Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya koronanın baya da avantajı oldu ,dogumda fln gercekten, otu boku toplanıp gelmıo 40 lı kadına,bebişe odaklanıosun

Sağol canım.ilk defa artı geldim bu hafta(+300gr) ama listede sondan 3.yüm artık..ve evet 70 lere az kaldı şükür
Ben onu -300 olarak görmüşüm ama olsun. Cok iyi ilerliyorsun. 70 ler daha da motive ediyor. Bende 97 den geldim 69 lara insallah 5 leri görünce cok mutlu olacagim
E ela_2019 iyiki geldin özledik seni
gelmek istiyorum da gün nasil bitiyor anlamiyorum o derece fırsatim olmuyor.
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun kuzucuklara . Sınavlarda başarılar tatlım . Hayırlı ramazanlar

Tamamdır tatlim
Sagol canim benim
Ucmelekannesi haftaya hedefim 59.0
60.0................59.0
Vayyy geliyorrrr 5 lerrr
Çok sagol canim.Amin insallah. Bayramdan sonra burdayim insallah. Sende cok iyi verdin. Baya önüme geçtin benden önce mezun olacaksin kiskanmiyorum ki
Cocuklar bugün daha iyiler. Daha sık gelirim insallah. Yani coronayi kullan kesinlikleee. Gerçi bu süreçte kızınla ilgilenecek birileri mutlaka olmalı onu yapmazlar mi. Kalabalik olursa ilgilenirlerse belki cok etkilenmez. Yada bebeği onlara verir sen kizinla ilgilenirsin mecbur bu sefer bakmak zorundalar

Hello gızlarr,kaka sorunu olanlar, 2 kayısı ardından ıkı bardak su için,5 dk ya wcdesınız:))
Süt ve tarçın da ayni etkiyi yaratiyor dönüşümlü kullanmak daha iyi oluyo.

Ya koronanın baya da avantajı oldu ,dogumda fln gercekten, otu boku toplanıp gelmıo 40 lı kadına,bebişe odaklanıosun
İnşallah gelmezler kendi başımıza olmayı daha çok tercih ederim
Ay yok babası bakar kızıma gelmeseler keşke tuhaf tuhaf şeyler öğretiyorlar (Küsme mesela ya da oyuncağını vs alıp benim diye sinir ediyorlar çocuğu) telefon vermeye kalkışıyorlar aman

Evet haklısın valla. Bende sürekli uyarmak durumunda kalıyorum

16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

3- elfkkk & gulsum462 %1.814​

Ben neden yokum

Eline sağlık canım tebrikler kızlar

Yeni geldiğin için ekürin yok canım yani açıkta biri yok olursa seni eküri yapalım birisiyle aslında melonikruhban da biri ile eküri olmayı çok istedi ama kimi eşleştirdiysek düzenli gelmedi takıma ikinizde düzenli burada olacaksanız ikinizi eküri yapabiliriz U UcanSupurge ye de soralım .Kilolarınızda yakındı hatırlıyorsam

Ay sorma kv Mevlüt yapıcam diye tutturmuştu hiç de sevmem öyle şeyleri. Ne işi var evimde tanımadığım 50 teyzenin Allahtan korona başladı da out a çıktı
Bence yaşlılar pedagoji bakımından korkunçlar ay bunlar bizi nasıl büyütmüş diye hayret ediyorum ama 2 çocukla çok zorlayabilirsin bebem birime ihtiyacın olacak. Kız kardeşin falan yok mu gelip kalabilecek

İşe başlayınca kim bakcak U UcanSupurge

Hajaha sorma o mevlid işinden ben de boylece yırttım, mevliddeb ziyade dedıkodu kazanı ua , o onu giymiş o zayıfmıs o şişko :))))

Hajaha sorma o mevlid işinden ben de boylece yırttım, mevliddeb ziyade dedıkodu kazanı ua , o onu giymiş o zayıfmıs o şişko :))))
Ben de hiç sevmiyorum Allah affetsin zaten ne işi var yeni doğmuş bebenin o kadar insan içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…