da aynı belirtiler var aynı evin içindeler arkadaşım negatif çıktı.inanmadılar teste.ama tekrar yaptırmadılar çünkü ilaçsız atlatmak istedi hafif geçtiği için.Yani koku kaybı yok ama eşim geceden beri oksuruyor ve ateşi varaşırı eklem ağrısı var bana da covid gibi geliyor,bugünde devam ederse tekrar gidip test vermesini önereceğim zaten.
Sağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Ben yine daha hafifim eşime göre ama eşim çok fena,daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım diyor,sabaha kadar oksuruyordu,eklemleri de çok kötü.Arkadaşımın eşi covid oldu arkadaşımda da aynı belirtiler var aynı evin içindeler arkadaşım negatif çıktı.inanmadılar teste.ama tekrar yaptırmadılar çünkü ilaçsız atlatmak istedi hafif geçtiği için.
Allah şifa versin.Ben yine daha hafifim eşime göre ama eşim çok fena,daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım diyor,sabaha kadar oksuruyordu,eklemleri de çok kötü.
Kahvenin antioksidan özelliği ile c vitamininin toksin atıcı özeliği birleştirilip etkisi artırılmak istenmiştir canım.Eki Görüntüle 2739617
Kahveyle c vitamini iceren biseyler yenmesini gerekenide ilk defa gördüm![]()
Handandandan
Sabah kadar su içtiysen artı olman normal canımSağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Cumaya eksi gelir senden o zaman :))Günaydın kızlar
cuma 84.2
Bu sabah 84.3
artı 100gr
susadim bekleyemedim eksi bile gelirdim
Günaydın canım cumaya güzel eksi gelir insAllahGünaydın kızlar
cuma 84.2
Bu sabah 84.3
artı 100gr
susadim bekleyemedim eksi bile gelirdim
Sabahtan kendimi ise verince wc çıkamadım birazdan tuvalete gidersem tartlcam cnm daha tartilmadimFit mutlu anne tartini merak ettim
Süper eksi cnm cumaya eksi 2 görürsün insAllahGünaydınlarBugünkü kilom 82.0 cumadan 1 kilo eksik @Breeze96
Yine de çok görmezden gelmeyin çok rahatlatsam verdiğim 6 kg geri alırımSıkma kızılistede olmamanın rahatlığını yaşasın :))
Listedeki kadar sıkacaksak ne anlamı kaldı çıkmanınYine de çok görmezden gelmeyin çok rahatlatsam verdiğim 6 kg geri alırım![]()
Bence kesin eksidesin hem 1 litre su hem de hastalıkla +600 az bileSağol canım,evet tartildim +600 ama sabaha kadar bir litre sisem var bitirdim onu,grip olduğumda bol sıvı almak iyi geliyor çünkü o nedenle bu artiyi gerçek bulmuyorum.
Cuma artıda olduğun için daha fazla eksi bekliyordum aslında :))cuma 72.0
pazartesi 71.9
-100
![]()
Allah şifa versin tez zamanda atlatır inşallahBen yine daha hafifim eşime göre ama eşim çok fena,daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım diyor,sabaha kadar oksuruyordu,eklemleri de çok kötü.