- 11 Şubat 2016
- 4.134
- 19.176
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.661
Sabrediyorum canım, sonu güzel olacak diye. Çokkk teşekkür ederimBugün biter inşallah da Ramazan’da rahat edersin canım
İnşallah canım
Ah ah cuma günü tartı değişikliği neden oldu var ya maşallah çok güzel veriyorsun
Nazar etmesinler sana diye söylemiştir belki![]()
afiyet olsun canım, harika gidiyorsun09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Spor:10 dk müzikle dans![]()
Yaseminciğim siz iyi olun da yine tutarsın oruçlarını,Selamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım![]()
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim
Harika ekşi canim
Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya
Tebrikler canım ekşi candir
Halledecegine eminim canim
Tebrikler canım güzel eksi
Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.
Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
Afiyet olsun canım12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates
15.00 sade kahve
18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok)
Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım benimasliogretmen menun guzeldi canim, alinti yapmistim ama siljnmis
Süpersin canım ekürimmm12 Nisan menüm
Kahvaltı:9.00
2 YK litalif müsli
2 YK süt
Öğle:14.30
4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Su:2 litre
SPor:1saat yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ramazandan önce çiğ köfte veda etmek istediler
Hiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere de
Tamam canım
Afiyet olsun canım
İnşallah canım
İnşallah canım
Beraber hallederiz inşallah ekürim
Gidecek inşallah
Tmm canım
Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur
Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin
Afiyet olsun canım
Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.
Afiyet olsun canım
Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.
Afiyet olsun ekürim
Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.
Teşekkürler canım![]()
Bir kaç gündür iyiyim, ne olur dokunmasınYeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakma
Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?
Gayet güzel
Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.
Maruldan bir şey etmez olsun o kadar
afiyet olsun canım
Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederim
Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştin
Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen
Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?
Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş
canım ben hep kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Ama evdekiler her şeyi isteyecek gibiKızlar Sahur menulerinizde neler var
Ben evdekilere börek yapacağım,kendime haşlanmış yumurta mantar sote ve tuzsuz tambugday ekmeği düşünüyorum.ilk birkaç gün tutamayacagim ama evdekiler tutarken yemek içmek olmaz.Alıstirma olur artık bana![]()