• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & @asliogretmen %2.805 :sampiyon:

3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023​

Eline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum Kızlar 🥰
Eküri listesini hatasız eksiksiz hazırladım gideyim de yakama kırmızı kurdele takayım😂😂😂
(Tabi bu kırmızı kurdela şakasını küçükler bilmez 80 li yılkarda doğmuş arkadaşlar anlayacak beni😂)
Yani ben 🤣

Hamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol :confused:

Cumaya göre çok iyi 👍🏻

Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım :dua:

Gofret :confused:

Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum
süpürge kardeş sırf cuma diye :D

Menümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber

15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim🤦🏼‍♀️)

19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak

Eküri listesini hatasız eksiksiz hazırladım gideyim de yakama kırmızı kurdele takayım😂😂😂
(Tabi bu kırmızı kurdela şakasını küçükler bilmez 80 li yılkarda doğmuş arkadaşlar anlayacak beni😂)
Niye kız ben 91 liyim kırmızı kurdele bizdede vardı😀

Menümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber

15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim🤦🏼‍♀️)

19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak
Züpürgem cağnım züpürgem sakin ol cuma kaçamağı değil cuma şenliği olmuş 😬

Züpürgem cağnım züpürgem sakin ol cuma kaçamağı değil cuma şenliği olmuş 😬
Yaa sesli güldüm eşim ne oluyor diyo😂😂
Vallahi haklısın. Ya şu sıra hiç spora baslayamadim. Gün içinde kızlarla çıkıp dışarda yürüyoruz ama tempolu olmayınca spordan saymiyom. Farkındayım spor cezalarim ödemedim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️çok utanıyorum. Ödevini yapmayan bir öğrenci gibi hissettim kendimi

Ah inşallah. Şöyle bi 80 leri görsem hızlıca çok istiyorum daraldım bunaldım her yerim lıngır lıngır aynaya bakasım gelmiyor artık. Sürekli aklım görüntümde
İnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
7DFF0BDE-D1B3-4900-85D5-EC88B49B96AC.webp BA3A0C8F-17D2-4517-AA94-6FF8E15F0F3B.webp 14A162F4-6A7E-48FD-8E02-99E61D022025.webp

Hadi ya ben bizim kuşaktan sonra kalktı sanıyorum 😂
Kız benim ortanca kıza okuma bayramı yaptı öğretmeni kırmızı kurdele oda taktı öğrencilere😂
Sabah 9.30

Domates salatalık zeytinyağlı
İzmir tulum peynir
Yeşil zeytin
3 etimek

Öğlen bol tavuklu salata

İkindi 16. 00 gibi

Bir avuç çilek

Akşam yok

Su 2.5 litre
O baya guzel menü afiyet olsun

Çocuklara ilaç yok heralde ne önerdiler canim.
İns hafif bir şekilde atlatirsiniz ins canim.

Ateşin nasıl . Varmı ateşiniz falan hala ya üzüldüm canım ya
Ateşim var canım ama daha çok tıkanıklığım var nefesim kesiliyor sürekli

Canım benim çok geçmiş olsun :KK43: nerden bulaştı acaba ?
Sağol canım sanırım büyük kızım taşıdı, İngilizce öğretmenler covidmiş onların da

Canm hem daha civik hem de sayisinda artis olur, rengi de degisebilir

Canim eger 2. Cocuk dusunuyorsan yasindan dolayi ve tedavi ihtiyacn olabiliyormus o yizden cok erteleme tabi bu surecte kpss ye hazrlanabilirsin, senin bolumunden alim var mi ? Simdi ogretmenlige gecsen 1 yil formasyon surse sonrasinda kpss ogretmenlikte daha zor ve bolumn brans oldugu icin her okulda olmayabilir ve alimi az olur...eger kpss dusunuyorsan evdeyen cocuk surecinde kendi alaninda kpss ye hazrlanabilirsin

Canm her zman hepimiz mukemmem kilolar veremiyoruz ki, senin cok guzel bir caban var bence regl kaynakli boyle oluyrsun

Guzel eksi canim tebrikler

Simdilik test yaptrmayacagiz canim, bizde birsey yok kizima test yapmazlar cok kucuk, insallah birsey cikmaz bizde de, karantina dersen ben asi oldugum icin 2 doz asi olanlara karantina uygulanmiyor, haftaya esim de calismiyor zaten evde kiza bakacak bir yere cikamayacak

Cok gecmis olsun canim, guzel beslenin bol su icin :KK43:
Sağol kuzum

Insallah canm, bize bulastiysa en cok kv kp icin korkuyorum onlarin yasi ve hastalaigi var ve mecburen pandeminn basindan beri kizima bakiyorlar ve ben hep bu korkuyla yasiyorum ya onlara tasirsam diye :KK43:

Evet canim kuru yemisleri azaltip deneyebilirsin, evet saglikli ama kilo vermeyi azaltabilir
Rabbim korktuğuna uğratmasın bitanem

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canımm

Canım ççok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalarınızı verisn inş, inş diğer kızına da geçmez, neden test yapamadılar peki? Ve çocuk için ne önerdiler? Boool su ve c vitamini tüket inş canım, beslenmene dikkat et

Evet canımmm haklısın 💜

Ben de ilk kez duydum ve çok sevdim💓
Çocuklara ilaç veremedikleri için gerek yok dediler ama belli o da hasta hatta şu anda en kötümüz o 😔
Beslenmenize dikkat edin dediler ama hiçbirimizin iştahı yok ki hele ufaklık su bile içmedi bugün 😢
Sağol kuzum

Kiyamam y’a cok gecmis olsun canim insallah hayirlisi ile atlatirsiniz allah yardimciniz olsun
Amin kuzum sağolasın

Allah acil şifa versın canım 😔 küçük kaç yasındaydı niye yapmıyolar zorlanır diye mi 🙁 kekik çayı fln iç, c d vitamıni al bolca
Amin canım benim
18 yaş altına ilaç veremedikleri için bi de ufaklığım 2 yaşında iyice küçük olduğu için yapmadılar test

İnsallah kolayca gecer, kimden bulastıgını dusunuyosun işyerınden mi
Sanırım büyük kızım taşıdı canım tam zamanlı okula gitti geldi ki ilk hasta olanımız da oydu
Tabii belli de olmaz bizim birime giren çıkanın haddi hesabı yok belki ben taşıdım

Back
X