- 31 Ekim 2013
- 21.729
- 73.089
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.341
canım eski listeEmeğine sağlık biricik kaptanım.
Eküricanım @Breeze96 tebrikler
elfkkk ve gulsum462 yüzdenizi sevsinler tebrikler
Beyaz leylak , @Zeycan123 tebrikler canlar
canım neden 5 mart bugün paylaşılıyor? bu listeyi hiç bilmediğim için bilgilendirebilir misincanım eski liste
Ahmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of
Harikasın canım valla iyi hakim olmuşsun kendine
Bazen tutuyor öyle huysuzlukları hasta filan olmasın da Allah korusun
Allah seni güldürsün notuna güldüm
Menengiç kalorisi yüksek değil çok fazla ama epey yağlı oluyor tabi ezmesi ile yaptıysan
Allah kolaylık versin
Mısıra
Ayran aşı şu ayran diyetinde yapılan ayran ve haşlanmış bakliyat karışımı mı? Bol karbonhidrat içerikli
Hala baklava diyor ya
Sen de mi yoldan çıktın
Artık yükselişe geçiyorum
Geçen cuma. 71.4
Bu cuma. 70.5
Fark. -900
GEÇEN CUMA: 80,1
BUGÜN: 79,2
FARK: 0,9
YÜZDE: % 1,1235
19 Mart Kilo Bildirimi
12 Mart : 72,750
19 Mart : 72,100
Fark : 650 gram
Yüzdelik olarak : 0,893 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2804632
Selam kızlar gelemedim kusura bakmayın birazdan yola çıkacağız hemen kilo bildirimi yapıp çıkacağım yüzdeyi hesaplayamadım benim yerine hesaplar mısınız rica etsem
Geçen cuma 63.00
Bugün 62.20
Fark -800 gr
Eki Görüntüle 2804675
Süüüpersiniz keşke benim de bu hafta sizin gibi katkım olabilseydi takıma
Emeğine sağlık biricik kaptanım.
Canım ekürimmm geçen hafta için tebrikler, bu hafta biraz mahçup oldum sana karşı ama haftaya telafi ederim inş kuzumçoookkk teşekkür ederim canım benim :)
hem 70lere indim hem ekürimle (elfkkk ) 1. olduk baya güzel gün
Emeğine sağlık biricik kaptanım.
Süüüpersiniz keşke benim de bu hafta sizin gibi katkım olabilseydi takıma
asliogretmen
Canım ekürimmm geçen hafta için tebrikler, bu hafta biraz mahçup oldum sana karşı ama haftaya telafi ederim inş kuzum
Ya Aslıcım ne tatlı kadınsın sen yaCanım doğru hatırlıyorsun
Oğlum tam 6 yaşında oldu, dün itibariyle.
kızım 15’iyle ergenius
üzülme canım, kilomuz azaldıkça vermemizde zorlaşıyor. Ben bir kabak detoksu yapayım da güzel eksi göreyim dedim karnım davula döndü. Olmayınca olmuyor bazen. Ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor, gelmez. Daha hırsla devam.
kilolalarımıza kimin daha inatçı olduğunu gösterelim.
( stresten ağrı çektiğini düşünüyorum nedense, etme
Kaş yaparken göz çıkarmayalım, ne olur canım ) hadi şimdi toparlanma vakti.
Çokkkk öpüyorum seni
En enerjiğinden
Kuzum sen ne yaptın böyle valla çok sevindim eksine 300-500 e razı gibiydin ama çok güzel bir sürpriz olduTebrik ederim canim cok guzel
Tebrik ederim canim guzel eksi
Canim ilk haftalarda daha hizli gidiyor sanki gittikce yavasliyor
Kolay gelsin canim
Ohh ne guzel hazr kv sendeyken firsatini degerlendir
Olsun canim en azindan eksidesin
Sağol canım kaç gündür sağ tarafımda bir ağrı var pek ciddiye almadım üşütmüşümdür diye dediğin gibi belki böbrekten kaynaklı bir ödem olabilir.Bu cuma tek kaçamağım 1 çikolata olacakÇok güzel fark olmuş canım
Maşallah Aslı’cım sen de benim gibisin ben de her hafta standarta bağlamıştım her hafta kilo verdim 600 gr, 750 gr, 800 gr gibiAdım adım hedefe
Çok güzel canımizinden 60 ile dönersen harika mı harika olur
Ne güzel eksidesin kuzum her hafta kilo kilo gitmiyor ki tebrik ederimBugüne dikkat geçen cuma yüzünden kendi kendini yedin bitirdin eksi gelemeyeceğim diye ve ne yaptın ne ettin eksi geldin
Tamam canım
Olsun kuzum bende öyleyim üzüldüm ama haftaya Allah Kerim...Selamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:0.142
Sağolasın canımBeyaz leylak geçmiş olsun canım
