• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koridorda kızların barfiksi vardı, 5 tane daha istiyorlar koridora, uzun zamandır istiyorlardı duymazdan geliyordum ama baskı arttı :))

Aşağıdaki şekilde yapıp birinden diğerine atlayacaklarmış, tehlikeli olur mu karar veremedim
IMG_20201214_212836.jpg

Oruç iken ben ben olmaktan çıkıyorum.
Oruç olmasam bu saate kadar yemesem acıkmam...
Bu hafta devam edeceğim, baktım ki tartı artıya kayıyorsa bırakırım
Bildirim yaptnmi niran merak ediyorm kac olmussun 3 hafta yaptign neydi acikliycaktin ise yaradimi diye

Bildirim yaptnmi niran merak ediyorm kac olmussun 3 hafta yaptign neydi acikliycaktin ise yaradimi diye
Bence işe yaradı, hiç diyet yapmadım ama ciddi bir kilo alımım yok, hatta tüm öğünlere turşu eklediğim için artı olarak gözüken de turşu ödemidir diye düşünüyorum

Yarın sabah yola çıkıyorum kızlar içimde bir telaş tedirginlik .hiç sevmem yolculukları dua edin sağ salim hayırlısı ile dönelim.Zaten korona var uçakla gidiyoruz .çift kat korku.Siperlik çift kat maske Allah'a sığınıp gideceğiz artık.Ben günü kapatıyorum .iyi akşamlar herkese 🤗

Koridorda kızların barfiksi vardı, 5 tane daha istiyorlar koridora, uzun zamandır istiyorlardı duymazdan geliyordum ama baskı arttı :))

Aşağıdaki şekilde yapıp birinden diğerine atlayacaklarmış, tehlikeli olur mu karar veremedim
Eki Görüntüle 2740083
Tehlikeli olabilir canım Allah korusun
Yarın sabah yola çıkıyorum kızlar içimde bir telaş tedirginlik .hiç sevmem yolculukları dua edin sağ salim hayırlısı ile dönelim.Zaten korona var uçakla gidiyoruz .çift kat korku.Siperlik çift kat maske Allah'a sığınıp gideceğiz artık.Ben günü kapatıyorum .iyi akşamlar herkese 🤗
Hayırlı yolculuklar canım Allah’a emanet olun

Ama işte kalori sayımında yediğin o bir ince dilim kekle atıyorum taze fasulyenin vücuda etkisi bir mi? şekeri tamamen bırakmamız gerekir değil mi?sen benim tatlı ekürim değil misin?:KK19::KK36:
Şeker konusunda haklısın canım. Benimde ara ara 3-5 ay ekmeği ve şekeri tamamen kestiğim oldu ama devamı gelmedi. Bir süre böyle devam edeyim ilerleyen günlerde deneyebilirim tekrar

Back
X