• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün biter inşallah da Ramazan’da rahat edersin canım

İnşallah canım

Ah ah cuma günü tartı değişikliği neden oldu var ya maşallah çok güzel veriyorsun

Nazar etmesinler sana diye söylemiştir belki :KK70:
Sabrediyorum canım, sonu güzel olacak diye. Çokkk teşekkür ederim ❤️
09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

11.00 kahve

13.00 ton balıklı salata

18.00 köfte yogurt yerım

Spor:10 dk müzikle dans😁
afiyet olsun canım, harika gidiyorsun ❤️
Selamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım 😔
Yaseminciğim siz iyi olun da yine tutarsın oruçlarını,
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲🏻
Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim

Harika ekşi canim

Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya

Tebrikler canım ekşi candir

Halledecegine eminim canim

Tebrikler canım güzel eksi

Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.

Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
:KK60:
12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates

15.00 sade kahve

18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok 😂 )

Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Afiyet olsun canım ❤️
Afiyet olsun canim
teşekkür ederim ❤️
asliogretmen asliogretmen menun guzeldi canim, alinti yapmistim ama siljnmis
Teşekkür ederim canım benim ❤️
12 Nisan menüm

Kahvaltı:9.00
2 YK litalif müsli
2 YK süt

Öğle:14.30

4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

Su:2 litre

SPor:1saat yürüyüş
180 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Ramazandan önce çiğ köfte veda etmek istediler
Süpersin canım ekürimmm :KK9: :KK200:
Hiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere de😡

Tamam canım 😘

Afiyet olsun canım 💕

İnşallah canım 😘

İnşallah canım 😘

Beraber hallederiz inşallah ekürim ❤️

Gidecek inşallah 😘

Tmm canım 😘

Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur😔

Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin💕

Afiyet olsun canım 💕

Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.

Afiyet olsun canım 💕

Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun

Afiyet olsun canım 💕

Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.

Afiyet olsun ekürim ❤️

Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.❤️

Teşekkürler canım 😘
Yeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakma

Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?

Gayet güzel 👏🏻

Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.

Maruldan bir şey etmez olsun o kadar 🤣

afiyet olsun canım

Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederim

Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştin

Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen

Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?

Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş
Bir kaç gündür iyiyim, ne olur dokunmasın 🤲🏻😔
Kızlar Sahur menulerinizde neler var
Ben evdekilere börek yapacağım,kendime haşlanmış yumurta mantar sote ve tuzsuz tambugday ekmeği düşünüyorum.ilk birkaç gün tutamayacagim ama evdekiler tutarken yemek içmek olmaz.Alıstirma olur artık bana👍
canım ben hep kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Ama evdekiler her şeyi isteyecek gibi 🤦🏻‍♀️

En sevdigim seydir ac karnina tatli yemek evet fazla oldu biliyorum kv deme vermeliydim o tatlilari bugunumu makvetti elleri hamur isleriyle doluydu d’un tatlilar evde kaldi
Ayy benm de asiri midemi bulandirir ac karnina tatli 😊 senin menulerin genelde guzel bugunu unut simdi yarin tam gaz devam
Şuraya Ramazan için kendine 2tane tambugday ekmeği yapmış dilimlenmiş ama içine tuz katmayı unutmuş bir Melek bırakıyorum buyrun beraber gülelim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahaha cok iyi ya bak bunlar yememn icin bir saret 😁

Kızlar Sahur menulerinizde neler var
Ben evdekilere börek yapacağım,kendime haşlanmış yumurta mantar sote ve tuzsuz tambugday ekmeği düşünüyorum.ilk birkaç gün tutamayacagim ama evdekiler tutarken yemek içmek olmaz.Alıstirma olur artık bana👍
Canm biz hep kahvalti yapariz yine oyle olacak ama hafif yapacgm

Herkese hayırlı ramazanlar🌸

Bişey değil canım 🌸
burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa
Oy kayıp medinem 😁 ah ah bu defa sanırım bende öyleyim 😄

yavrun ameliyat olmuş geçmiş olsun inş şimdi nasıl iyimi?

Bu cocuklarin hepsi ayni galiba benmki de yemek istemedignde tukuruyor bazen de agzindaki lokmayi yutmadan cigniyor agzm dolu baska yemem diyor ve inan o lokmayi saatlerce cignedgi oluyor, ne yapsak cikarmiyor
Ayyy deme yaa 🙈🙈

Hiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere de😡

Tamam canım 😘

Afiyet olsun canım 💕

İnşallah canım 😘

İnşallah canım 😘

Beraber hallederiz inşallah ekürim ❤️

Gidecek inşallah 😘

Tmm canım 😘

Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur😔

Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin💕

Afiyet olsun canım 💕

Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.

