- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.501
Benimki de sadece patates yiyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. İstiyor ki eskisi gibi kalorili şeyler yapayım. Neyse bu durumu da aşacağız inşallah.Canım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardım
Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallah
hadi sağ salim git dön inşallah canımGünaydın kızlar az sonra yola cikicaz spor listesini ayarliym paylasicam bugunden itibarenJasminium84 etiketleyin spor icin canlar. Sagol yasemincim
abooo inşallah kayınvalideden kilo alıp dönmezsinKilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
alırız inşallah canım ama azami dikkat bekliyorum sendenU UcanSupurge kaptanım beni listeye alacak mısın bu hafta?
Yok listeye girmem zatenMezuniyet kilonun altında olman gerek 6 ayın dolmadı ama liste dışı katılabilirsin elbette canım
ne demek canımmGünaydın kızlar az sonra yola cikicaz spor listesini ayarliym paylasicam bugunden itibarenJasminium84 etiketleyin spor icin canlar. Sagol yasemincim
Tebrik ediyorum eküricim bu hafta eksi geldikCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
Yüzde :1.267
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Kız bu ne kv ne uyma sen lütfenKilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
Allahm benim koca iyi ya onune tas koysam sarimsak sos dok de yeyim derCanım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardım
Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallah
Cok guzel canim tebriklerCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Eline emegine saglik canim, arada ugra buraya kilonu kontrol altinda tutabilmen icinGünaydın kızlar az sonra yola cikicaz spor listesini ayarliym paylasicam bugunden itibarenJasminium84 etiketleyin spor icin canlar. Sagol yasemincim
Cok dikkat et canim 7 lere yaklasmaaKilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?Benimki de sadece patates yiyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. İstiyor ki eskisi gibi kalorili şeyler yapayım. Neyse bu durumu da aşacağız inşallah.
Bildirimimi yapayım ben de
geçen hafta: 65,9
Bu hafta: 64,50
Fark: 1,4
Yüzde: 2,12
Eki Görüntüle 2800169
Geçen hafta:85.95
Bu hafta:85.20
Fark:750 Gr
Yüzde:0,87
GEÇEN CUMA: 80,5 kg
BUGÜN: 80,1 kg
FARK: 0,4 kg
YÜZDE: % 0,4968
karbonhidratla geçen haftanın sonunda eksi çıkmama sevindim.
Tebrik ederim kızlar hepinizi ne güzel eksidesinizCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
insAllah dikkat edebilirsin canımKilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
ayyyy aynı bennn, sarımsaklı yoğurt olsun kuru kağıt bile yerim heraldeAllahm benim koca iyi ya onune tas koysam sarimsak sos dok de yeyim dersaka bir yana ciddi sorun surekli ona ozel yemek mi yapilacak,
Cok guzel canim tebrikler
Eline emegine saglik canim, arada ugra buraya kilonu kontrol altinda tutabilmen icin
Cok dikkat et canim 7 lere yaklasmaa
Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?
sağol canımTebrik ederim kızlar hepinizi ne güzel eksidesiniz
insAllah dikkat edebilirsin canım
tebrikleer kuzummSelamlar
Geçen cuma:71.8
Bu cuma :70.3
Faek:1,5 kg
Yüzde:2.089
| Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Sonuç |
| @Breeze96 | + | + | + | + | + | + | + | |
| G Goklerce | + | + | + | + | + | + | + | |
|
| + | + | + | + | + | + | + | |
|
| + | + | + | + | + | + | 100 puanlık spor cezası | |
|
|
|
|
| *Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izinli | |||||||
|
| D Deliidivane | + | + | + | + | 400 puanlık spor cezası | |||
|
| + | *Rahatsızlığı nedeniyle izinli | ||||||
|
canım fotoğraf paylaşır mısın? harikasınnnnnSelamlar
Süper canım tebriklerSelamlar
ekledim kuzum sağolSpor listesi Sonuclar
1. G Goklerce (1.096 puan)
2. asliogretmen (1.067 puan)
3. @Breeze96 (893 puan)
Tebrikler kizlar
Jasminium84 canim favorilerine ekle istersen haftaya lazim olur baska bir sekilde yapmiycaksan tabiki :)
Tebrikler güzel eksi canımSelamlar
Hayırlı yolculuklar canımm, sağlıkla git sağlıkla gel inşallahKızlar yola ciktik grcmise sonra bakicam insallah simdiden kilo veren herkezi twbrk ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?