- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
- #413.221
Bebek için tek engel kilo mu?hoşbuldum
inşallah Rabbim suhuletle nasib etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek için tek engel kilo mu?hoşbuldum
inşallah Rabbim suhuletle nasib etsin![]()
Iyi geclr cnm umarm gelir rahatlarsnİyi geceler kızlar ne zmndr temizlik yapmıyorsam artık bacaklarım ağrıyor resmen üstüne bı de kasık karın ağrım var felaket adet sancısı gibi ya gelecek ya yine fake ağrı bklm çocuklar uyurken ben de uyumayı deniycem bklm![]()
insAllah canım saolasinIyi geclr cnm umarm gelir rahatlarsn
Unutmaaa iyi motivasyon olcak yarn bekliyormSaol cnm aynen
Yaaa evet hep unutuyorum bende alıp atarım insAllah
Insallah cnm istek ve azim olunca oluyor verirsn yeterki pes etme :)tanıştığıma memnun oldum Pınar.Maşallah umarım bende kararlılıkla veririm kilolarımı![]()
Evet cok zor malesef ama yaris var yarisAyy ekürime bak maşallah hiç bırakmıyor peşimizaten niyetliyim bugün ama yarın yola çıkıyorum 3 gün yokum .o zamanlar ne yaparım bilmiyom
dışarıda diyet çok zor
Ablalarinin kitaplarini yazmis kizinca zoruna gitti. En az ablalarinin kitabi kadar elinde kitabi var oysaki onlarinki tatli geliyorHg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah
Hele noldu cadıya da küstü![]()
Bak hele bakkk arti da neymis. Kiz oyle diyecegine dikkat edicem ne yersem yiyeyim bunyecigim yakacak diye soyle dua yerine gecer ins. Arti falan gelmezsin canimBu cumada benden öyle bir artı gelebilirsalı çarşamba perşembe den çok korkuyorum
Kel ve ilaciBende bugün iftarda cozuttum...
Önerilere açığım
Baya tehlikeli olur sanki canim. Hadi kayarsa diye ben bile korktumKoridorda kızların barfiksi vardı, 5 tane daha istiyorlar koridora, uzun zamandır istiyorlardı duymazdan geliyordum ama baskı arttı :))
Aşağıdaki şekilde yapıp birinden diğerine atlayacaklarmış, tehlikeli olur mu karar veremedim
Eki Görüntüle 2740083
Evet ya hep unutuyorim. Valla vaktimde olmuyor yaaKızlar biturlu şu olcu olayininyapamadk 1.5ay olcak nerdeyse. Ben yarn kendimkileri paylasiym motivasyon olur belki sizde alirsiniz gene olcu listeyi tamamlariz.
Küçük cadı yaAblalarinin kitaplarini yazmis kizinca zoruna gitti. En az ablalarinin kitabi kadar elinde kitabi var oysaki onlarinki tatli geliyor
Sen uyumadinmi hala senin.kucuk canavar uyanir simdiKüçük cadı ya![]()
Uyuyamadım şimdi şarja takıyorum telefonuSen uyumadinmi hala senin.kucuk canavar uyanir simdi![]()
Senin nicke de baya alisayacagim sanirimUyuyamadım şimdi şarja takıyorum telefonu![]()
ogle ve arada yediklerin olmamis14 Aralık Pazartesi
Kahvaltı ( Saat 10.00)
Jambon, kaşar ve 2 dilim ekmekle yapılmış sandviç
Öğle (13.30)
1 porsiyon peynirli makarna
Ara Öğün (15.30)
1 adet portakal ve ince 1 dilim cheesecake
Akşam 17.00
5 adet İnegöl köfte ve salata
Su: 1.5 litre
Spor : 50 dakika tempolu yürüyüş 150 puanPnrrr-12 @Breeze96
guzel cnm14 Aralık pazartesi menüsü
Sabah avuç içi kadar bazlama sahanda yumurta şekersiz çay
Akşam :1kase mercimek çorbası,8 yk yeşil fasulye salata avuç içi kadar bazlama
Su2 litre olur
Spor :15 dk zumba 15*3:45
30 dk bölgesel pilates 30*3:90
45+90:135 puanPnrrr-12
guzel cnm14 aralık menüm
Sabah 10:30
Haşlanmış 1 yumurta 3ceri domates 4zeytin bi dilim peynir 2 dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
15:30 sade kahve 2ceviz bi mandalina
18:30
2 kepçe taze fasulye,2 Servis kaşığı bulgur pilavı bi bardak ayran
Su 3lt
Spor 60dk tempolu yürüyüş 180pn
20dk leslie 60pn
Toplam 240pnPnrrr-12
guzel canim14 Aralık Pazartesi
Niyetliydim o yüzden tek öğün var.
