- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.301
Ben hamıleyken eşimin arkdsı kahvaltya cagırdı , kedileri vardı , dedım gelemem ben eşim gelsin . Toxoplazmam pozıtıftı ve kedılere dokunmam buyuk riskti. Eşimin arkdsının karısı bana bi tripler vs , ki tedavıyle oldu zaten bebem cok pipiriklıyım. Ya egeer benı dusunse anlayısla karsılardı. Kimse kimsenın umrunda degıl, herkes kendı canının kıymetini bilcekYa insanlar biraz anlayışlı olsa keşke şu dönem kusulecek bir dönem değil ki. Can alan bir durum var ortada. Valla hastalanacagim korkusundan çağırmaktan korktuğum kişi benden küsecek se zaten hiç hayatimda olmasin böyle bi dönemdeyiz maalesef. Ama zehra gibi elimde olmayan sebepten olursa da büyük konusmiyim.
Benim de dedem vefat etti taziyesine gitmezsem annemin teyzelerimin gönlü kalır dedim corona oldum 7 8 aydır tat koku alamiyorum. Yabancı için söylemek kolay oluyo ama 1. Derece için diyemiyor insan.
Kesınlıkleeee, bak bu cok iyi ,hatta yanlarında numaradan öksür tırsıp gıtsınler U UcanSupurgeU UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben
Of off ben esim grip oldu diye kimseyle görüşmedimkv de demiş bak tak maskeni oturma yanlarında anlasınlar sacmaladiklarini
Sadece onun maske takmasıyla iş bitmeski,diyelımki supırgemın kocasına geçti , o da kızıoptu , e yıne rısk , defolup gitsınler ya millettekı yuzsuzluk, ben baskasının evınde kalamam ya nasıl kalıolar hele ki hamıle , hamıleyken ben korona yokken bıle mısafr almıodum
U UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben
Gerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmazKesınlıkleeee, bak bu cok iyi ,hatta yanlarında numaradan öksür tırsıp gıtsınler U UcanSupurge
Can pazarı resmen.Rabbim korusunYa insanlar biraz anlayışlı olsa keşke şu dönem kusulecek bir dönem değil ki. Can alan bir durum var ortada. Valla hastalanacagim korkusundan çağırmaktan korktuğum kişi benden küsecek se zaten hiç hayatimda olmasin böyle bi dönemdeyiz maalesef. Ama zehra gibi elimde olmayan sebepten olursa da büyük konusmiyim.
Benim de dedem vefat etti taziyesine gitmezsem annemin teyzelerimin gönlü kalır dedim corona oldum 7 8 aydır tat koku alamiyorum. Yabancı için söylemek kolay oluyo ama 1. Derece için diyemiyor insan.
Kayınvalideni takdir ettim.cok iyi olmuş gelemediği canım.eşinde hayır der inşallah artık.riske atmaz siziGerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz
Kızım süper bunu bende kullanırımU UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben
İnsanları kırmaktansa kendileri kırılıyorlar canım cidden insanlar umrumda değil artık benim. Mart da babaannemin seneyi devriyesi idi lokma döktürdük hastalık var eve gelip gidende olmayacağı ne malum diyeGeçirip geçirmediklerini bilmiyorum köylerinde vaka sayısı çok olduğu için karantinaya alınmışlardı
D vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordun
Aynen canımBıktım bu yüzden bir an önce tayin alıp gitmek istiyorum burdan
Ah simit ah
Maskemi takacağım yanlarında oturmayacağım kimse kusura bakmasın
Dedim zaten bana bir şey olsa çocukla sen perişan olacaksın diye
Giderler mi beleş otel var Zehra oteli
Küserlerse küssünler valla tanımam etmem isterse küssünler kendimi feda edemem kimse için
Kayınvalidemler de çok kızdı eşime ne diye kabul ettin diye kayınvalidem gitme yanlarına maske tak ayrı otur dedi küsen de küssün
Amin canım böyle yok diyemeyen ele kendini kurban eden kocayla Allah yardım etsin bana millet için kendini bizi feda etmeyi göze alıyor hayır demektense çıldırıyorum
