- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.181
Hahaga ole olsa benı eklemezdıBenim hedefi ekarte etmişsin kız umutsuz vaka diye mi
Bilmiyorum ki o kadarını evde torunu ve kendi pozitifmis eniştem negatifmis oda asi olmuştu.Aaa şaşırdım,Alman aşısı mı çin aşısı kı, hafif atlatıyodur en azından?
Eyüp Sabri Tuncer in bidonuyla geziyorum ben de fısfısı hep elimde.aynenHerşeye kolonya fısfıslıyorum da ben, sen de oylesındır diye dedım:)))
İdare eder bklm benim dünki kilomu 87.7 olarak günceller sen sevinirimGüzel ekşi canim. Kacamaklara ragmen
Burdan kendime rakıp secıyorım şimdi :9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
Ucmelekannesi 69______68.5
Beyaz leylak 60.8_____59.7
kumsal68 58.8_____58
@sabahvesen 70.4_____70
M Manolya15 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
melonikruhban 100.3____98
@Breeze96 82____80.8
gulsum462 76.9____75.9
asliogretmen 69.85____69.20
masal3487 79.5____78.5
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Bende o kadar yok ama eşim pandeminin başından beri kaç lt kolonya kullandı bilmiyorum arabanın direksiyonun rengi değiştiEyüp Sabri Tuncer in bidonuyla geziyorum ben de fısfısı hep elimde.aynen
2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (58.8) Beyaz leylak (60.8) cgdmk (61.8) Jasminium84 (61.8) elfkkk (68.7) Ucmelekannesi (69) asliogretmen (69.85) @sabahvesen (70.4)gulsum462 (76.9) masal3487 (79.5) @Breeze96 (82)Fit mutlu anne (87.7) melonikruhban (100.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Sen gelirken bende yerimde durmayacagim
İns canim .Günaydın kızlar
Geceyi küçük kızım çok kötü geçirdi sanırım ağrısı var sık sık ağlayarak uyandı
İştahı da hiç yok dünden beri hiç bişe yemiyor
Benim de nefesim çok tıkalı konuşmak o kadar yoruyor ve tıkıyor ki beni anlatamam size
Eşimle büyük kızım biraz daha iyiler bize nazaran inşallah onlar kötüleşmeden böylece atlatırlar
Sağol canım benimİyi iyi geceler canim ins sabaha daha rahat ve iyi uyanın
Amin kuzum sağolasınAman Allahım
Evet canım biri 100 kilo diğeri 65
35 kilo fark var
Her öğün karbonhidrat var malesef ama kötü bir menü de değil
Allah rahatlık versin yarına daha dinç uyanırsın inşallah
Tüm aile covid pozitifler canım
O benim zirve kilom 100 canım sonra 91i gördüm bi ara o sıra takıma başladım
Amin canım benim sağolasınoy cok gecmis olsun.. tez vakit sifa bulsunlar insallahJasminium84
Amin kuzum sağol
Evet canım sonundaaaaa
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
çok teşekkür ederim güzel yüreklim
emeğine sağlık Haticem
9 Nisan 69,85
16 Nisan 69,20
emeğine sağlık canım benimTebrikler eküricanım @Breeze96
tebriklermasal3487 , @sabahvesen , elfkkk , gulsum462
Amin canım inşallahİyi geceler kızlarJasminium84 canım çok geçmiş olsun insAllah en kısa sürede toparlarsiniz hafif şekilde atlatırsnz canım
Geçmişi tam okuyamadım ara ara geçtim kızlar nasılsınız hepiniz biz eve döndük gelince hemen bı duş aldım yenice oğlanı da uyuttum yerime geçecem insAllah
Keşke bitanem yaa en çok ona üzülüyorum ne derdini anlatabiliyor ne yemek yiyebiliyorİns canim .
Keşke biseyler yese bicirik . Bir iki güne istahsizligi geçer ins canim.
Ben kullanıyorum.esimin arabada ve okuldaki dolabında da var.Korona korkusuBende o kadar yok ama eşim pandeminin başından beri kaç lt kolonya kullandı bilmiyorum arabanın direksiyonun rengi değişti
Canım benim küçüklere anlatmak zor.Rabbim iştahını artırsın inşallah.sifa versinKeşke bitanem yaa en çok ona üzülüyorum ne derdini anlatabiliyor ne yemek yiyebiliyor
Büyük kızıma anlatıyoruz zorla da olsa yemelisin diye az da olsa yiyor ama ufaklık zor
Yok hedef listesini diyorum canımFit mutlu anne nne bu listeden bahsediyorsun degilmi canim
Kıyamam ya insAllah ağrılarınız azalır Rabbim şifanizi versin kısa zamanda dinlenmeye çalışınGünaydın kızlar
Benim de nefesim çok tıkalı konuşmak o kadar yoruyor ve tıkıyor ki beni anlatamam size
Eşimle büyük kızım biraz daha iyiler bize nazaran inşallah onlar kötüleşmeden böylece atlatırlar
Bı ay önce bitse artık şu illet hastalık gerçi bitse de psikolojik olarak kalıcı alışkanlıklar bırakacağı kesinBen kullanıyorum.esimin arabada ve okuldaki dolabında da var.Korona korkusu
Günaydın canım çabucak toparlanırlar inşallah yaGünaydın kızlar
Seabahar kaptan daha görmemiştir canım anlayılşla karşılayacağını düşünüyorumAmin kuzum sağolasınsüpürgecim benimle ilgili cevap gelmedi sanırım eğer öyleyse yapacak bişe yok ama beni bu hafta affedersen sevinirim menü yazma konusunda zaten çok düzensiz besleniyoruz bi çorba içiyoruz bi bişeler atıyoruz ağzımıza ilaç içeceğiz diye vs
Canım benim küçüklere anlatmak zor.Rabbim iştahını artırsın inşallah.sifa versin
Amin kızlar sağolun Allah razı olsunYok hedef listesini diyorum canım
Kıyamam ya insAllah ağrılarınız azalır Rabbim şifanizi versin kısa zamanda dinlenmeye çalışın
Bı ay önce bitse artık şu illet hastalık gerçi bitse de psikolojik olarak kalıcı alışkanlıklar bırakacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?