Sıra 6larda inşallahkızlar çok mutluyum bugün. 80lere veda edip 70lere merhaba dedim bugün. umarım en kısa sürede 70lere veda edip 60lara gelirim. hiç aç kalmadan kilo veriyorum valla bu beni ayrı mutlu ediyor. çok şükür
Teşekkür ediyorum canım artık kurtulalım 7lerden hadiFotoyu unutmuşum
Geldiler canım dün şükürU UcanSupurge canım kardeşin ve yeğenin geldiler mi.. Gözünaydınbenimde tüm kardeşlerim çok uzağımda olunca.. Senin adına ben de bi sevindim
kuzum kaç çocuk annesisinSıra 6larda inşallah
Teşekkür ediyorum canım artık kurtulalım 7lerden hadi
Geldiler canım dün şükür
Buraya çok uğrayamıyorum bizimkine tuvalet eğitimine de başladık yeğenimden feyz alır inşallah
Perşembe günleri çok hafif yiyiorum cumaya hazırlıkAkşam yemeği yok mu
Vayy neredeyse %2 yapacakmışsın maşallah tebrikler canım
Gayet güzel bir eksi tebriklerGeçen cuma. 71.4
Bu cuma. 70.5
Fark. -900
Adım adım 80 ler bitmek üzere zirveye az kaldı
harikasın canım tebriklerGEÇEN CUMA: 80,1
BUGÜN: 79,2
FARK: 0,9
YÜZDE: % 1,1235
Vayyy çok güzel sonuç inşallah böyle devam eder tebrikler
Ya bu nasıl bir istikrar kıskanıyorum seni19 Mart Kilo Bildirimi
12 Mart : 72,750
19 Mart : 72,100
Fark : 650 gram
Yüzdelik olarak : 0,893 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2804632
Eküricanıma bak herSelam kızlar gelemedim kusura bakmayın birazdan yola çıkacağız hemen kilo bildirimi yapıp çıkacağım yüzdeyi hesaplayamadım benim yerine hesaplar mısınız rica etsem
Geçen cuma 63.00
Bugün 62.20
Fark -800 gr
Eki Görüntüle 2804675
Emeğine sağlık Yasemin . @Breeze96Spor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (982 puan)
2. asliogretmen (981 puan)
3. G Goklerce (980 puan)
Tebrikler kizlar
Bir kızım var canım 3 yaşına giriyor 10 gün sonra. tuvalet sorunumuz var tutup ne altına ne tuvalete yapıyor tuvalet eğitimlerimiz fiyasko oldu hep yanikuzum kaç çocuk annesisinyazılarını takip ettiğim kadarıyla şimdi de hamilesin
kuzum listeyi artıkcanım neden 5 mart bugün paylaşılıyor? bu listeyi hiç bilmediğim için bilgilendirebilir misin
öyle deme tatlımm, her eksi takıma katkı demektirSüüüpersiniz keşke benim de bu hafta sizin gibi katkım olabilseydi takıma
asliogretmen
Canım ekürimmm geçen hafta için tebrikler, bu hafta biraz mahçup oldum sana karşı ama haftaya telafi ederim inş kuzum
sağol canım benimmPerşembe günleri çok hafif yiyiorum cumaya hazırlık
Gayet güzel bir eksi tebrikler
harikasın canım tebrikler
Ya bu nasıl bir istikrar kıskanıyorum seniben uçlarda yaşıyorum tebrikler
Eküricanıma bak herçok güzel kuzum tebrik ederim aman izinden artı döneyim deme görelim şu 5 li sayıları srtık
Emeğine sağlık Yasemin . @Breeze96asliogretmen G Goklerce tebrikler kızlar müthişsiniz
İnşallah canım 7 ler bir gelsePerşembe günleri çok hafif yiyiorum cumaya hazırlık
Eküricanıma bak herçok güzel kuzum tebrik ederim aman izinden artı döneyim deme görelim şu 5 li sayıları srtık
Emeğine sağlık Yasemin . @Breeze96asliogretmen G Goklerce tebrikler kızlar müthişsiniz
Tesekkur ederim insallah canimPerşembe günleri çok hafif yiyiorum cumaya hazırlık
Haftaya olur arkadasim insallahSüüüpersiniz keşke benim de bu hafta sizin gibi katkım olabilseydi takıma
asliogretmen
5 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.922 asliogretmen %0.810 G Goklerce %0.708 Jasminium84 %-0.457 Beyaz leylak %2.773 @Zeycan123 %-1.488 elfkkk %1.374 gulsum462 %2.683 @cgdmk %-0.853 @Deliidivane %1.558 @Ucmelekannesi %0.833 @Fit mutlu anne %-0.520 @Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 28 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 28 Şubat tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?