- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.841
Guzel menu afiyet olsun03.04.2021 menümasal3487
12.30
Sade Türk kahvesi
13.40
Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
16.30
Sade Türk kahvesi
Sade soda
1 tane taze hurma
18.45
Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )
20.20
Filtre kahve
Su: 2 litre
Afiyet olsun cnm03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek
15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk
19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)
Su:2 lt
Saol cnmGuzel menu afiyet olsun
Torunları çok kıymetli lütfenAmin insallah, dedign gibi her devir farkli annem simdi kizmn psikolojisini dusunuyor, diyorum zamnnda benmkini niye dusunmedindiyo o zaman benm de psikolojm bozuktu
Güzel menü afiyet olsun canim03.04.2021 menümasal3487
12.30
Sade Türk kahvesi
13.40
Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
16.30
Sade Türk kahvesi
Sade soda
1 tane taze hurma
18.45
20.20
Filtre kahve
Aynen canim malesef is pislik bitmiyoBahceli ev guzel dedign gibi ama bahcenin de isi cok ya, hic bitmiyor isler
afiyet olsun canim03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek
15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk
19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)
Su:2 lt
afiyet olsun03.04.2021 menümasal3487
12.30
Sade Türk kahvesi
13.40
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
16.30
Sade Türk kahvesi
Sade soda
1 tane taze hurma
18.45
20.20
Filtre kahve
Çok haklısın valla ya,gercekten biz hiçbişeye yetısemıoken onlar napmış ole, hakları odenmes yaAzıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yok
Analık kolaymi eskiler napsin tarlası ayrı evi ayrı kv si ayrı kp ayrı eş ayrı bir dert mis.
En önemlisi hazır bezmi vardı hepsini ellerinde yikiyorlardi hey yavrum heyyy sizde çocuk büyütüyor diyonuz(içime yaşlı teyze kaçtı tutun beni)
Yok ya uzun vadede ödülsüz diyet ters etkı yapıo, daha cok saldırıp kılo alınıyo geneldeBaklava cuma kacamagi desek aksam yemegi porsiyonlari fazla olmus sadece
Bahceli ev guzel dedign gibi ama bahcenin de isi cok ya, hic bitmiyor isler
Oyle mi diyorsun ben de kacamak yapmasam belki diyorum daha hizli ilerlerdim ama is yerinde bir arkadasm diyetsyene gidiyor ona da if diyeti verdi benm yaptigmla ayni saatleri falan, onun diyetisyeni de bir gun serbest demis o da kacamak yapiyor
Canm bence sutle cici bebe verme, cicbebnn hic bir faydasi yok kucuck yasta seker yukleme bebegine ilerde bizim gibi kilo sorunlari mi yasasin, saglikli beslenmeye alissinlar insallah oyle de giderler
Ahahahahadogru diyorsun da o zamanki bebeler akilli usluydu simdikiler gibi mi
Saol cnmTorunları çok kıymetli lütfen
Güzel menü afiyet olsun canim
Üst komşum kızımı uyandırdıkca ,mustakıl ev hayalım katlanıyo, gerçi asıl mustakıl eve ıhtıyacı olan kişi üst komşum,apartman kurallarını bılmıoInsallah canim neden olmasin allah herkeze daha iisini nasip etsin insallah mustakil evdeki Ozgurluk cok guzel allah saglik versin yeterki hepsi oluyo
Saol cnmAynen canim malesef is pislik bitmiyo
afiyet olsun canim
afiyet olsun
Aynen oyle. Annem ben13 yasındaykenbile beni insan yerıne koyup sohbet etmesdi:) şimdi 10 aylık bebekle konusuyı, anlıyı bu herseyı dıyo.13 yasındaki ben anlamıodum heralAmin insallah, dedign gibi her devir farkli annem simdi kizmn psikolojisini dusunuyor, diyorum zamnnda benmkini niye dusunmedindiyo o zaman benm de psikolojm bozuktu
İşin şakası koronadapek makbule gecerdı, nefes alabılmeyı özledimçokkkkkInsallah canim neden olmasin allah herkeze daha iisini nasip etsin insallah mustakil evdeki Ozgurluk cok guzel allah saglik versin yeterki hepsi oluyo
Ayyy koptummmmmAynen yaa hic sorma bizm ne psikolojisi bozulmasi odumz kopardihic unutmam birinde evde misafr var annem boyle alttan ayagima vuruyor bakiyorum gozune anlamiyorm ee o zamab kocamn kizm kucuk de degilm, Allahm olecem strestn acaba ne demek istiyor eksik de yok masada falan neyse misafrler gitti annemden hala ses yok Allahm diyorum niye vurdu ayagima en son sordum anne niye durttun ayagimi diye, dedi ki ne durtmesi alakasi yok meger o gunden sonra fark ettim kadnda tik gibi birsey olmus hala daha ayagini sallar durur, salladigi ayagi carpiyormus meger butun aksam stresle oturdum resmen
Guzel ama latte sekerli oluyordu di mi ? Kalorisi cok yuksek degildr insallahU UcanSupurge
3 mart menum
sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek
ara 14:00 café latté
aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)
su 3 litre
Aynen iste klasik annelerAynen oyle. Annem ben13 yasındaykenbile beni insan yerıne koyup sohbet etmesdi:) şimdi 10 aylık bebekle konusuyı, anlıyı bu herseyı dıyo.13 yasındaki ben anlamıodum heral
Anne sütünü mü karıstırcaksın canım ? İnek sütü 1 yaşa kadar alerjık yasak diye bılıyorum. Geceleri cok sık uyanmaya başladı bızımki, açlıktan mı dişten mi bılemedım. Bazısı gece ıyı uyusun diye uyumadan muhalkebi verıyomus,Ben hiç vermedım, saglıksız seylere alışmasın en azından 1 yıl diye. Sebze haslaması ve köfte yogurt kefir verıyorum genelde.Ben baştan beri veriyorum zaten cnm şu anda da herşeyden yiyor yeni bı dizide patlamış çıkmış azıcık gece çok uyanıyor emmek için yatmadan azıcık su ile sütü karıştırıp bebe bisküvisi vericem bklm bakıyor cnm ama artık baş edemiyor çok hareketli
Ay aynen ya benim robot süpürge de olmadığı için bana kalıyor
Latte hariç güzelU UcanSupurge
3 mart menum
sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek
ara 14:00 café latté
aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)
su 3 litre
Ayy evet yaa bir de o muhabbet vardiAyyy koptummmmmAllah seni. Biz de misafırlıge gıderdık,ev sahıbı bişey koycak olurdu yıyecek, annem derdi koyma o yemez,nasıl canım cekerdı halbuki ama annem ole deyınce yıyemıosun, e bi de cocuguz tatlı gelıo başkasında, kaş goz yapardı yeme dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?