- 17 Haziran 2017
- 4.059
- 14.648
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
- #429.481
Sağol canımBravooo canım harıkasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımBravooo canım harıkasın![]()
Canım ben kızlara sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı dökerek yediriyorum ki ben de öyle yiyorumBen de kızıma hergun buharda sebze haslıyorum ama canım hiç onlardan ywmek ıstemıyorrrrnasıl lezzetlı hale getırebılırım
Kız onun bebe küçük sarımsaklı yoğurt çarpar onuCanım ben kızlara sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı dökerek yediriyorum ki ben de öyle yiyorum
Epey lezzetleniyor
Canım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardımbenim eşim sıkıntı. akşam yemek istiyor ve sebze yemiyor. geçen kendime sebze yemeği yaptım. ben bunu yemem ben ne yiyeceğim dedi. o yüzden kavga falan etmiştik. benim önüme en büyük engel eşim yani
Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallahAyy git git sen zehroşşş. Zehroş kız çalışmıyo olursam ben de ıkıncı bebeyı mı patlatsam yoksa ozmn tamamen mi iş bulamam sonrasında![]()
Birkaç kilo aldım Ankara da canım. Okula başladım dönünce. Henüz konsantre olup veremedim. Vericem inşallah ama hiçbir şeye vaktim kalmıyor okul başladığından beri. Sen naptın? İşe başladın mı kilo ne durumda
Ben 2. Yi Şubat gibi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şimdilik temmuza çektim bakalımAyy git git sen zehroşşş. Zehroş kız çalışmıyo olursam ben de ıkıncı bebeyı mı patlatsam yoksa ozmn tamamen mi iş bulamam sonrasında![]()
Temmuz iyidir martta-nisanda doğar analık iznin yaz tatiliyle birleşir kızımın öyle denk gelmişti 6 aylık olup ek gıdaya başladığım sıra işe başlamıştımBen 2. Yi Şubat gibi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şimdilik temmuza çektim bakalımçok ihtiyaçları var anneye. İhmal ederim diye çekiniyorum
Allah nasip eder de 2. olursa 3 yıl okula dönmeyi düşünmüyorum kuzum. Hem yorucu oluyor hem aklım kalıyor. Bakalım nasip ama ikisini de kreş çağına getirmeyi düşünüyorum eğer nasip olursaTemmuz iyidir martta-nisanda doğar analık iznin yaz tatiliyle birleşir kızımın öyle denk gelmişti 6 aylık olup ek gıdaya başladığım sıra işe başlamıştım
Aynen ben de çok zorlandım aileler de yakın değil kv geldi kaldı ona da bize de zor oldu nasipse ben de ücretsiz alacağımAllah nasip eder de 2. olursa 3 yıl okula dönmeyi düşünmüyorum kuzum. Hem yorucu oluyor hem aklım kalıyor. Bakalım nasip ama ikisini de kreş çağına getirmeyi düşünüyorum eğer nasip olursa
Mezuniyet kilonun altında olman gerek 6 ayın dolmadı ama liste dışı katılabilirsin elbette canımÖzlemişim yalnız burayı kızlarkiloları erken vermek için listeye mi girsem napsam
![]()
süpersin kuzum tebriklerCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
Yüzde :1.267
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Hay maşallahCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
Yüzde :1.267
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Canım yağ oranın azalıyor normal benceAynı menü aynı spor bu sefer niye böyle oldu ki anlamadım![]()
canım 1 kg yakın vermişsin işte daha ne olsunAynı menü aynı spor bu sefer niye böyle oldu ki anlamadım![]()