- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.201
Selam canım hg iyiyiz şükür bu yaramazlık yok geçmiş olsun neyiniz var sağlık olsun büyüyünce yaptırırsiniz nasipSelamlarNasılsınız canlar görüşmeyeli
Ben hastalıkla cebelleşiyorum oğlum da hasta oldu
Oğlanı sünnet ettirmedik ortalık kötü maalesef
Korona aldı basşını gidiyor tabi bizde hasta olduk vazgeçtik o yüzden büyüdüğünde yaptırmaya karar verdik
Geçmiş olsun canım siz de covid mi oldunuz yoksaSelamlarNasılsınız canlar görüşmeyeli
Korona aldı basşını gidiyor tabi bizde hasta olduk vazgeçtik o yüzden büyüdüğünde yaptırmaya karar verdik
İnşallah canım kendimden çok onlara üzülüyorum çünkü biz yine sürekli bişe içiyoruz falan ama onlar da onu da yapamıyoruzGünaydın canım çabucak toparlanırlar inşallah ya
Seabahar kaptan daha görmemiştir canım anlayılşla karşılayacağını düşünüyorum
Niran hep iştahsızlık bağışıklığının devreye girdiğinin belirtisidir derdi canım inşallah öyledirİnşallah canım kendimden çok onlara üzülüyorum çünkü biz yine sürekli bişe içiyoruz falan ama onlar da onu da yapamıyoruz
İştahlarını arttırsın Allahım ya
Günaydın canım bitti mi inşaat işleri umarım temizlik safhasındasındır oldukça yoruldunGünaydın
Canlarım
Güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle
Aynen valla ne cesaret belki grip sandığın covidGunaydin kizlarr, dun aksam yorucu gecti kiz hastaydi onunla ilgilendim yatana kadar, sonra da burdaki mesajlari okurken uyuya kalmisim, dun spor yapamadim ama bugun yapacagim, bugun kizm daha iyi insallah kotulesmez, biz de birsey yok ama eltimler gripmis gecen gun cocuklari kvye gelmis onlardan bulasmis sanirim, inanin dun butun gun ben mi tasidim hastaligi diye kendimi yedim durdum inanin asiri sa dikkatliyimdreltimin de bir arkadasj gripmis o gelmis oturmaya onlara oyle oyle bulasmis iste ama covit mi bilmiyorum muhtemelen test yaptrmadilar...hayir madem gripsin otur evinde ne diye insanlara bulastriyorsun
Guzel canim afiyet olsunSabah 9.30
Domates salatalık zeytinyağlı
İzmir tulum peynir
Yeşil zeytin
3 etimek
Öğlen bol tavuklu salata
İkindi 16. 00 gibi
Bir avuç çilek
Akşam yok
Su 2.5 litre
Cok gecmjs olsun canim, insan kendini belirtilerini taniyor aslinda..cok ozledik seni biran once iyiles ve gel aramizaYeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor
Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
Sabahkileri kacamak dersen guzel canim9 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
1dilim ıslak kek(akşam yaptım çok canım cektiydi)
1ev yapımı poğaça
Akşam:16.00
4 YK et sote
Salata
Yoğurt
18.00
1avuc patlamış mısır
Su:2.0 litre
spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge
Cok ii canim tebrikler9 Mart spor
30 dk orta tmp yurys 60p
1500ip 300 p
Adim 100 p = 460 p U UcanSupurgeJasminium84 Eki Görüntüle 2821596
Guzel canim afiyet olsunKahvaltı 09:00
1 dilim mayasız ekmek
Yarım dilim kaşar
Öğle yemeği 12:30
4-5 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 18:45
2 kepçe etli nohut yemeği
2 yk pancar turşusu
1 yk yoğurt
Ara öğün: 19:15
2 ceviz
Su: 2 litre
Cuma kacamagi oldugu icin guzel canim09 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği (1 dilim arttı ya pazartesiye +500 gelir şimdi)
Peynirli +kaşarlı omlet 1 yumurta ile
5 zeytin
2: ceviz +10 fındık+10 badem
1 yk tahin pekmez
15:00 1 portakal
17:00 1 magnolia tatlısı
19:30 Tavuk sote +1dilim ekmek
2 litre su.
