Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bu dune gore 200 gr eksi gordum ama esim kahvaltida pide istedi yaptim yarim pide yedim ama aksama karbon almayacagm yani iki gun dikkat edip dengeleyecgm muhakkak, aslinda burda dengelemeyi ogrendim ben, 3.5 ay oldu sanirm diyete baslayali toplamda 13 kilo verdim ve bu surecte 3 kez pide yedim, pizza yedim, bazen pasta yedim bunlari soyledigimde herkes sasiriyor tabi siz de yeyin diye yazmiyorum sanirm dengelemeyi ogreniyorum diye yaziyorum hedefime ulasrsam bir sure de korumak icin burda olacagm

Canım beniiim Allah yardımcınız olsun. Korkma, inşallah en kısa sürede atlatacaksınız
Çok geçmiş olsun canım covid mi oldun?
Böyle sorumsuz, umursamaz insanlardan nefret ediyorum Ya. Benim çocuğumun başına bir şey gelse kim verecek hesabını yani?
tünaydın kızlar.

ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı
Çok geçmiş olsun canım. Krem falan sürdün mü
Ayrıca dünkü menüm

İkindi 16.30
1 fincan kahve

Akşam 19.30
2 parmak kadar ızgara tavuk
Az salata
Yarım çay bardağı ayran
3 sarma
Afiyet olsun canım hiçbir şey yememişsin. Hasta falan mısın?

saol cnm dün akşam biraz sürdüm sonra tekrar süreceğim

Aynen ben de sinir oluyorum sonra ben cok pimpirikli oluyorum, biraz rahat olmam gerekiyormis

Canım benim de 1,5-2 olacak ben de her şey yedim yani menülerimde görüyorsunuz. Ama her hafta eksi çıkmayı başardım.
bir de bu dönemde zaten bağışıklığı düşürecek her türlü hareketten kaçınmamız lazım. Korona olma ihtimalimiz Yüksek olduğu için hastalığı en azından rahat geçiririz. Şok diyetler, yetersiz beslenme vs. Çok zararlı gerçekten.

Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifiz küçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o
Canım çoookkk geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede ağırlaşmadan atlatırsın canım yaa. Üzüldüm gerçekten. Allah acil şifa versin.
Canım ellerine sağlık, ben 61.5 idim.
Kıyamam size yaaa. İnsan korkmaz mı hem de nasıl korkmuşsundur. Çok üzüldüm cidden. Bir an önce iyiyleşin canım. Beskenmene dikkat et, diyeti askıya al Bi süre. Ciddi Bi hastalık sürecindesin. Tekrar çok geçmiş olsun

tünaydın kızlar.

ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı
Eldiven giy canım yazık değil mi cildine bak benim gibi döküntüler başlarsa kurtulamazsın hamilelikte kullanamıyorum kremlerimi de

Eklentiler

• 7C6EFB7C-3736-4073-AAE4-111BF8ED72CE.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 20
Ya aslinda pidenin bagisiklikla ilgisi yok tamamen benim oburlugim ama uzun sure diyette arada nefsimi koreltmek amacli, ben bu diyetle daha cok sebze tuketmeye basladim ve inan sebzenin harika bir etkisi var kilo vermede onu anladim

2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. kumsal68 (58.8)​
  2. Beyaz leylak (60.8)​
  3. cgdmk (61.5)​
  4. Jasminium84 (61.8)​
  5. G Goklerce (65.8)​
  6. elfkkk (68.7)​
  7. asliogretmen (69.85)​
  8. yazarhanim35 (70.4)​
  9. M Manolya15 (71.5)​
  10. gulsum462 (76.9)​
  11. masal3487 (79.5)​
  12. @Breeze96 (82)​
  13. Fit mutlu anne (87.7)​
  14. melonikruhban (100.3)​

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

cgdmk canim düzelttim neyseki sıralamayı etkilemiyor mis

İns değildir canim. Normal griptir ins.
Tünaydın arkadaşlar

Dün 61.5 idim, bugün 60.6
Perşembe de 61.0
Dün kasıklarımda Bi şişlik, ağrı vardı. Sanırım ondan kaynaklıydı.
Ne güzel pazartesiye güzel eksi geliyor o zaman
tünaydın kızlar.

Geçmiş olsun canım temizlik yaparken kendimizi kaybediyiruz nedense
Ayrıca dünkü menüm

İkindi 16.30
1 fincan kahve

Akşam 19.30
2 parmak kadar ızgara tavuk
Az salata
Yarım çay bardağı ayran
3 sarma
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Ne güzel ekşi gormen. Pideyi çok kacirmadiysan bence dengelerin canim. Nurdan ayrilama bencede zaten bağımlılık yapıyor genelde burası
Eldiven giy canım yazık değil mi cildine bak benim gibi döküntüler başlarsa kurtulamazsın hamilelikte kullanamıyorum kremlerimi de
Geçmiş oslun sanada canim. Egzama zor ya annem ne çekiyor yıllardır bir tedavi de bulunamadi

08.00 kabızlık kürü ,2 bardak ılık su

09.00 1 yumurta beyazı az tereyagında, kk peynir,5 zeytin,1 kaşık bal,1 dilim tb ekmek

14.00 1 kucuk tava sucuklu yumurta,1 dilim rb ekmek

15.00 turk kahvesı ıcerım, 1 kuru incir yanında.

18 .00 kuzu pirzola ve yogurtlu bi meze

3 litre su içerim

Inanmayacaksınız ama bu sabah kızla salonda yerde oyun oynarkem ,iki üç bacak hareketi yaptımbu bir başlangıc hadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…