Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben hamıleyken eşimin arkdsı kahvaltya cagırdı , kedileri vardı , dedım gelemem ben eşim gelsin . Toxoplazmam pozıtıftı ve kedılere dokunmam buyuk riskti. Eşimin arkdsının karısı bana bi tripler vs , ki tedavıyle oldu zaten bebem cok pipiriklıyım. Ya egeer benı dusunse anlayısla karsılardı. Kimse kimsenın umrunda degıl, herkes kendı canının kıymetini bilcek

Of off ben esim grip oldu diye kimseyle görüşmedim kv de demiş bak tak maskeni oturma yanlarında anlasınlar sacmaladiklarini

U UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben

Kesınlıkleeee, bak bu cok iyi ,hatta yanlarında numaradan öksür tırsıp gıtsınler U UcanSupurge
Gerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz

Can pazarı resmen.Rabbim korusun

Kayınvalideni takdir ettim.cok iyi olmuş gelemediği canım.eşinde hayır der inşallah artık.riske atmaz sizi

İnsanları kırmaktansa kendileri kırılıyorlar canım cidden insanlar umrumda değil artık benim. Mart da babaannemin seneyi devriyesi idi lokma döktürdük hastalık var eve gelip gidende olmayacağı ne malum diye

20.04.2021 menü

08.30

Kefir

11.30

Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )

14.15

Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan

16.30

Sade Türk kahvesi

17.30

3 ufak köfte

1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası

3 yk susuz zeytinyağlı barbunya

Yarım kase kadar Salata

18.40

Sade filtre kahve

Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım

masal3487

Ne insanlar var ya.boşver öyle insanlarla oturup kalkmak bile gerer insanı.

gunaydin kizlar
sahurdan sonra imkansiz uyyamiyorum
basim catliyo gozlerim batiyo ama yok uyyamiyorum
hergun 2 3 saatlik uykuyla geciriyorum
Aynen ben de canım uyuyamıyorum zaten uyku problemlerim vardı hep ramazanda zirve oldu.Çaydan da olabilir belki.Geçen evsahim gördü ay çok zayıflamışsın yüzün çökmüş daha zayıflama falan dedi halbuki yüzümdeki o çöküklük uykusuzluktan
Helal olsun valla
tam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Geçmiş olsun Bende de astım var özellikle mevsim geçişlerinde artıyor seninki sınırda ise iyi tedavi edilir ilaçlarını kullanıp iyikeşirsin canım.
Belliydi zaten senin yaptığını başkası yapsa haftada 2 kilodan fazla verirdi.Şükür önemli birşey yokmuş.az yeme olayını anlamadım daha ne kadar az yiyebilirsin ki
Ya bizim insanımız otel pansiyon öğretmenevi vb.kullanmsyı ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum.bunun biraz yaygınlaşması lazım
U UcanSupurge ben genelde ya bizm bir arkadas covit oldu bizm de temasmz var sisteme dusmedi ama simdi size de bulastirmayalaim diyorum ve ise yariyor hep bu sekilde red ediyorum ben
Aaa çok iyi fikir
Böyle tepkiler bana çocukça cahilce geliyor olgun insan işi değili
İyi ya sevindim canım hamile halinle o riske girmeden bitti şükür

Canım cok gecmıs olsun,ilginç bi çözummus, az ye mi caresı yani, kucukdukce kuculsın mu miden bu mu , aybugun susayım ben
Saol canim bnde anlamadim doktora diyetteyim oruc tutuyodum diyorum adam az ye diyo
Cok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat et
Saol canim daha dikkatli olcam herkes ilk once kendi doktoru olmali bence
Drunda ilginçmiş.Miden küçüldü diye az ye denir mi ya.Bence vitaminleri kullan başka bir dra git ilk fırsa
Aynn canim zaten az yedigimi soyleyince ilaclar fayda etmezse midene hortum salariz dedi insallah o dereceye gelmem burda da drlar artik insan a deger vermiyolar
D vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordun
Belkide canim bakalim ne olacak
Aynen canım Bıktım bu yüzden bir an önce tayin alıp gitmek istiyorum burdan
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Belliydi zaten senin yaptığını başkası yapsa haftada 2 kilodan fazla verirdi.Şükür önemli birşey yokmuş.az yeme olayını anlamadım daha ne kadar az yiyebilirsin ki
Valla yiyemem ayakta zor duruyorum zaten butun gunum ayakta gectigi icin yediklerim guc vermiyo galiba karnim gecti sukur midemin yanmasida yok yarin niyetenmek istiyorum hayirlisi bakalim

Canım çok geçmiş olsun. Can boğazdan gelir ne demek az ye
Korona olmadan önce sık sık seyahat ederdim. Kimsenin evinde kalmadım şu güne kadar. Hep otel ayarladım. Rahat edemem yani. Koronada hiç edemem. Milletimiz çok rahat. Bi kere kadın hamile. Ona yük olmayayım dersin. Bebesi var dersin. Ama yok yani.
Oh çok şükür canım, işin rast gitmiş. Kv kızması da iyi olmuş.
Afiyet olsun canım
Kek ve etli ekmek

Teşekkür ederim canım

Saol cnm

Güzel canım afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…