Afiyet olsun canım 💕

Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun

Afiyet olsun canım 💕

Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.

Afiyet olsun ekürim ❤️

Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.❤️

Teşekkürler canım 😘
Allah razı olsun çiçeğim sağolasın 🥰

Sabrediyorum canım, sonu güzel olacak diye. Çokkk teşekkür ederim ❤️

afiyet olsun canım, harika gidiyorsun ❤️

Yaseminciğim siz iyi olun da yine tutarsın oruçlarını,
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲🏻

Afiyet olsun canım ❤️

teşekkür ederim ❤️

Teşekkür ederim canım benim ❤️

Süpersin canım ekürimmm :KK9: :KK200:

Bir kaç gündür iyiyim, ne olur dokunmasın 🤲🏻😔

canım ben hep kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Ama evdekiler her şeyi isteyecek gibi 🤦🏻‍♀️
Amin kuzum sağol 🥰

Sirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorum 😂😂 canm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma

Afiyet olsun guzel menu

Canm gunun toplanmnda cok kalori var ve tatli ne tatlisi, meyvenin porsiyonu ve hangi meyve oldugu, corba ne corbasi bunlarin hepsi onemli gunu degerlendirmemz icin acik yazarsan daha guzel degerlendirirz 😊
İnşallah yarın daha ayrıntılı yazarım yeni üyeyim biraz acemiyim

12.04.2021 menü masal3487 masal3487

9.40
Sade Türk kahvesi

10.45

Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta

12.45
Sade Türk kahvesi

17.54

Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası

18.20
Sade filtre kahve

Su:2.5 litre
Afiyet olsun canım gayet güzel

Hayırlı geceler kizlar IMG_20210412_230320.webp
Hayırlı ramazanlar canlarrr
Sağolsun arapça ogretmenimizin desteğiyle bı heyecanla alel acele acemice süsledik

Ya bütün gün çok güzeldi akşam uğraştık birlikte biseyler yaptık eğlendik gayet iyi güzel.

Odm sınavının sonuçlarına bı bakiyim dedim tam bir fiyasko. Ya çok üzülüyorum bu haline okulda olsa daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama sene başından beri bu duzene alışmış olması gerek artık. Ki öğretmenlerimiz çok ilgili ve gayet güzel ders anlatıyorlar istek olan öğrenci sınıftaki gibi verim alabilir benn öğretmenleri dinlerken zevk alıyorum.
Güzel konuştum olmadı ,kızdım konuşmadım olmadı valla beynim durdu ya. Kafama nasıl ağrı girdi bı anda. 75 sorudan 25 doğru var sadece aklım almıyor🤐🙄🥺🥺
Birlikte onunda uyabilecegi şekilde çalışma programı ayarladık ama tam uymuyor test cozuyor ama hiç kontrol ettirmiyor yada anlamadığını sormuyor.

Of gece gece sisiriyorum gene kafanızı ama eşime anlatsam ancak bağırıp çağırıp kızacak çözüm yok. Gerçi bende de çözüm kalmadı artık. 5.sinif ve temel hiç sağlam değil .
Ya çok kızıyorum ama daha çok üzülüyorum off

Ya bütün gün çok güzeldi akşam uğraştık birlikte biseyler yaptık eğlendik gayet iyi güzel.

Odm sınavının sonuçlarına bı bakiyim dedim tam bir fiyasko. Ya çok üzülüyorum bu haline okulda olsa daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama sene başından beri bu duzene alışmış olması gerek artık. Ki öğretmenlerimiz çok ilgili ve gayet güzel ders anlatıyorlar istek olan öğrenci sınıftaki gibi verim alabilir benn öğretmenleri dinlerken zevk alıyorum.
Güzel konuştum olmadı ,kızdım konuşmadım olmadı valla beynim durdu ya. Kafama nasıl ağrı girdi bı anda. 75 sorudan 25 doğru var sadece aklım almıyor🤐🙄🥺🥺
Birlikte onunda uyabilecegi şekilde çalışma programı ayarladık ama tam uymuyor test cozuyor ama hiç kontrol ettirmiyor yada anlamadığını sormuyor.

Of gece gece sisiriyorum gene kafanızı ama eşime anlatsam ancak bağırıp çağırıp kızacak çözüm yok. Gerçi bende de çözüm kalmadı artık. 5.sinif ve temel hiç sağlam değil .
Ya çok kızıyorum ama daha çok üzülüyorum off
Biriciğim eğer sorun temelindeyse , sınıf seviyesi daha da ilerlemeden takviye bir şeyler yapmanız gerekebilir. Keşke yakın olabilseydik 😔

Back
X