- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.501
Öksürük azaldı çok şükür canım nefes sıkıntımda ilk günkü gibi değilÖksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?
amin kuzumm inşallahAy seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersiniz
Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten
Güzel bence canim afiyet olsun
Süper menü afiyet olsun
Ayyy canım ya sorma gücüm yok diye iki gün geçiştirdik basit şeyler yaptım ama yok ufaklık yemedi ona da vicdanım sızladı biz iyi kötü yiyoruz onun boğazından lokma girmiyor diye çorbasını yapayım dedim bugünCanim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun muyine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Asure disinda guzel afiyey olsun
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin