- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.821
Yerlerden minik minik şeyleri bulup hopp agza goturuyo:)) robot süpürgenin arkasından geçıyo bu da işte , ıkı arkadas takılıolarKesinlikle canım ya bugün yürütece tutunup kalkmış ilerlemeye çalışıyordu5 sn oturmuyor vala sürekli takipteyim
Katılıyorummm,aynısını yazcaktım copy paste:)))3 dilim ekmekmakarna ve kurabiye ikisi bir arada yoğurt çorban da pirinçli ise karbonhidrattan azıcık uzaklaşsan nasıl tok hissedecek nasıl motive olacaksın suyun da az canım
Yaşlanmaya başlamışken , tam yaşlan:) ikinciy patlatBüyüyor şükür de yaşlandım valla 1.5 senedesen epeydir yoktun ortalarda
Ben baştan beri veriyorum zaten cnm şu anda da herşeyden yiyor yeni bı dizide patlamış çıkmış azıcık gece çok uyanıyor emmek için yatmadan azıcık su ile sütü karıştırıp bebe bisküvisi vericem bklm bakıyor cnm ama artık baş edemiyor çok hareketliYa sorma, okdr zilden, dogalgaz okuyucu bize basar, elektrık okuyucu bize basar, yanlışlıkla bize basılır , valla bi gun kendımı tutamayıp yaka paça girişcem zili calanaokdr emek ver uyut bi zille uyandırsınlar, ah bu küfretme isteği... Ya ben de cok yoruldum,cok sukur varlıklarına tabıkı , ben de kıza fazla mı yuzverdım ne, her dk oyun ustıyı oyun yoksa mız mız mız mız, ya 7-24 nasol oyun uretcem , ki. Yemek te uretmem lazım, bugun dr siz ne yıyosanız ona da ver dedi,ben listeye gore gıdıyodum şaşırdım, bu benım işimş kolaylastırır ama dogru olır mu bılmıyorum , sızın ek gıda nasıl gıdıyo, ablası kardesıne bakmıomu arada oyalıyodur ya,
Ay aynen ya benim robot süpürge de olmadığı için bana kalıyorYerlerden minik minik şeyleri bulup hopp agza goturuyo:)) robot süpürgenin arkasından geçıyo bu da işte , ıkı arkadas takılıolar
6 ay diye biliyorum ama belki de yanlış biliyorumdurİlk 90 guj olmuyo galoba demi
Şükür şimdilik bir sıkıntı yok canımKuzucuk sen ayrıca dıkkat et hamolesın, gercı bısuru hamıle gecırdı farklo bi etkısı yok galıba ,tek sıkıntı ilaç kulllanamazsın
Azıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yokAy yerım kardeşcagzına nasıl da moral verırmus,cok tatlısınız sız ya masallah
Yok cesaret edemiyorum. Tam niyetlenmiştim vazgeçtim. Çift Huniyle dolaşırım sanırımYaşlanmaya başlamışken , tam yaşlan:) ikinciy patlat
Ankara da aldıklarımı veremedim. Üste almadım ama onları da veremedim. Vermeye uğraşmadım açıkçası.Onu vercem inşSenkilomu aldın gııııı, bebiş yaocan zayıf gir hamılelıge . Ben de 17 mayıs yani normale donmeyı hedef sectım , 65 olayım ozamansa kadar hatta 60 olsam
İçine kaynanan kaçmış seninAzıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yok
Analık kolaymi eskiler napsin tarlası ayrı evi ayrı kv si ayrı kp ayrı eş ayrı bir dert mis.
En önemlisi hazır bezmi vardı hepsini ellerinde yikiyorlardi hey yavrum heyyy sizde çocuk büyütüyor diyonuz(içime yaşlı teyze kaçtı tutun beni)
Hesabın ele mi geçirildi yoksa kaynanan tarafından aman efenim Hatice kaynanasını bi över bi severAzıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yok
Analık kolaymi eskiler napsin tarlası ayrı evi ayrı kv si ayrı kp ayrı eş ayrı bir dert mis.