Adım sayım :2207
Spor yok
U UcanSupurge
Canm asidan sonra pozitif cikabiliyor testte belirtileri nasil hafif mi siddetli mi ? Asi zaten virusun kontrollu sekilde vucuda verilmesi bagisiklik kazanmak icin, o yizden vucutta virus oldugu icin pozitif cikabilirBilmiyorum ki o kadarını evde torunu ve kendi pozitifmis eniştem negatifmis oda asi olmuştu.
Yaa cok uzuldum minigine ve sanaGünaydın kızlar
Geceyi küçük kızım çok kötü geçirdi sanırım ağrısı var sık sık ağlayarak uyandı
İştahı da hiç yok dünden beri hiç bişe yemiyor
Benim de nefesim çok tıkalı konuşmak o kadar yoruyor ve tıkıyor ki beni anlatamam size
Eşimle büyük kızım biraz daha iyiler bize nazaran inşallah onlar kötüleşmeden böylece atlatırlar
Hos geldin canim, seni de cok ozledik insallah covit olmadinizSelamlarNasılsınız canlar görüşmeyeli
Aşıyı ne zaman vuruldular bilmiyorum canim.Canm asidan sonra pozitif cikabiliyor testte belirtileri nasil hafif mi siddetli mi ? Asi zaten virusun kontrollu sekilde vucuda verilmesi bagisiklik kazanmak icin, o yizden vucutta virus oldugu icin pozitif cikabilir
Saol canimCok ii canim tebrikler
Aleyküm selam canım . Şükür ben iyiyim canımSelamlarNasılsınız canlar görüşmeyeli
Aynen oyle canim, ya ben covitten once bile cocuk grip olinca baska cocuklarn yanina sokmuyorum ki yazik cocuklar bizm gibi olmuyor hemen soluyor yazik cekmesinler diye ama inan eltim hic dikkat etmez boyle seylere en basindan beri bu konuda uyariyorum ama anlayan yok, onlar ne zaman grip olsa benm kiz da oluyor, onlar buyuk ama benm kiz bebekti o zmanlar...sindi covit var dikkat ederlwr dedim ama yok yani...inan ben calistigm yerden getirseydim benden kotusu olmazdiAynen valla ne cesaret belki grip sandığın covid
Anladm canim insallah hafif atlatirlarAşıyı ne zaman vuruldular bilmiyorum canim.
Boğaz ağrısı varmış. Enistende ateş falan olmuş şimdi daha iyiymiş ama. Onun testi negatif çıkmış. Temaslilarmis canim sanırım aşı ile alakalı degil
Gecmis olsun canim umarim covid degildir test yaptirin istersenizGunaydin kizlarr, dun aksam yorucu gecti kiz hastaydi onunla ilgilendim yatana kadar, sonra da burdaki mesajlari okurken uyuya kalmisim, dun spor yapamadim ama bugun yapacagim, bugun kizm daha iyi insallah kotulesmez, biz de birsey yok ama eltimler gripmis gecen gun cocuklari kvye gelmis onlardan bulasmis sanirim, inanin dun butun gun ben mi tasidim hastaligi diye kendimi yedim durdum inanin asiri sa dikkatliyimdreltimin de bir arkadasj gripmis o gelmis oturmaya onlara oyle oyle bulasmis iste ama covit mi bilmiyorum muhtemelen test yaptrmadilar...hayir madem gripsin otur evinde ne diye insanlara bulastriyorsun
Canim esim ve ben de belirti yok, kizm hasta sadece ve 2 yas oldugu icin test yapmiyorlar, bizde de belirti olmadigi icin test yapmiyorlar, zaten ben asili oldugm ve saglikci oldugum icin test yapsalar bile karantina uygulanmiyor ise gitmem gerekiyor, esim de onumzdeki hafta calismayacak en son dun calisti 10 gun evde olacak yani zaten karantina gibi olacak kimseye bulastirma olmayacak...insallah baska belirti cikmazGecmis olsun canim umarim covid degildir test yaptirin isterseniz
Herkez gecircek ister istemez bu hastaligi onemli olan bagusikligi guclendirip rahat atlatmak
Sağol canım insAnladm canim insallah hafif atlatirlar
teşekkür ederim Aslı Abla
Evet canım sonundaaaaa
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
çok teşekkür ederim güzel yüreklim
emeğine sağlık Haticem
9 Nisan 69,85
16 Nisan 69,20
emeğine sağlık canım benimTebrikler eküricanım @Breeze96
tebriklermasal3487 , yazarhanim35 , @elfkkk , gulsum462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?