Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Triliçeeeeeee sondaki ağlama emojisi nefsimin çırpınması

Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
YULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYOR

Masallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksin
Canim iki ogunde de pide fazla geldi, cunku kalorisi normal ekmekten fazla, trilice zaten olmamasi gerekti
Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsun aksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben
13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Nasıl kizlar çok mu yemesim yaa
Canim sahurda pide cok olmus normal ekmekten fazla olmasi lazm kalorisinin, iftarda da sutlu corba pirincli yaninda bulgur pilavi var ikisi bir arada fazla olmus, suyun az canim biraz arttirmaya calus

Saol cnm

Teşekkürler Aslı abla

Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
Omlete de çok yakışıyor cnm ben bir ara çalışırken kahvaltı edecek vaktim olmuyordu iş yerinde daha doğrusu yasaktı kahvaltı vs . Bende akşamdan 2 yumurta ve yulafla omlet yapıyordum içine marul peynir zeytin koyup dürüm gibi sarıyordum :))

günaydın kızlar

bu hafta motivasyonum yerlerde şu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden

Afiyet olsun cnm

Geçmiş olsun afiyet olsun canım
Sağol canim
YULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYOR
Hım aslinda çeşitlendirmek en güzeli deniyce. Bunlari
Biz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olur
Kız aklın fikrin tatlida ya senin
Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsun aksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben
Ya gerçekten doğru söylüyorsun canim rabbim oruç sevabı versin ins.

Afiyet olsun menü super
Omleti duymuştum ama onunda denemedim. Dürüm gibi sahaneymis benim büyük te seviyor yulafi deniyim bı akşam sahura hem doyurucu da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…