• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardım

Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallah
Benimki de sadece patates yiyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. İstiyor ki eskisi gibi kalorili şeyler yapayım. Neyse bu durumu da aşacağız inşallah.

Günaydın kızlar az sonra yola cikicaz spor listesini ayarliym paylasicam bugunden itibaren Jasminium84 Jasminium84 etiketleyin spor icin canlar. Sagol yasemincim :KK200:
hadi sağ salim git dön inşallah canım
Kilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
abooo inşallah kayınvalideden kilo alıp dönmezsin :110: tehlike çanları çalıyor 7ler yaklaşıyor aman dikkat

Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
Yüzde :1.267
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Tebrik ediyorum eküricim bu hafta eksi geldik 👏
Kilo bildirimide yapayim durum vahim kvde de cok dikkat edemem ama enazindan sabit kalmaya calisicam eve donunce gene diyet moduna girerim diye dusunuyorm tabi kvde gelirse nolur bilmem bakalim
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
Kız bu ne kv ne uyma sen lütfen 🤣 haftaya dikkat et bari

Canım benim eşimin yendiği tek sebze patatestir diyebilirim süsler püslersem diğerlerinden istemeye istemeye biraz yer fırında patates tavuk yaptığımda bi kenara kendime karnabahar veya kabak koyardım kendime ıspanak yaptıysam ona da birkaç parça tavuk veya köfte yapardım

Daha seninki küçük canım az büyüsün de inşallah
Allahm benim koca iyi ya onune tas koysam sarimsak sos dok de yeyim der 😂😂 saka bir yana ciddi sorun surekli ona ozel yemek mi yapilacak,
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Cok guzel canim tebrikler 😊
Günaydın kızlar az sonra yola cikicaz spor listesini ayarliym paylasicam bugunden itibaren Jasminium84 Jasminium84 etiketleyin spor icin canlar. Sagol yasemincim :KK200:
Eline emegine saglik canim, arada ugra buraya kilonu kontrol altinda tutabilmen icin 😊
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
Cok dikkat et canim 7 lere yaklasmaa 😊😑
Benimki de sadece patates yiyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. İstiyor ki eskisi gibi kalorili şeyler yapayım. Neyse bu durumu da aşacağız inşallah.
Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?

Kizlar gunaydin
Gecen hafta :70.1
Bugun: 69.3
Fark:0.8
Yuzde:.1.142Eki Görüntüle 2800159
Bildirimimi yapayım ben de

geçen hafta: 65,9
Bu hafta: 64,50
Fark: 1,4
Yüzde: 2,12
Eki Görüntüle 2800169
Geçen hafta:85.95
Bu hafta:85.20
Fark:750 Gr
Yüzde:0,87
GEÇEN CUMA: 80,5 kg

BUGÜN: 80,1 kg

FARK: 0,4 kg

YÜZDE: % 0,4968

karbonhidratla geçen haftanın sonunda eksi çıkmama sevindim.
Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.80
Bugün 63.00
Fark -1.80 kg
Yüzde 2,77Eki Görüntüle 2800287
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 63.1
Bu cuma 62.3
Fark -800 Gr
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2800365
Tebrik ederim kızlar hepinizi ne güzel eksidesiniz 🤩🎉😄👏
2 hafta once 66.3 kg
Bugun 67.8 kg
Fark + 1.5 kg
insAllah dikkat edebilirsin canım

Allahm benim koca iyi ya onune tas koysam sarimsak sos dok de yeyim der 😂😂 saka bir yana ciddi sorun surekli ona ozel yemek mi yapilacak,

Cok guzel canim tebrikler 😊

Eline emegine saglik canim, arada ugra buraya kilonu kontrol altinda tutabilmen icin 😊

Cok dikkat et canim 7 lere yaklasmaa 😊😑

Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?
ayyyy aynı bennn, sarımsaklı yoğurt olsun kuru kağıt bile yerim heralde :D

Tebrik ederim kızlar hepinizi ne güzel eksidesiniz 🤩🎉😄👏

insAllah dikkat edebilirsin canım
sağol canım :KK60:

Selamlar
Geçen cuma:71.8
Bu cuma :70.3
Faek:1,5 kg
Yüzde:2.089
tebrikleer kuzumm :KK60:

5 - 11 MART MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç