- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.961
Bok bocegıne de cocugu dunya guselı gelirmiş de onaGünaydın kızlar
Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptımkıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.
Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......
Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak
süt tuz yumurta hatta biraz beklet istersen şişiyor yulaflar ve içinde yulaf olduğu belli değil hemde pratik oluyor ben içine marulu dolduruyordum ayaküstü yiyordum çayla :)) ay hiç özlemedim o günleri anamdan emdiğim süt burnumdan gelmiştiSağol canim
Hım aslinda çeşitlendirmek en güzeli deniyce. Bunlari
Kız aklın fikrin tatlida ya senin
Ya gerçekten doğru söylüyorsun canim rabbim oruç sevabı versin ins.
Afiyet olsun menü super
Omleti duymuştum ama onunda denemedim. Dürüm gibi sahaneymis benim büyük te seviyor yulafi deniyim bı akşam sahura hem doyurucu da olur
Ahh ahh sanki yiyince düzelecek biseyler.günaydın kızlar
bu hafta motivasyonum yerlerdeşu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden
Kuzu ben bitcoin işine gırıyorum ufaktan, heyecan yaratıyor ınsanda,sen de bi el atistersengünaydın kızlar
bu hafta motivasyonum yerlerdeşu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden
Tamam canım deneyeceğim mutlaka yazarımsüt tuz yumurta hatta biraz beklet istersen şişiyor yulaflar ve içinde yulaf olduğu belli değil hemde pratik oluyor ben içine marulu dolduruyordum ayaküstü yiyordum çayla :)) ay hiç özlemedim o günleri anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti
Bunu bende yapıyordum bı ara gerçekten guzelŞunu yaptım karnım yanıyo, inş gider şu sezeryan gobegı
Bı de soğuk deneYaa biz her hafta yapariz ve biz sıcak yiyoruz
insAllah cnmMasallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksin
Yok konmuyor cnm sadece azıcık tuz atıyoruz soguyunca kaymak tutuyor üstü hatta ben çok severim eşim de bu sene sevmeye başladıSütlaçın tuzlusu galiba içinde karabiber vb.baharat konuyor mu ?
Canım bazen iniş çıkışlar oluyor illaki iş sıkıntısi haklsin zor Rabb'im hayırlı bı iş nasip eder inşAllah yediklerimizde mutlu etmiyor daha da vicdan azabı pişmanlık oluyor toparla kendini cnm her nasip vaktine esir illa bı yerde nasibin bekliyorgünaydın kızlar
Yaa bakayım bende bırazdan cnm saolasin
Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız varKız aklın fikrin tatlida ya senin
Sen böyle tatlıcı değildin oğlan değiştirdi seni.Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız var
öyle canım üzülünce hopp hemen midemi mutlu etme derdine düşüyorumAhh ahh sanki yiyince düzelecek biseyler.
Yapma canim bende sen gibiyim aynı bişey canim sikilsa uzulsem hemen hop mideye biseyler atarım. Sonuç mutlumuyum yada mutlumuyum yine mutsuzsun bak hemde bu sefer de uzuntune bide yediklerinin vicdan azabı var
Hiç anlamam canım o işlerden elimde ki 3 kuruşu da hiç ederimKuzu ben bitcoin işine gırıyorum ufaktan, heyecan yaratıyor ınsanda,sen de bi el atistersen
Aynen valla ya istiyor vücudum resmen tatlı, çikolata diyenlere hayret ederdim amaSen böyle tatlıcı değildin oğlan değiştirdi seni.
Ay sutluyu bende ne zamandır yemiyorum
Amin canım inşallahTamam canım deneyeceğim mutlaka yazarım
Zor bir iş yeriymis anlaşılan. İns hayirlisindan en kısa zamanda bir iş bulursun canim
Pideler, trileçe hiç olmamış canımHERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR
DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM
13.04.2021 İFTAR 19.48
-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA
EVE VARINCA
-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK
14.04.2021 SAHUR 04.50
3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE
SU : 3 LT
Daha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrımU UcanSupurge nasıl oldun canim
3 dilim pide yerine biraz sebze , peynir vs yesen daha iyi olurdu canım sütlü çorbada pirinç varken bulgura gerek yokmuş yanında salata veya sebze yemeği daha iyi olurdu13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Nasıl kizlar çok mu yemesim yaa
Ah ya aslında bu hafta 3. Cuman pazartesi eksin de çok güzeldi bu cuma seni listeye almayı planlıyordumgünaydın kızlar
Cidden miKuzu ben bitcoin işine gırıyorum ufaktan, heyecan yaratıyor ınsanda,sen de bi el atistersen
İyi aman canımDaha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrım
Anlılık mutluluk sağlıyor evetBı de soğuk dene
insAllah cnm
Yok konmuyor cnm sadece azıcık tuz atıyoruz soguyunca kaymak tutuyor üstü hatta ben çok severim eşim de bu sene sevmeye başladı
Canım bazen iniş çıkışlar oluyor illaki iş sıkıntısi haklsin zor Rabb'im hayırlı bı iş nasip eder inşAllah yediklerimizde mutlu etmiyor daha da vicdan azabı pişmanlık oluyor toparla kendini cnm her nasip vaktine esir illa bı yerde nasibin bekliyor
Yaa bakayım bende bırazdan cnm saolasin
Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız var
Haftaya inşallahPideler, trileçe hiç olmamış canım
Daha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrım
3 dilim pide yerine biraz sebze , peynir vs yesen daha iyi olurdu canım sütlü çorbada pirinç varken bulgura gerek yokmuş yanında salata veya sebze yemeği daha iyi olurdu
Ah ya aslında bu hafta 3. Cuman pazartesi eksin de çok güzeldi bu cuma seni listeye almayı planlıyordum
Cidden mibenim adam da bakıyor biraz sürekli gözü grafiklerde filan
Bak böyle deyip iyice diyet motivasyonu kaybetmeni de istememAnlılık mutluluk sağlıyor evet
Haftaya inşallah
Ben de bi pazara gidip geleceğim artık yaz sebzeleri istiyorum karnabahar havuç vs bıktım artık kabak, patlıcan alayım diyorum ya türlü yaparım ya Karnıyarık pazara gidersem hava güzel gibi bakalım inşallahKızlar akşama menülerde neler var bugün de ben sorayım ben tavuk göğsü çıkardım buzluktan bakalım ne yapacam kara mercimek buldum az bişey onu çorba yaptım yanında bol salata ya pilav ya pide yerim azıcık kayısı kompostosu içerim bı bardak yine kabız olmak istemiyorum
yok canım kaldığım yerden devam zaten hepten bırakmam bırakırsam verdiğimi de alırım maalesef bünyem böyleBak böyle deyip iyice diyet motivasyonu kaybetmeni de istemem
Ben de bi pazara gidip geleceğim artık yaz sebzeleri istiyorum karnabahar havuç vs bıktım artık kabak, patlıcan alayım diyorum ya türlü yaparım ya Karnıyarık pazara gidersem hava güzel gibi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?