• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten
Hamur işi malesef sıkıntı birden yük çok zor vala bende baya zorlanmistum ikincide göbek benden önce gidiyordu resmen bende kurtulurum insAllah fazlalıklardan sen MaşAllah kurtuldun

Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
Canım çook geçmiş olsun,ben de öle silerim dolapları, rahatlık oluyor 😊

Menü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
2 tb ekmek üzeri azcık kavurma ile karışık tatlı ezme

17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye

18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım😊

Hamur işi malesef sıkıntı birden yük çok zor vala bende baya zorlanmistum ikincide göbek benden önce gidiyordu resmen bende kurtulurum insAllah fazlalıklardan sen MaşAllah kurtuldun
Çok şükür büyük yüktü gerçekten. Şimdi şu ek 4 kiloyu da verirsem inşallah😝

4.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.15

Muzlu yulaf lapası

15.45

Sade Türk kahvesi

18.15

Bir kase mercimek çorbası

Tavuklu alinazik

2 adet mücver

Su: 2 litre

Bende gün erken bitti :)
Afiyet olsun
Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
gecmis olsun canim umarim su toplamaz
Ben koltuklari bile bulasîk deterjaniyla siliyorim parlatiyo
04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk

15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik

18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi

Su: 2 -2.5 lt arasi
afiyet olsun canim guzel menu
Kahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal 🙈 ( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek

Ara öğün 17:00
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre
afiyet olsun
4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği

15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini

19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt

20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor😬)

su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş😂)
afiyet olsun
Menü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir

17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye

18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım😊
afiyet olsun

Niye çıkarmaya çalıştılar ki işe dönecektin eleman mı azaltıyorlar🤔 hakkında hayırlısı olsun canım
Yeni şef gelmişti ben hamıleyken, gecıcı personel alcam sen gelınce gıtcek demıstı, yalanmıs meger..arkamdan iş cevrılmıiş.ben baya tecrubelı ve kıdemlıyım, risk gordu beni bence , yenı mezunla devam etcek galıba. Bayafır bellıymıs bana yenı soledıler, resmen ınsanla dalga gecmek. İşe geri doncem dıye som ay süt fln sagdım bısuru hazrlık yaptım fln. Allahlarındam bulsunlar ne diyim..

Yeni şef gelmişti ben hamıleyken, gecıcı personel alcam sen gelınce gıtcek demıstı, yalanmıs meger..arkamdan iş cevrılmıiş.ben baya tecrubelı ve kıdemlıyım, risk gordu beni bence , yenı mezunla devam etcek galıba. Bayafır bellıymıs bana yenı soledıler, resmen ınsanla dalga gecmek. İşe geri doncem dıye som ay süt fln sagdım bısuru hazrlık yaptım fln. Allahlarındam bulsunlar ne diyim..
Şu iş hayatı ne kadar da acımasız :( umarım en azından haklarını alabilirsin canım

Şu iş hayatı ne kadar da acımasız :KK43: umarım en azından haklarını alabilirsin canım
Bi de doguran kadını kolay gozden cıkarıyolar, işe konsantre olamaz on yargısı var galıba, ams en azından baştan soleselerdı hayatımı ona gore planlardım.10 aydır işe donunce şole bole planlar konusmalar yapıyoruz. .bunları bi kadın dogurmadımı acaba..yada kızları eşlerı yokmu..etme bulma dunyaso ne dıyım, okdr kızgınım ki şef kişisine beddua etmemek için zor tutuyorum kendimii... Hakkında körü bişi duysam cokk mutlu olcam

Niye çıkarmaya çalıştılar ki işe dönecektin eleman mı azaltıyorlar🤔 hakkında hayırlısı olsun canım
Ya işte her dogumda işten cıkarılcam yargısı olustı bende.şuan pandemide iş olanakları da kısıtlı, dıyorum ıkıncı bebegı mı dusunsem bu ara, sonra pandemide biter iş bakarım, dogum olayları aradan cıksa dıyorum ,işte hergun karmaşık karmaşık fikirler... Fotografcılık hobim,bunu mu işe donustursem vs türlü türlü düşünceler..

Oy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin ❤️
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra 🥰

Afiyet olsun...

Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğini 😂 temizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Kesinlikle kilo verdikten sonra hamile kal canm ben kilolu halimle kaldim bir de ustune aldim kilo :(
Kızlar eşimle kendime mayasız ekmek yaptım fırına verdim tuz atmayı unutmuşum 😂 of ya geçen sefer de başka bir şey koymayı unutmuştum. Bi tam anlamıyla yapamadım şu ekmeği
Olsun canim yaparsin ne guzel tuzsuz olmus, off ben cok tuzlu yiyorum yaa biraz azaltsam belki daha iyi olurum :(
Hayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştim 🙈 Doğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Vayy super vermissin, belki bunda az alirsin, hem alsam bile sen cok azimlisin sonrasinda verirsin muhakkak 💪
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin

3 ceviz

1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Guzel canim sabah ki 2 beyaz ekmek fazla geldi sadece 😊
Ben bayılırım nohutlu salataya,bence hem sağlıklı hem de diyete uygun👌
Evet canm gecen hafta cok canm cekmisti nohutu ama siskinlik yapti,masallah benm elim de hic aza gitmez zaten 2 kisiyiz bitmedi yemek ya, bugn esim bitiremezse kalani dondurucuya atacagim
4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği

15.00
1 tane grisini

19.00
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt

20.00

su 2 lt olur
Guzel canim diyete alisma asamasindasin simdi zamanla istek azaliyor zaten ama ekmekler ve grissini totalde fazla geldi 😊 sen de benim gibi sporu geceye birakiyorsun, benim kiz simdi uyudu yesil cayimi ictim spor yapacagm sonra dus sonra da utu :(
Maşallah kız nasıl doyuyorsun tü tü tü

Gayet diyettik menü güzel
Sag ol canm ama ilk baslarda hic doymuyordum ben de ama simdi alistim sanki, salatanin porsiyonu buyuk oluyor canim maru, maydanoz, havuc diger salata malzemelri bile midemi rahatsiz ediyor :( bu ara oyle sıkntilar yasiyorum o yuzden farkli birsey yemeye korkar oldum, misal dun ki semiz otu ya da patlican bilmiyorum ikisinden biri beni rahatsiz etti
56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten
Ama ne guzel vermissin kilolarini helal olsun
Menü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir

17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye

18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Guzel canim afiyet olsun
09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek

13.00 1 tabak tavuk suyu çorba

15.00 1 hurma,1 incir

18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Gayet guzel xanim afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine e mi? 😔
asliogretmen asliogretmen ekürim gitme biryerlere seviliyorsun😘
çok teşekkür ederim canım ekürim :KK60: Şimdilik hiç bir yere gitmiyorum 🌸 bende seni seviyorum canım benim 🌼
04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk

15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik

18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi

Su: 2 -2.5 lt arasi
afiyet olsun canım, çok güzel 👍🏻❤️
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin

3 ceviz

1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Afiyet olsun canım 👍🏻❤️
4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği

15.00
1 tane grisini

19.00
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt

20.00

su 2 lt olur
afiyet olsun canım ❤️
Menü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir

17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye

18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Afiyet olsun Elifçiğim ❤️
09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek

13.00 1 tabak tavuk suyu çorba

15.00 1 hurma,1 incir

18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Afiyet olsun canım, Rabbim senin için en hayırlısını, en güzelini versin inşallah 😔🤲🏻
Kesinlikle kilo verdikten sonra hamile kal canm ben kilolu halimle kaldim bir de ustune aldim kilo :KK43:

Olsun canim yaparsin ne guzel tuzsuz olmus, off ben cok tuzlu yiyorum yaa biraz azaltsam belki daha iyi olurum :KK43:

Vayy super vermissin, belki bunda az alirsin, hem alsam bile sen cok azimlisin sonrasinda verirsin muhakkak 💪

Guzel canim sabah ki 2 beyaz ekmek fazla geldi sadece 😊

Evet canm gecen hafta cok canm cekmisti nohutu ama siskinlik yapti,masallah benm elim de hic aza gitmez zaten 2 kisiyiz bitmedi yemek ya, bugn esim bitiremezse kalani dondurucuya atacagim

Guzel canim diyete alisma asamasindasin simdi zamanla istek azaliyor zaten ama ekmekler ve grissini totalde fazla geldi 😊 sen de benim gibi sporu geceye birakiyorsun, benim kiz simdi uyudu yesil cayimi ictim spor yapacagm sonra dus sonra da utu :KK43:

Sag ol canm ama ilk baslarda hic doymuyordum ben de ama simdi alistim sanki, salatanin porsiyonu buyuk oluyor canim maru, maydanoz, havuc diger salata malzemelri bile midemi rahatsiz ediyor :KK43: bu ara oyle sıkntilar yasiyorum o yuzden farkli birsey yemeye korkar oldum, misal dun ki semiz otu ya da patlican bilmiyorum ikisinden biri beni rahatsiz etti

Ama ne guzel vermissin kilolarini helal olsun

Guzel canim afiyet olsun

Gayet guzel xanim afiyet olsun
canım biz zayıfladıkça midemiz neden error veriyor. Acaba tepki mi gösteriyor? 🤔

Bi de doguran kadını kolay gozden cıkarıyolar, işe konsantre olamaz on yargısı var galıba, ams en azından baştan soleselerdı hayatımı ona gore planlardım.10 aydır işe donunce şole bole planlar konusmalar yapıyoruz. .bunları bi kadın dogurmadımı acaba..yada kızları eşlerı yokmu..etme bulma dunyaso ne dıyım, okdr kızgınım ki şef kişisine beddua etmemek için zor tutuyorum kendimii... Hakkında körü bişi duysam cokk mutlu olcam
Hep öyle cnm iş görüşmesine gidiyorum bekar mısın diye soruyorlar . Bekarım diyince erkek arkadaşın var mı evlilik düşünüyor musun diyorlar bunların hepsi aynı .
ben en son çalıştığım yerde bölge sorumlusunun tanıdıkları ile aynı ofisi kullanıyorduk. Avukattı onlar bizim firmanında işlerine bakıyorlardı. Hemde kira yarı yarıya mantığı. Bir kaç kere bölge sorumluma demişler işte sabahvesen temizlik yapsın ofiste diye bende evde yapmıyorum temizlik iş yerinde yapmam gibilerinden söyledim ama bir iki kere üstün körü temizledim ofisi. Sonra beni küçülmeye gidiyoruz diye merkezden çıkarttılar . Bir gün içime doğmuş gibi şirket telefonunu arttım kardeşime bir kadın açtı. Bende merkezdeki ablayı aradım böyle böyle diye . Sözde avukatlar kendi hasar kayıtlarını vs açtırmak için birini almışlar hem adliyeye gidecekmiş hem avukatların hasar kayıtlarını açacakmış hem temizlik çay kahve asgari ücrete bir de benim ayrıldığım firmanın işlerine bakacakmış. Maaşı avukatlardan sigortası da firma yatırıp firma üzerine görülecekmiş. Sonra bir kaç gün geçti ben bölge sorumlumuzla konuşurken duydum ki eksik yapılan bir işten dolayı ceza yemişler . Oh dedim içimden müstahak olsun size

İyi Akşamlar Canlarım
4 Nisan Menü Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,5 biber, 1 domates, 1 ceviz, 1 tk bal

15.00 2 avuç beyaz leblebi, 1 elma

18.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun cnm hiç birşey yememişsin nerdeyse

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine e mi? 😔

çok teşekkür ederim canım ekürim :KK60: Şimdilik hiç bir yere gitmiyorum 🌸 bende seni seviyorum canım benim 🌼

afiyet olsun canım, çok güzel 👍🏻❤️

Afiyet olsun canım 👍🏻❤️

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun Elifçiğim ❤️

Afiyet olsun canım, Rabbim senin için en hayırlısını, en güzelini versin inşallah 😔🤲🏻

canım biz zayıfladıkça midemiz neden error veriyor. Acaba tepki mi gösteriyor? 🤔
Ya benm diyetten once daha kotuydu midem, simdi zarar veren seyleri kesfediyorum zamanla ve uzak duruyorum mesela taze nane cok severim ama yedikten sonra butun gun yedigm agzima geliyor sanki oyle oluyorum,yagli seylerde de koyle oluyorum, kofteyi mesela tavada yaparsam cok kotu oluyor midem ama tost makinasinda izgara gibi yapinca sorun olmuyor...ya suan midem alisti sanirm cok yeyince rahatsiz oluyorum

Back
X