En önemlisi hazır bezmi vardı hepsini ellerinde yikiyorlardi hey yavrum heyyy sizde çocuk büyütüyor diyonuz(içime yaşlı teyze kaçtı tutun beni)
Baklava cuma kacamagi desek aksam yemegi porsiyonlari fazla olmus sadece02 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim ekmek
Menemen
2 ceviz +10 fındık +10 badem
4 zeytin
16:00 2 soğuk baklava (kalorisi normal baklava kadar fazla değil sütlü hafif)
19:00 4 kaşık bulgur pilavı +7 kaşık tavuk sote +1 bardak ayran
2 litre su
Adım sayım (dün şarjdaydı bileklik o yüzden sayamadım) U UcanSupurge
Spor : Lesli 3 mil 135 puan @Jasminium84
Bahceli ev guzel dedign gibi ama bahcenin de isi cok ya, hic bitmiyor islerEvet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrik
Oyle mi diyorsun ben de kacamak yapmasam belki diyorum daha hizli ilerlerdim ama is yerinde bir arkadasm diyetsyene gidiyor ona da if diyeti verdi benm yaptigmla ayni saatleri falan, onun diyetisyeni de bir gun serbest demis o da kacamak yapiyorOlma olma yoksa bunalırsın,ufak ödüller olumlu katkı yapıo bence
Canm bence sutle cici bebe verme, cicbebnn hic bir faydasi yok kucuck yasta seker yukleme bebegine ilerde bizim gibi kilo sorunlari mi yasasin, saglikli beslenmeye alissinlar insallah oyle de giderlerBen baştan beri veriyorum zaten cnm şu anda da herşeyden yiyor yeni bı dizide patlamış çıkmış azıcık gece çok uyanıyor emmek için yatmadan azıcık su ile sütü karıştırıp bebe bisküvisi vericem bklm bakıyor cnm ama artık baş edemiyor çok hareketli
Ay aynen ya benim robot süpürge de olmadığı için bana kalıyor
AhahahahaAzıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yok
Çok severim cokkkkkHesabın ele mi geçirildi yoksa kaynanan tarafından aman efenim Hatice kaynanasını bi över bi sever
Bide onlara sor uslularmiymisAhahahahadogru diyorsun da o zamanki bebeler akilli usluydu simdikiler gibi mi
Ahaha ne bileym simdikiler gibi psikolojileri bozulmuyordur heraldeÇok severim cokkkkk
Bide onlara sor uslularmiymis
Afiyet olsun canim güzel menu03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek
15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk
19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)
Su:2 lt
Demi biz annem gözümüze baksın olduğumuz yerde kalırdık simdikiler bize kaş göz yapıyorAhaha ne bileym simdikiler gibi psikolojileri bozulmuyordur heralde
Aynen yaa hic sorma bizm ne psikolojisi bozulmasi odumz kopardiDemi biz annem gözümüze baksın olduğumuz yerde kalırdık simdikiler bize kaş göz yapıyor
Insallah canim neden olmasin allah herkeze daha iisini nasip etsin insallah mustakil evdeki Ozgurluk cok guzel allah saglik versin yeterki hepsi oluyoAy çok severim müstakil ev eşimle hayalimiz Bahçeli ufak da olsa bi ev almak ilerde
Yaa sesli güldüm çok güzelmiş .Aynen yaa hic sorma bizm ne psikolojisi bozulmasi odumz kopardihic unutmam birinde evde misafr var annem boyle alttan ayagima vuruyor bakiyorum gozune anlamiyorm ee o zamab kocamn kizm kucuk de degilm, Allahm olecem strestn acaba ne demek istiyor eksik de yok masada falan neyse misafrler gitti annemden hala ses yok Allahm diyorum niye vurdu ayagima en son sordum anne niye durttun ayagimi diye, dedi ki ne durtmesi alakasi yok meger o gunden sonra fark ettim kadnda tik gibi birsey olmus hala daha ayagini sallar durur, salladigi ayagi carpiyormus meger butun aksam stresle oturdum resmen
Amin insallah, dedign gibi her devir farkli annem simdi kizmn psikolojisini dusunuyor, diyorum zamnnda benmkini niye dusunmedinYaa sesli güldüm çok güzelmiş .
Zamane işte her devir değişik bakalım onların çocukları nasıl olacak rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?