• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bebeğimi uyuttum nihayet :))
Kızlarla Domino oynayacağız
Bende iki bebeğimi uyuttum. Cok şükür oglumda uyku rutini olusturduk. Cok istiyordum ama bir türlü yapamiyordum. Şimdi artık düzene girdik.
Cok seviyorummmm yaaa oğluma aşığim galiba🤣🤣

Yarın sabah yola çıkıyorum kızlar içimde bir telaş tedirginlik .hiç sevmem yolculukları dua edin sağ salim hayırlısı ile dönelim.Zaten korona var uçakla gidiyoruz .çift kat korku.Siperlik çift kat maske Allah'a sığınıp gideceğiz artık.Ben günü kapatıyorum .iyi akşamlar herkese 🤗
Ucagn icinde hava degisimi oldugu icin surekli normal bi kalabalik ortamdan cok daha guvenliymis cnm. Allahın izniyle birsey olmaz insallah onleminizide aldiktan sonra. Bubarada kacirsm sanrm yolculuk nereye ne icin

Bence işe yaradı, hiç diyet yapmadım ama ciddi bir kilo alımım yok, hatta tüm öğünlere turşu eklediğim için artı olarak gözüken de turşu ödemidir diye düşünüyorum
Anladım cnm ozaman cok iyi korumada kullanabilirsn bu yontemi :) ne yapmistn onlarida aciklaman gerek tabiii

1 simit cok olmus sanki onun disinda guzel canim su da cok az icmissin daha fazla icmeye calis

ekmek 3 cok olmis sadece

kalolisi ne kadar bilmiyorum ama 1yk cok degil bence
hurmayi tercih etsen aslinda hem sut yapar

guzel canim

oglenki.pogca dosinda guzel
spor yapsaydin trlafo edebilirdin

cok cok hafif menu olmus bide emziriyosun canim yesillik felan da eklesen hem doyurucu olur
ama dayanabiliyosan cok iyi

bence guzel

sabahki pizza olmamis daha saglikli ve doyurucu yiycekler yeseymissin
bu hafta daha cok dikkat edip senden iyi bi yuzde bekliyoruz

tek ogun
guzel canim:)

hem sporun bosa gitmis hem bu gunun canim
tarcinli sutu icseydin keske o keerdi belki
neyse olmus artik
hafta ici sporla telefi edersin insalalh:)

aksam hem patateq hem ekmek ikisi birlikte cok olmus bence
birinden biri olmasa daha iyiydi bise su cok az olmus
Haklisn cnm ama gozum donmustu hic tarcinli sut va dusunemedm malesef :(
Günaydın kızlar 🤗
Çocuklar uyurken hazır bende oturma odasının perdesini makinaya attım camını sildim koltuk kapıyı da silip her gün sabahlari temizlik yapicam snrm Bayadir yapmıyorum heryer pislik içinde hissediyorum :KK70:
Ohh miss kolay gelsn cnm nick degismia hafize sensin dmiiii ses ver :KK70: :rolleyes:
Enfeksiyon veya Diştir canım ilaç verme bence Allah şifa versin

Pınar bir haftada verdiğinin 2 katını 2 günde almışsın büyük ihtimalle regl ödemidir

Kuğu kuğu ha gayret Cuma’ya muhakkak eksi gelecek

Günaydın canım süpersin

Uykusuzluk ve sürekli su içtiysen normaldir canım

Niran bana tercüman olmuş ben de daha fazla bekliyordum açıkçası E evseem

Cuma’ya muhteşem eksi gelecek o zaman

Kız ne yaptın ?
B3ncede hepsi kilo olamaz sanmiyorm
ADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:pcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
Hosgeldn gulsen insallah hedefe odaklanip kilolari verirsn isteyince oluyor cnm 26 kg vermisligim var :)
Bende pinar 27 yasindaym 1 oglum var
Merhabalar

Bugün niyetliyim. Birazdan tartılırım insallah.

