• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karantina derken canim.
korona mı oldunuz yoksa.
Yeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.
Korkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye

Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?

Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor
@Pnrrr-20 E ela_2019 yetmedi mi bu ayrılık daha gelin artık
Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.

Ateşim var canım ama daha çok tıkanıklığım var nefesim kesiliyor sürekli

Sağol canım sanırım büyük kızım taşıdı, İngilizce öğretmenler covidmiş onların da

Sağol kuzum

Rabbim korktuğuna uğratmasın bitanem

Sağol canımm

Çocuklara ilaç veremedikleri için gerek yok dediler ama belli o da hasta hatta şu anda en kötümüz o 😔
Beslenmenize dikkat edin dediler ama hiçbirimizin iştahı yok ki hele ufaklık su bile içmedi bugün 😢
Sağol kuzum

Amin kuzum sağolasın

Amin canım benim
18 yaş altına ilaç veremedikleri için bi de ufaklığım 2 yaşında iyice küçük olduğu için yapmadılar test

Sanırım büyük kızım taşıdı canım tam zamanlı okula gitti geldi ki ilk hasta olanımız da oydu
Tabii belli de olmaz bizim birime giren çıkanın haddi hesabı yok belki ben taşıdım
Cok geçmiş olsun canimm. Bol bol kekik çayı demle birde d vit. Ve c vit. Takviyesi önemli. 1 hafta 10 gün biraz zorliycak sizi.

Yeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.

Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
Donmedin mi evine canim. Şu anda nasılsın peki . Özledik seni hadi toparlan da gel canım

Ya inan o belirtileri psikolojik bende ara ara yaşıyorum ama 1 gün sürüyorsa 4 yada 5 gün yok sonra bişey diyuyum hemen belirtiler geri geliyor. Sanırım vücudum psikolojisini bozdum😂😂

Ciddimisin okadar mı cok sıra fln😳
Canım bence sen dıyete bu hafta ara ver, bagısıklıgın guclu olmalı, spora da verme enerjını k cabuk ıyıles
sorma hem ne sıra 🙁
Allah insanların yardımcısı olsun bugün çok canım sıkıldı

Ederiz tabıkı canım, cabucak iyileşin insaşşah,Allahım şifa versın yardımcınız olsun , zorlu geçıyo ozaman😔
Amin kuzum sağolasın
Ben kötüleştim biraz canım nefesim daralıyor stres de yapıyorum tabii sanırım o da etkiliyor
Allahım diyorum evlatlarımızı bize bağışla, evlatlar

Oyy kıyamam ya rabbim şifa versin canım.
Kiloyu bencede dert etme şu anda canim.
İlaç kullanmaya başladınız mı canim.
Sıvı şeyler tüketmeye calis .
İns hafifletecek canim kolayca atlacaksiniz
amin kuzum inşallah
İlaca yarın başlayın dedi filasyondaki hanım
Ama eşekli kekik çayı portakal suyu falan içiyoruz

Ellerine saglik canim 😊😘😍

Benim hedefim de 64.9 olsun canim

Guzel canim afiey olsun

Yazik yaa kiyamam, zorlu geciyor desenee :KK43: ederiz tabi ki canim Allahm tez vakitte atlatmayi nasip etsin insallah, bu surecte beslenme onemli canim bol vitamj ve meyve tuketmelisin zaten spor yapmaya da halin olmaz, ara vermen daha iyi olur sanki

Birkac gun siknti yasadim canim
Amin kuzum sağolasın

Jasminium84 Jasminium84 Allah şifa versin kuzum 3-4 gün biraz zor geçebilir . ilk günler zor oluyormuş .İyi güzel sağlıklı ve neşeli mesajlarınla burada olacaksın inşallah ♥️
Amin canımm inşallah

Hamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol :confused:

Cumaya göre çok iyi 👍🏻

Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım :dua:

Gofret :confused:

Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum
Amin canım sağolasın
Hayırlısı kuzum inşallah kabul eder takımı etkilemek istemem 😔

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin herbirinize inşallah
Amin canım sağol

Geçecek canim ins.
Rabbim safi ismiyle şifa versin
İstahsizliginiz çabuk geçer ins.
Amiinnn inşallah kuzum

Canım benim iyileşmene toparlanmana sevindim sağ salim dönün evinize artık gel canım

Evet canım yok yeni geldiğin için. Şu an eküri yapacak kimse de yok boşta kalanlar var ama takıma gelmiyorlar izindeler vb. Jasminium84 Jasminium84 izne ayrılırsa o dönemde @Goklerce ile eküri olabilirsin ? olabilir mi U UcanSupurge ?
Olur elbette canım niye olmasın o zamana kadar yeni üye de alırız belki
Amin canım sağolasın
Hayırlısı kuzum inşallah kabul eder takımı etkilemek istemem 😔
Dert ettiğin bu olsun kuzum sen iyi ol ertesi hafta %4 hedef koyarız sana :KK53:

Ya sorma aynı gerginlik bende de var😔 dün bir ogrencim okulda istifra etti,hem de az buz değildi.Cogunda benzer şikayetler var,bulantı,ateş,kusma,ishal.bes kişi yoktu geçen hafta.Dun de müdür yardımcımızin testi pozitif çıktı,üstelik aynı gün bilgisayarından çıktı almıştım😓 iyice gerildim ya.
Ah sorma. Bi yandan eve tıkılmak bi yandan bu kaygı bi yandan belirsizlik Rabbim temelden aksın bu belayı dünyanın başından inşallah

Hahahaha😂Ben uydurdum mualla arspça âlâ kökünden geliyor yüce büyük değerli iyi anlamında ama çok kıymetli nadide bulunan şeyler için de kullanılıyor mualla bir güzelliği var vb.bende günümüz Türkçesiyle komik bir tamlama yaptım yani çok güzel bir fıstık olacaksın 😂
Bana Özel olmuş ne güzel 😍😘
@Breeze96 sırada masal mı var? :KK8:@masal3487
Valla sıralamayı görünce benim de aklıma o geldiydi 😁
Kızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım 🥺
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok 😥
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Canım çok kötü hissedersen Dra bildir psikoloji bu hastalıkta çok önemli.Bağışıklığın düşer sakin kalmaya çalış.Rabbim hafif atlatanlardan eylesin.
09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %2.805 :sampiyon:

2- @sabahvesen & @masal3487 %2.436:KK9:

3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023​

Eline emeğine sağlık canım. asliogretmen asliogretmen Tebrikler ekürim ❤️
İnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
Valla motive edici maşallah😘
Ben de yapacağım öncesi sonrası inşallah bir gün.

09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %2.805 :sampiyon:

2- @sabahvesen & @masal3487 %2.436:KK9:

3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023​

Emegine saglik canim haftaya girelim artik su dereceye

bende iyim canim sagol :KK200: nasil gidiyor
Şükür bu günümüze çocuklarla yoğun yorgun ama sağlığımız iyi şükür bakalım

Senin küçükte kreşe başlamıştı sanırım nasıl kızların . Orda okullar yüz yüze mi gerçi nasıl bilmiyorum ama

Back
X