Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artık hepımız temaslıyız,vaka okdr arttıki temassız kimse yok bence artık, dolayısıyla tedbırı alıp gerısıne tevekkül etces, ben psıkolojımi bozdum bata bi, şimdi bole dusunuyırum. Delirmek mi korona olmak mı

Hoşgeldın kızzzz, gitme burlardan, bize goz kulak ol

Kız zehram @UcanSupurge m tomurcuklanan hidram beni hemen nasıl motive ettin. Seviyorum seni nisan benim ayım olacak inşallah
Senkilomu aldın gııııı, bebiş yaocan zayıf gir hamılelıge . Ben de 17 mayıs yani normale donmeyı hedef sectım , 65 olayım ozamansa kadar hatta 60 olsam

Ya kuzum ya masallah sana ya emegıne saglık

Ay yerım kardeşcagzına nasıl da moral verırmus,cok tatlısınız sız ya masallah

Kuzucuk sen ayrıca dıkkat et hamolesın, gercı bısuru hamıle gecırdı farklo bi etkısı yok galıba ,tek sıkıntı ilaç kulllanamazsın

Oh masallah, nasıl imrendim nasıl uyumak lazım valla , gun gectıkce daha zor oluyo ya , ne zaman rahata ererız acepppp

2 Nisan menüm

Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
@UcanSupurge
Akşam yemegını revani için harcamışsın, bebce de değer

Oh masallah, nasıl imrendim nasıl uyumak lazım valla , gun gectıkce daha zor oluyo ya , ne zaman rahata ererız acepppp
Kesinlikle canım ya bugün yürütece tutunup kalkmış ilerlemeye çalışıyordu 5 sn oturmuyor vala sürekli takipteyim

Ya sorma, okdr zilden, dogalgaz okuyucu bize basar, elektrık okuyucu bize basar, yanlışlıkla bize basılır , valla bi gun kendımı tutamayıp yaka paça girişcem zili calana okdr emek ver uyut bi zille uyandırsınlar, ah bu küfretme isteği... Ya ben de cok yoruldum,cok sukur varlıklarına tabıkı , ben de kıza fazla mı yuzverdım ne, her dk oyun ustıyı oyun yoksa mız mız mız mız, ya 7-24 nasol oyun uretcem , ki. Yemek te uretmem lazım, bugun dr siz ne yıyosanız ona da ver dedi,ben listeye gore gıdıyodum şaşırdım, bu benım işimş kolaylastırır ama dogru olır mu bılmıyorum , sızın ek gıda nasıl gıdıyo, ablası kardesıne bakmıomu arada oyalıyodur ya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…