18:00. : 6-7 kaşık nohut yemeği 4-5 kaşık bulgur pilavı(dünkü yemekler)
Su: henüz yarım litre
Spor yok
guzel canim14 Aralık pazartesi
Kahvaltı 11.30
Bir kase tarhana çorbası
Dört kaşık lor peyniri
2 tam ceviz
1 haşlanmış yumurta
Bol yesilli ve ihlamur çayı
Öğle 15.30 bir kase yayla çorbası
Aksam 17.30
Bir kase tarhana çorbası
Üç kaşık yulaf,içine 10 badem,2 kuru incir,2 hurma,bir bardak süt ile lapa
20.00 bir bardak kefir
3 litre su spor yok.
Spor yapamadigimin farkındayım ama bu ara eşim hasta kızım aşırı huysuz,canlı derslerim var,ben de de hafif grip var.O nedenle spor yapamıyorum,vaktimde olmuyor gercekten
bundan sonra sutlu kahveyi bolca icerim artik:)Kendimizi çözdükçe kilo kontrolü kolaylaşacak inşallah...
Yapmamız gereken sadece bedenimizi dinlemek
her zamanki gibi hafif menu:)14 aralik
09.00 ton balık 40 gr
13.00 az tereyagında yumırta , 1 dilim tb ekmek
18.00 1 çupra,1 kuru sogan
21.00 sütlü kahve içerim
Spor yok
Su 3 litre
guzel canim.sporda olsaymis sahaneymis:)14Aralık Pazartesi
10:00 2 haşlanmış yumurta ,salata, 2kaşık lor ,5 zeytin 1 dilim ekmek
15:00 şekersiz sütlü kahve
17:00 1 kase yoğurt
19:00 8 kaşık patlıcan yemeği 1 kase cacık
spor yok
su 3lt ye tamamlarım
bu ara benim.menilerdede okursunuz artik:)enim kurtaricim olur kendileri.evde süt bitti mi strese giriyorum resmrn. cok aciktigin zamanlarda da dene cok tok tutuyor
sehriye corbasi varken makarnaya gerek yokmusMENUM: (pazartesi 14.12.20)
9:30 1 fincan kahve yarim muz
12:30 2 dilm ekmek, 1yk labne, 1kk peynir, 2 dilim salam, 1 tavada yumurta, 4 zeytin,2cherry, 1tk kaymak
14:00 kahve, 15 badem
16:00 1bardak protein sut, mandalina
18:00 2 kepce sehriye corbasi, 1 tabak sebze yemegi, 2yk makarna, salata
2.5lt su
Spor yok
tehlikeli biseye benziyoKoridorda kızların barfiksi vardı, 5 tane daha istiyorlar koridora, uzun zamandır istiyorlardı duymazdan geliyordum ama baskı arttı :))
Aşağıdaki şekilde yapıp birinden diğerine atlayacaklarmış, tehlikeli olur mu karar veremedim
Eki Görüntüle 2740083
iyi yolculuklar canim sag salim gidip gelirsinizYarın sabah yola çıkıyorum kızlar içimde bir telaş tedirginlik .hiç sevmem yolculukları dua edin sağ salim hayırlısı ile dönelim.Zaten korona var uçakla gidiyoruz .çift kat korku.Siperlik çift kat maske Allah'a sığınıp gideceğiz artık.Ben günü kapatıyorum .iyi akşamlar herkese![]()
hafif menu olmus14 Aralık Pazartesi
sabah 11.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
yeşillik ve 1 domates
akşam 16.30
1 kase yoğurt (1 kepçe kadar)
1 tabak salata
su.2lt
spor.30 dakika yürüyüş :)
Sade içmeyi denesenebundan sonra sutlu kahveyi bolca icerim artik:)
sutu pek icemiyorum kokuyo gibiSade içmeyi denesene
Süt tüketimini öneriyorlar artık
Kahveyi süt eklemeden sade iç demek istemiştim :))sutu pek icemiyorum kokuyo gibi
kahve kokusu bastiriyo
sut tuketimini oneriyorlar diyinceKahveyi süt eklemeden sade iç demek istemiştim :))
Eksik harfsut tuketimini oneriyorlar diyince![]()