- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.941
TriliçeeeeeeeHERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR
DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM
13.04.2021 İFTAR 19.48
-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA
EVE VARINCA
-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK
14.04.2021 SAHUR 04.50
3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE
SU : 3 LT
Sütlü çorba nasıl oluyor ilk defa duydum?13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Nasıl kizlar çok mu yemesim yaa
Sahurdaki pide miktarı biraz çok gibi canım onun dışında güzel afiyet olsun13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Ha bide 10 dakka iftardan önce spor
İftardan sonrada 10 dakka spor
Pirinçi haşlıyorum sonra süt koyuyorumSütlü çorba nasıl oluyor ilk defa duydum?
YULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYORYaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
Evet biraz pide çok oldu bende bugün 2 dilim yedimSahurdaki pide miktarı biraz çok gibi canım onun dışında güzel afiyet olsun
Biz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olurPirinçi haşlıyorum sonra süt koyuyorum
Kayniyo ve tuz bu şekilde biz severek yiyoruz
Biz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olur
YA EN SEVDİĞİM TATLI . BİR ÖNCEKİ GÜN AKŞAM YEMEKSİZ VE SAHURSUZ ORUÇ TUTUNCA ÇOK CANIM İSTEDİ YEDİM VALLA.Triliçeeeeeeesondaki ağlama emojisi nefsimin çırpınması
BİZİM KARADENİZDE MISIR LA YAPARLA ONU ÇOK GÜZEL OLUR. ÇOKTA SAĞLIKLIDIR. AFİYETLER OLSUNPirinçi haşlıyorum sonra süt koyuyorum
Kayniyo ve tuz bu şekilde biz severek yiyoruz
Masallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksinGünaydın kızlar
Şu çok çiğneme olayına alıştırmaya çalışıyorum kendimi ben aşırı hızlı yer bitiririm cunki çok çiğnemek içinde az az alıyorum ağzıma ben baya fazla fazla yiyomusumsabah mesaisi başladı çocuklar kalktı bugün ev işi mi yapsam diyorum sonraa amaaan kim geliyi kim goruyo diyim kendimi kandırıyorum bugün ki sabah tartısıda güzel insAllah bu ramazanı verimli geçiririm her anlamda
Canim iki ogunde de pide fazla geldi, cunku kalorisi normal ekmekten fazla, trilice zaten olmamasi gerektiHERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR
DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM
13.04.2021 İFTAR 19.48
-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA
EVE VARINCA
-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK
14.04.2021 SAHUR 04.50
3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE
SU : 3 LT
Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsunİki kizcem oruç ben ve minnosum mutfakta uçak çaplı bir kahvaltı yapacağız ins. Kafam feci ağrıyor ilaç almamak için uğraşıyorum akşamdan beri ama kahvaltıdan sonra içeceğim sanırım.
Güzel bir gün olsun akşama menüler hazirmi oruç olunca akşam yemeği daha bı özenli oluyor
Canim sahurda pide cok olmus normal ekmekten fazla olmasi lazm kalorisinin, iftarda da sutlu corba pirincli yaninda bulgur pilavi var ikisi bir arada fazla olmus, suyun az canim biraz arttirmaya calus13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Saol cnmValla çok şanslı olduğum söylenemez canım. Ailevi problemlerimiz vardı. Evden kurtulmak için çabaladım açıkçası. Kesinlikle sorumluluk sahibi insan her şeyin üstesinden gelir
Ne güzel kilo vermişiz
Ahahah aydınlanır canım benim. Gerçekten bir umutsuz vakıa varsa o bendim. Şu pandemide yetişkinlerin bile psikolojisi bozuluyor gençleri düşünemiyorum. Ders düşünecek halleri yok
Sıkma tabii. Sen ne kadar sıkarsan o kadar uzaklaşır çocuk. Derslerinin onun sorumluluğunda olduğunu hissettir bırak kendi halletsin canım
Kaptanııım nazar mı var sende acabaçok geçmişler olsun. Orucu çocuk doğduktan sonra tutarsın başkanım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Akşam iftar biraz karbon çoğunlukta bebiş. Genel olarak güzel gibi sanki
Afiyet olsun canım güzel
Canııııım.
Valla çok etkilendim. Allah korumuş seni
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekürim
Teşekkürler Aslı ablaTamamdır canım
Nasıl da güzel bir haber bu, moral oldu bana çok.
bugün o kadar koşturdum ki ama yine de hiç açlık hissetmedimne güzel Ramazan’a hep hazırlıklı olmak
afiyet olsun canım, Allah kabul etsin, menülerimiz birbirine yakın sayılır
canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin , çok güzel
afiyet olsun leylağım, Allah kabul etsin, yine harika bir menü
Afiyet olsun
Afiyet olsun Hafizeciğim
afiyet olsun eküricanım, çok güzel bir menü
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun
afiyet olsun canım
Afiyet olsun, çok güzel menüAllah kabul etsin.
Elifçiğim mezuniyet geliyor desene, menü çok hafif. Afiyet olsun canım
Zehracığım bu yıl güzel bir mazeretin var. Lütfen tadını çıkar, gelecek yıl belki beraber tutarız, benim de hamilelik dönemlerinden kalma borcum var.bir oruç günlüğü yaparız. Gün aşırı tutarız, birbirimize destek oluruz. Neden olmasın ?
Omlete de çok yakışıyor cnm ben bir ara çalışırken kahvaltı edecek vaktim olmuyordu iş yerinde daha doğrusu yasaktı kahvaltı vs . Bende akşamdan 2 yumurta ve yulafla omlet yapıyordum içine marul peynir zeytin koyup dürüm gibi sarıyordum :))Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
Sütlaçın tuzlusu galiba içinde karabiber vb.baharat konuyor mu ?Biz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olur
Sağol canimAfiyet olsun cnm
Geçmiş olsun afiyet olsun canım
Hım aslinda çeşitlendirmek en güzeli deniyce. BunlariYULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYOR
Kız aklın fikrin tatlida ya seninBiz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olur
Ya gerçekten doğru söylüyorsun canim rabbim oruç sevabı versin ins.Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsunaksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben
Omleti duymuştum ama onunda denemedim. Dürüm gibi sahaneymis benim büyük te seviyor yulafi deniyim bı akşam sahura hem doyurucu da olurOmlete de çok yakışıyor cnm ben bir ara çalışırken kahvaltı edecek vaktim olmuyordu iş yerinde daha doğrusu yasaktı kahvaltı vs . Bende akşamdan 2 yumurta ve yulafla omlet yapıyordum içine marul peynir zeytin koyup dürüm gibi sarıyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?