- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.661
Kreş elbette 2 buçuk yaş dolaylarında oluyor güvenemem kimseye öyle kreşte en azından kamera kayıtları var ha güvenebileceği adam akıllı biri olursa bakıcı da düşünebilirimÜcretsız izin hakkında bitince? Bakıcı mı kreş mi
İnşallah öyle değildir yaJasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Allah korusun iyilerdir inşallahJasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Bende merak ettim girip bı ses verip gidiyordu en azından. İns firsati olmuyordur hazır evdeyken kızlarıyla vakit geçiriyordur iyiyi düşünelim iyi olsunJasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Valla ben de çok merak ediyorum nasıllar acabaJasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Hayırlı sahurlar hanımlar
Gelrmdim bı turlu bugün yazacaktım kilomu.
Saat 16.00 gibi tartıldım. 65.400 çıktım.
Canim bu hafta 65.400 düm. Haftaya hedefim 64.400 olsun inşallah.
Hedefim 75,4 olsun canımUcmelekannesi
Kaydettim kizlar
Eline sağlık canım.16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %-0.366 asliogretmen %0.207 G Goklerce %1.216 Jasminium84 %0 Beyaz leylak %1.316 kumsal68 %1.701 elfkkk %1.164 gulsum462 %0.650 yazarhanim35 %-1.420 @masal3487 %1.635 Ucmelekannesi %-0.299 Fit mutlu anne %2.223 melonikruhban %0.399 @Pinarbartu %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Bende merak ettim girip bı ses verip gidiyordu en azından. İns firsati olmuyordur hazır evdeyken kızlarıyla vakit geçiriyordur iyiyi düşünelim iyi olsun
İnşallah kızlar dediğiniz gibi iyi düşünelim iyi olsunValla ben de çok merak ediyorum nasıllar acabaçocukları falan... inşallah iyilerdir
69 dedi ucansupurgem banacgdmk
elfkkk
asliogretmen
M Manolya15
yazarhanim35
melonikruhban
Canlar hedef belirlemeye siz kaldiniz yazdınız da gormediysem kusura bakmayın
71_6969 dedi ucansupurgem bana
Bende merak ettimJasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Canım aman iftarda güzel beslen lütfen etini sebzeni ye.Yemekten 2 saat sonrada meyveni ye.Evde vitamin takviyesi var mı onu da kullansan çok iyi olur .Bence kendini çok zorluyorsun yazık günah.miktarları az yersen bişey olmaz benceBugun cok fena bir gun geciyorum kizlar cok aciktim tansiyonum dustu ellerim ayaklarim karincalaniyor
D’un gece yediklerimi cikarîca sahura kalkamayînca saati kapatmisim uyumusum kalktimki saat alti neyse dedim saglik olsun ama baya halsiz kaldim sûnun surasinda 1,5 saatim var
Yedikten sonra kusman canımı sıkıyor.Mide fıtığın olabilirmi acaba canım.Bugun cok fena bir gun geciyorum kizlar cok aciktim tansiyonum dustu ellerim ayaklarim karincalaniyor
D’un gece yediklerimi cikarîca sahura kalkamayînca saati kapatmisim uyumusum kalktimki saat alti neyse dedim saglik olsun ama baya halsiz kaldim sûnun surasinda 1,5 saatim var
Aynen bana da hiç normal gelmiyorYedikten sonra kusman canımı sıkıyor.Mide fıtığın olabilirmi acaba canım.
Hazımsızlık olup mu kusuyorsun.Dra görünmelisin bence
Oruc bitsinde gidiyim ilac verecek kesin bari duzgun kullanirimYedikten sonra kusman canımı sıkıyor.Mide fıtığın olabilirmi acaba canım.
Hazımsızlık olup mu kusuyorsun.Dra görünmelisin bence
cok guzel afiyet olsun canim allah kabul etsin17 Nisan menüm
Sahur:1parca haşlanmış tavuk
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
1domates
4 biber
Yarım elma
2ceviz
1cay kaşığı bal
İftar:
1 kepçe yayla çorbası
2parca haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 litre
Spor (saat 13.00 da yaptım)
25 dk kardio
15 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
haklisin canim biraz zorluyorum kendimi vucudumla instlasiyorum vitamin hic kullanmadim meyvede cok az yerim y’a ama dzha saglikli beslenmem gerekiyo midemin sakasi yok galibaCanım aman iftarda güzel beslen lütfen etini sebzeni ye.Yemekten 2 saat sonrada meyveni ye.Evde vitamin takviyesi var mı onu da kullansan çok iyi olur .Bence kendini çok zorluyorsun yazık günah.miktarları az yersen bişey olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?