Ne insanlar var ya.boşver öyle insanlarla oturup kalkmak bile gerer insanı.Ben hamıleyken eşimin arkdsı kahvaltya cagırdı , kedileri vardı , dedım gelemem ben eşim gelsin . Toxoplazmam pozıtıftı ve kedılere dokunmam buyuk riskti. Eşimin arkdsının karısı bana bi tripler vs , ki tedavıyle oldu zaten bebem cok pipiriklıyım. Ya egeer benı dusunse anlayısla karsılardı. Kimse kimsenın umrunda degıl, herkes kendı canının kıymetini bilcek
Aynen ben de canım uyuyamıyorum zaten uyku problemlerim vardı hep ramazanda zirve oldu.Çaydan da olabilir belki.Geçen evsahim gördü ay çok zayıflamışsın yüzün çökmüş daha zayıflama falan dedi halbuki yüzümdeki o çöküklük uykusuzluktangunaydin kizlar
sahurdan sonra imkansiz uyyamiyorum
basim catliyo gozlerim batiyo ama yok uyyamiyorum
hergun 2 3 saatlik uykuyla geciriyorum
Helal olsun vallaKendmi tebrik ediyorum. Hastaneye yakın bir yerde çok güzel börekçi var ben çocukken ne zaman hastaneye gelsek börek yedirirdi babam . Bugün kendisine aldı sende ye dedi yok dedim yemicem :) direndim yemedim hatta evden çıkarken çantama kefir atmıştım :)
Geçmiş olsun Bende de astım var özellikle mevsim geçişlerinde artıyor seninki sınırda ise iyi tedavi edilir ilaçlarını kullanıp iyikeşirsin canım.tam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Belliydi zaten senin yaptığını başkası yapsa haftada 2 kilodan fazla verirdi.Şükür önemli birşey yokmuş.az yeme olayını anlamadım daha ne kadar az yiyebilirsin kiSonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Ya bizim insanımız otel pansiyon öğretmenevi vb.kullanmsyı ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum.bunun biraz yaygınlaşması lazımGeçirip geçirmediklerini bilmiyorum köylerinde vaka sayısı çok olduğu için karantinaya alınmışlardı
D vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordun
Aynen canımBıktım bu yüzden bir an önce tayin alıp gitmek istiyorum burdan
Ah simit ah
Maskemi takacağım yanlarında oturmayacağım kimse kusura bakmasın
Dedim zaten bana bir şey olsa çocukla sen perişan olacaksın diye
Giderler mi beleş otel var Zehra oteli
Küserlerse küssünler valla tanımam etmem isterse küssünler kendimi feda edemem kimse için
Kayınvalidemler de çok kızdı eşime ne diye kabul ettin diye kayınvalidem gitme yanlarına maske tak ayrı otur dedi küsen de küssün
Amin canım böyle yok diyemeyen ele kendini kurban eden kocayla Allah yardım etsin bana millet için kendini bizi feda etmeyi göze alıyor hayır demektense çıldırıyorum
Aaa çok iyi fikirU UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben
Böyle tepkiler bana çocukça cahilce geliyor olgun insan işi değiliBen hamıleyken eşimin arkdsı kahvaltya cagırdı , kedileri vardı , dedım gelemem ben eşim gelsin . Toxoplazmam pozıtıftı ve kedılere dokunmam buyuk riskti. Eşimin arkdsının karısı bana bi tripler vs , ki tedavıyle oldu zaten bebem cok pipiriklıyım. Ya egeer benı dusunse anlayısla karsılardı. Kimse kimsenın umrunda degıl, herkes kendı canının kıymetini bilcek
İyi ya sevindim canım hamile halinle o riske girmeden bitti şükürGerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz
Saol canim bnde anlamadim doktora diyetteyim oruc tutuyodum diyorum adam az ye diyoCanım cok gecmıs olsun,ilginç bi çözummus, az ye mi caresı yani, kucukdukce kuculsın mu miden bu mu , aybugun susayım ben
Saol canim daha dikkatli olcam herkes ilk once kendi doktoru olmali benceCok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat et
Aynn canim zaten az yedigimi soyleyince ilaclar fayda etmezse midene hortum salariz dedi insallah o dereceye gelmem burda da drlar artik insan a deger vermiyolarDrunda ilginçmiş.Miden küçüldü diye az ye denir mi ya.Bence vitaminleri kullan başka bir dra git ilk fırsa
Belkide canim bakalim ne olacakD vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordun
Hakkinda hayirlisi olsun canimAynen canımBıktım bu yüzden bir an önce tayin alıp gitmek istiyorum burdan
Valla yiyemem ayakta zor duruyorum zaten butun gunum ayakta gectigi icin yediklerim guc vermiyo galiba karnim gecti sukur midemin yanmasida yok yarin niyetenmek istiyorum hayirlisi bakalimBelliydi zaten senin yaptığını başkası yapsa haftada 2 kilodan fazla verirdi.Şükür önemli birşey yokmuş.az yeme olayını anlamadım daha ne kadar az yiyebilirsin ki
Canım evet biliyorum ama tutamıyorum kendimi. Bugün daha fazlamenun dikkkatimi cekti
10 hurma cok olmus canim yaa
500 kaloriyi sirf hurmadan almissin
Canım çok geçmiş olsun. Can boğazdan gelir ne demek az yeSonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Korona olmadan önce sık sık seyahat ederdim. Kimsenin evinde kalmadım şu güne kadar. Hep otel ayarladım. Rahat edemem yani. Koronada hiç edemem. Milletimiz çok rahat. Bi kere kadın hamile. Ona yük olmayayım dersin. Bebesi var dersin. Ama yok yani.Sadece onun maske takmasıyla iş bitmeski,diyelımki supırgemın kocasına geçti , o da kızıoptu , e yıne rısk , defolup gitsınler ya millettekı yuzsuzluk, ben baskasının evınde kalamam ya nasıl kalıolar hele ki hamıle , hamıleyken ben korona yokken bıle mısafr almıodum
Oh çok şükür canım, işin rast gitmiş. Kv kızması da iyi olmuş.Gerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz
Afiyet olsun canım20.04.2021 menü
08.30
Kefir
11.30
Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )
14.15
Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan
16.30
Sade Türk kahvesi
17.30
3 ufak köfte
1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası
3 yk susuz zeytinyağlı barbunya
Yarım kase kadar Salata
18.40
Sade filtre kahve
Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım
masal3487
Kek ve etli ekmek20 Nisan
8.30 limonlu su
10.00 domates
Bir dilim kek,
3.00. Bir kase çilek
Bir kuru incir
7.30 bir küçük kase mantar ( canım çorba istemedi)
Bir porsiyon etli yemek
2.5 litre su
30 dakika leysie
2 saat yürüyüş
200 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Teşekkür ederim canımAynen ben de canım uyuyamıyorum zaten uyku problemlerim vardı hep ramazanda zirve oldu.Çaydan da olabilir belki.Geçen evsahim gördü ay çok zayıflamışsın yüzün çökmüş daha zayıflama falan dedi halbuki yüzümdeki o çöküklük uykusuzluktan
Helal olsun valla
Geçmiş olsun Bende de astım var özellikle mevsim geçişlerinde artıyor seninki sınırda ise iyi tedavi edilir ilaçlarını kullanıp iyikeşirsin canım.
Belliydi zaten senin yaptığını başkası yapsa haftada 2 kilodan fazla verirdi.Şükür önemli birşey yokmuş.az yeme olayını anlamadım daha ne kadar az yiyebilirsin ki
Ya bizim insanımız otel pansiyon öğretmenevi vb.kullanmsyı ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum.bunun biraz yaygınlaşması lazım
Aaa çok iyi fikir
Böyle tepkiler bana çocukça cahilce geliyor olgun insan işi değili
İyi ya sevindim canım hamile halinle o riske girmeden bitti şükür
Saol cnmCanım çok geçmiş olsun. Can boğazdan gelir ne demek az ye
Korona olmadan önce sık sık seyahat ederdim. Kimsenin evinde kalmadım şu güne kadar. Hep otel ayarladım. Rahat edemem yani. Koronada hiç edemem. Milletimiz çok rahat. Bi kere kadın hamile. Ona yük olmayayım dersin. Bebesi var dersin. Ama yok yani.
Oh çok şükür canım, işin rast gitmiş. Kv kızması da iyi olmuş.
Afiyet olsun canım
Kek ve etli ekmek
Güzel canım afiyet olsun :)20 Nisan menüm
Sahur:
2 YK menemen
Kk Beyaz peynir
1dilim tam buğday ekmeği
Yarım elma
İftar:
1 kepçe tarhana çorbası
4 YK kıymalı kabak yemeği
Salata
1hurma
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
20 dk bacak basen egzersiz
160+60: 220 puan
U UcanSupurge G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?