Nick değişikliği yapılabiliyor artık kızlar.
Ben daha önce de değişecektim aktif değildi. Bu sefer inşallah değiştirebilecem.
Eğer kabul edilirse (Toprak_Kokusu) olacak
Eski nick sorcaktm sonradn gordm. Cnm guzel olms nickin
Kızım sabah 6 7 gibi uyandı ve daha uyumadi. Yemekte yapamadim. Bekliyorum
Baya uzun durmus ayına gore masallah
57 kilo olunca bu senin için tahin pekmez diycem 56 olucam , bu senin için sarellem diycem 55 olcam. Bu senin için cikolatali pastam diycem 54 olcam. 3 kilo geriye gidip 1 günde geri alicam 🤣🤣
Hahaha supersinnnn benimde yapmam gerk sanrm 63 inip 65e kadr cikolata kasikliyabilrm :KK70::rolleyes:
Kızlar yaaa biri beni durdursun ne olur 😔
Bugün sapıttım resmen
Çılgın gibi yedim
Ya reglim yaklaşıyor ondan dolayı ya da farkında olmadan bişeye sinir oldum
Karbonhidrat krizindeyim resmen
Ve inanılmaz da başım ağrıyor
Yediğim saçma sapan şeylerden dolayı 🤔
Ah ahh bence hormonlardn bende regl olmamla sapittim bugn kendmi cok zor kontrol ettm mesela her an ipin ucu kacacakti ama liste sorumlulugu zatn birsurunartim var eksiye cevirmem gereken. Sende tutmalisin kendislni canim :/
Geçen hafta bende aynı durumdaydım. Regl öncesi oluyor maalesef.
Bendede regl oncesi olrdu bu defa reglken oldu sasirdm :(
Bende bugün iftarda cozuttum...
Önerilere açığım
Ah ahh herkeze gelmisler bu ara demekki. Bende acigimm onerim yok malesef
Koridorda kızların barfiksi vardı, 5 tane daha istiyorlar koridora, uzun zamandır istiyorlardı duymazdan geliyordum ama baskı arttı :))

Aşağıdaki şekilde yapıp birinden diğerine atlayacaklarmış, tehlikeli olur mu karar veremedim
Eki Görüntüle 2740083
Bilemedm ben korkardm sanrm bisi olur diye
Kocam bey 1 kg baklava almış gelmiş. Şu an 1 bardak sütle ikram edeceğim, canim mi 🤔🤔yooo hiç istemiyor 🤣🤣🤣
Abowww bu adamlar tam dayaklik cumaya ayir kendine bence cnm
Bende bebeğimi uyuttum nihayet :))
Kızlarla Domino oynayacağız
Oh ne guzl iyi oyunlar cnm
Hahhhh haaa 🤣🤣pinar-zehra meselesine döndü 🤣🤣
Yoo kızgınlık yok şimdilik sekercim. 🤣🤣
Hahhaha ayy kocam bey gozumden kacmadi desem yalan olurrr :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:yerken karsinda gelecektir o kizginlikkk
Büyük kızım beni bayağı mutlu eti bugün anne zayıflama ışsın dedi
Nerden dedim
Bacaklar ve bel incelmiş dedi
Ama tartılardan bi haber yok🙃🙃
Ayy ne guzel demekki gozle gorunur bi fark var niran dogru yoldasin

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
hoş geldin Gülşen ben de Nevra memnun oldum, umarım hedefine kavuşur anne olursun.

Haklisn cnm ama gozum donmustu hic tarcinli sut va dusunemedm malesef :KK43:

Ohh miss kolay gelsn cnm nick degismia hafize sensin dmiiii ses ver :KK70: :rolleyes:

B3ncede hepsi kilo olamaz sanmiyorm

Hosgeldn gulsen insallah hedefe odaklanip kilolari verirsn isteyince oluyor cnm 26 kg vermisligim var :)
Bende pinar 27 yasindaym 1 oglum var

Eski nick sorcaktm sonradn gordm. Cnm guzel olms nickin

Baya uzun durmus ayına gore masallah

Hahaha supersinnnn benimde yapmam gerk sanrm 63 inip 65e kadr cikolata kasikliyabilrm :KK70::rolleyes:

Ah ahh bence hormonlardn bende regl olmamla sapittim bugn kendmi cok zor kontrol ettm mesela her an ipin ucu kacacakti ama liste sorumlulugu zatn birsurunartim var eksiye cevirmem gereken. Sende tutmalisin kendislni canim :/

Bendede regl oncesi olrdu bu defa reglken oldu sasirdm :KK43:

Ah ahh herkeze gelmisler bu ara demekki. Bende acigimm onerim yok malesef

Bilemedm ben korkardm sanrm bisi olur diye

Abowww bu adamlar tam dayaklik cumaya ayir kendine bence cnm

Oh ne guzl iyi oyunlar cnm

Hahhaha ayy kocam bey gozumden kacmadi desem yalan olurrr :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:yerken karsinda gelecektir o kizginlikkk

Ayy ne guzel demekki gozle gorunur bi fark var niran dogru yoldasin
tanıştığıma memnun oldum Pınar.Maşallah umarım bende kararlılıkla veririm kilolarımı🥰

Back
X