• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de kızıma hergun buharda sebze haslıyorum ama canım hiç onlardan ywmek ıstemıyorrrr😬😬 nasıl lezzetlı hale getırebılırım
Canım ben kızlara sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı dökerek yediriyorum ki ben de öyle yiyorum 😁
Epey lezzetleniyor

benim eşim sıkıntı. akşam yemek istiyor ve sebze yemiyor. geçen kendime sebze yemeği yaptım. ben bunu yemem ben ne yiyeceğim dedi. o yüzden kavga falan etmiştik. benim önüme en büyük engel eşim yani
Canım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardım
Ayy git git sen zehroşşş. Zehroş kız çalışmıyo olursam ben de ıkıncı bebeyı mı patlatsam yoksa ozmn tamamen mi iş bulamam sonrasında 🤔😬😁
Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallah

denizbenimadim denizbenimadim kilonu koruyor musun merak edıyorum🤗
Birkaç kilo aldım Ankara da canım. Okula başladım dönünce. Henüz konsantre olup veremedim. Vericem inşallah ama hiçbir şeye vaktim kalmıyor okul başladığından beri. Sen naptın? İşe başladın mı kilo ne durumda

Ayy git git sen zehroşşş. Zehroş kız çalışmıyo olursam ben de ıkıncı bebeyı mı patlatsam yoksa ozmn tamamen mi iş bulamam sonrasında 🤔😬😁
Ben 2. Yi Şubat gibi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şimdilik temmuza çektim bakalım😬 çok ihtiyaçları var anneye. İhmal ederim diye çekiniyorum

Ben 2. Yi Şubat gibi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şimdilik temmuza çektim bakalım😬 çok ihtiyaçları var anneye. İhmal ederim diye çekiniyorum
Temmuz iyidir martta-nisanda doğar analık iznin yaz tatiliyle birleşir kızımın öyle denk gelmişti 6 aylık olup ek gıdaya başladığım sıra işe başlamıştım

Temmuz iyidir martta-nisanda doğar analık iznin yaz tatiliyle birleşir kızımın öyle denk gelmişti 6 aylık olup ek gıdaya başladığım sıra işe başlamıştım
Allah nasip eder de 2. olursa 3 yıl okula dönmeyi düşünmüyorum kuzum. Hem yorucu oluyor hem aklım kalıyor. Bakalım nasip ama ikisini de kreş çağına getirmeyi düşünüyorum eğer nasip olursa

Allah nasip eder de 2. olursa 3 yıl okula dönmeyi düşünmüyorum kuzum. Hem yorucu oluyor hem aklım kalıyor. Bakalım nasip ama ikisini de kreş çağına getirmeyi düşünüyorum eğer nasip olursa
Aynen ben de çok zorlandım aileler de yakın değil kv geldi kaldı ona da bize de zor oldu nasipse ben de ücretsiz alacağım
Özlemişim yalnız burayı kızlar 😄 kiloları erken vermek için listeye mi girsem napsam😬
Mezuniyet kilonun altında olman gerek 6 ayın dolmadı ama liste dışı katılabilirsin elbette canım

Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
Yüzde :1.267
U UcanSupurge
IMG_20210312_131017.webp

Back
X