- 31 Ekim 2013
- 21.727
- 73.086
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.321
rica ederim kuzummEline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum canlar1. İle üçüncü arasında 2 puan fark var hepiniz birincisiniz
Tebrik ederim canim cok guzel
Tebrik ederim canim guzel eksi
Canim ilk haftalarda daha hizli gidiyor sanki gittikce yavasliyor
Kolay gelsin canim
Ohh ne guzel hazr kv sendeyken firsatini degerlendir
Olsun canim en azindan eksidesin
Emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (982 puan)
2. asliogretmen (981 puan)
3. G Goklerce (980 puan)
Tebrikler kizlar
Sana benzemekÇok güzel fark olmuş canım
Maşallah Aslı’cım sen de benim gibisin ben de her hafta standarta bağlamıştım her hafta kilo verdim 600 gr, 750 gr, 800 gr gibiAdım adım hedefe
Çok güzel canımizinden 60 ile dönersen harika mı harika olur
Ne güzel eksidesin kuzum her hafta kilo kilo gitmiyor ki tebrik ederimBugüne dikkat geçen cuma yüzünden kendi kendini yedin bitirdin eksi gelemeyeceğim diye ve ne yaptın ne ettin eksi geldin
Tamam canım
Hadi başlıyoruz bismillahSlmlar kızlar sabah evi şöyle bı toparladim dün eşime bimden çiçek tohumu soğanı falan aldırmıştim onları emerken eşim aradı internet değişikliği yaptık yine onun için adam gelecekmiş eşimde geldi adam işini halletti gitti derken fırsat bulamadım
Gecen hafta: 89.2
Bu hafta: 89.5
Fark: +300 artık silkenmem gerek yoksa yeniden 9lari gorucem karnım davul gibi adette olamadım biliyorum adetimi kg da etkiliyor o yüzden zayiflamam lazım
Spor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (982 puan)
2. asliogretmen (981 puan)
3. G Goklerce (980 puan)
Tebrikler kizlar
ne demek canımm
Canım fotoğraf eklemeyi unutmuşsun tarih ve nickli olacak unutma lütfenSelamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:0.142
Tamam canım aklımda çocuğun sünneti nedeniyle izne ayrılmak istediğinU UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum canım
| @Breeze96 %0.922 |
|
| G Goklerce %0.708 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| D Deliidivane %1.558 |
|
|
|
| @Pnrrr-20 %0 | E ela_2019 %0 |
5 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.922 asliogretmen %0.810 G Goklerce %0.708 Jasminium84 %-0.457 Beyaz leylak %2.773 TemelinSafinazi %-1.488 elfkkk %1.374 gulsum462 %2.683 cgdmk %-0.853 D Deliidivane %1.558 Ucmelekannesi %0.833 Fit mutlu anne %-0.520 @Pnrrr-20 %0 E ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 28 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 28 Şubat tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Emeğine sağlık biricik kaptanım.5 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.922 asliogretmen %0.810 G Goklerce %0.708 Jasminium84 %-0.457 Beyaz leylak %2.773 TemelinSafinazi %-1.488 elfkkk %1.374 gulsum462 %2.683 cgdmk %-0.853 D Deliidivane %1.558 Ucmelekannesi %0.833 Fit mutlu anne %-0.520 @Pnrrr-20 %0 E ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 28 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
EKÜRİ DERECELERİ
Daim olsun canım benimkızlar çok mutluyum bugün. 80lere veda edip 70lere merhaba dedim bugün. umarım en kısa sürede 70lere veda edip 60lara gelirim. hiç aç kalmadan kilo veriyorum valla bu beni ayrı mutlu ediyor. çok şükür
Emeğine sağlık biricik kaptanım.
Eküricanım @Breeze96 tebrikler
elfkkk ve gulsum462 yüzdenizi sevsinler tebrikler
Beyaz leylak , TemelinSafinazi tebrikler canlar
Daim olsun canım benim
ayyy bi an şok oldum benim niye eksi diye sonradan farkettim tarihi5 MART EKÜRİ LİSTESİ
AÇIKLAMALAR
EKÜRİ DERECELERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?