• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?
Öksürük azaldı çok şükür canım nefes sıkıntımda ilk günkü gibi değil 🤲🏻

Ay seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersiniz

Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten

Güzel bence canim afiyet olsun

Süper menü afiyet olsun
amin kuzumm inşallah

Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni

Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor 🤔

Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun mu :KK43: yine ayaklanmissin cocuklara yemek icin

Kaydettim canim

Guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun guzel menu

Asure disinda guzel afiyey olsun

Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Ayyy canım ya sorma gücüm yok diye iki gün geçiştirdik basit şeyler yaptım ama yok ufaklık yemedi ona da vicdanım sızladı biz iyi kötü yiyoruz onun boğazından lokma girmiyor diye çorbasını yapayım dedim bugün 🙈

11 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay

Ara:4 çiğ badem
4cig fındık

Akşam:16.00
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

Ara:17.00
2hurma
2ceviz

Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş

U UcanSupurge G Goklerce

11 Nisan menüm

2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay

4cig fındık

2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

2hurma
2ceviz

U UcanSupurge G Goklerce
Guzel menu canm afiyet olsun, 40 dk yuruyus puani kac orta tempomu

11 Nisan menüm

2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay

4cig fındık

2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

2hurma
2ceviz

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim
11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk

16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm

19.00 4 kofte, salata

Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi :KK43:
afiyet alsun canim guzel bence

09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek

11.00 1 sütlü türk kahve

14.00 1kücük tava domateslı yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşıgı bal

16.00 1 hurma,1 ceviz

18.00 tavuk suyu corba, 10 kaşık pırasa

Su 3 litre

Spor yok

Yarından itibaren şunu yapcam,4 dk ayırabılırım😬🤭

11.00 1 sütlü türk kahve

16.00 1 hurma,1 ceviz

Su 3 litre

Spor yok

11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay

15:00
1 kepçe aşure

Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran

Su 3lt
Spor yok
Canııııım aşure olmasa süper ❤️
9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
Hoşgeldin 🥰
Yeni üyeyim arkadaşlar kaç kişiyiz burda öğrenmek istiyorum. Nasılsınız hanımlar kizlar
Teşekkürler, sen nasılsın?
11 Nisan Pazar Menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
2 ceviz +3 fındık+3 badem

17:00:1 elma
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2 litre su (3 yapacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kizlar bugunu hayirlisiyla atlattim ama canim cikti yok y’a misafir isi baya geriyo beni bide benden buyukler fazla girusmedigimiz insanlar ister istemez stres oldum ama gecti sukur
Hadi hayırlı olsun canım
Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni

Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor 🤔

Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun mu :KK43: yine ayaklanmissin cocuklara yemek icin

Kaydettim canim

Guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun guzel menu

Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Olabilir canım. Biz 5 kardeşiz. Kalabalık bi aileyiz. Abimlerin, ablamların çocukları vs. Kalabalık iftar sofraları geçiriyorduk hep. Bu hastalık mahvetti sosyal hayatımızı.
11 Mart menu

sabah 9:00 sekersiz kahve

oglen 15:00
uc cigkofte(lavassiz ev yapimi)
Iki yk yesil fasulye salatasi
Avuc ici kadar kavurmali ekmek ( dahada kucuk olabilir)

19:00 3 ince dilim yesil elma

2 litre su

1000 ip 200 p
Adim 120 p =320p U UcanSupurge
@ goklerceEki Görüntüle 2822991
Canım gayet güzel afiyet olsun
11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk

16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm

19.00 4 kofte, salata

Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi :KK43:
11 Nisan menüm

2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay

4cig fındık

2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

2hurma
2ceviz

U UcanSupurge G Goklerce

11.00 1 sütlü türk kahve

16.00 1 hurma,1 ceviz

Su 3 litre

Spor yok

Afiyet olsun canım

Kaydettim canim

Guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun guzel menu

İnşallah cnm tanıştığıma memnun oldum

Biriciğim benim, güzel leylağım ❤️ Hep beraber mezun oluruz, bence de devam etmeliyiz.
Hatta ben hedefimi daha da düşürdüm.
Emin adımlarla devam...
yarın itibariyle inşallah geri dönüyorum :cool: :KK68:

Harika fikir Haticem ❤️ Hepimiz aynı sporu yaparsak sanki daha iyi olur. 👍🏻

Hoş geldiniz 💐
Hoşbulduk ☺️

9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
Hoşgeldin canım 💕

Back
X