- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.341
Zaten o zihniyet olmasa korona biterdi ezomAyyyy bi hoş oldum okuyunca , şaka gibi ya ,Allah rahmey eylesın , insanın kendıne yaptıgını başkası yapmazmış. ..ya bu insan darıltma korkumuz, misafırperverlıgımız,ayıp olur, o ne der kaygımız. .. annem de korona başlarında ayıp olur onlar bizim dugunlere geldı die gıdıp altın takıp az da olsa durmustu, neymiş ayıp olurmuş. .onlar bize geldi de ozmn korona mı vardı ,kargola altını gonder gitsın..nasıl kızdım ama laf dınletemedkım. Gecen de bebek arabasıyla cıkcaz işte hava almaya kızınla 10 dk , apatman içinde ıkı uc merdıven var asansorden sonra dışa çıkmak için, ben yavas yavas ındırıyodum, hemen koştu geldi arabayı tuttu yardım etmeye calıstı,kıza baktı yaklastı bi mıncırdı gıttı.. ulan yardım ısteyen kim, o pis ellerınle ne dokunuyon... Sandıkı iyilik yaptım.şimdi dısarı cıkcagımda inş kimseye denkgelmem dıe dua edıyorum ,zira milletımızde yardımseverlık koronanın önunde gelıor:)))
Daha yapacaktım spor da yemek temizlik uğraşırken saat 16.30 da baslayabildim spora sonlara doğru pilim bitti dermanım kalmadıBen direkt sitem ettim onlara asla hayır diyemiyor bana bir şey olsa veya kendine kimsemiz yok karnımdaki çocuğu geçtim evdeki çocuğumuz sahipsiz kalacak gurbet elde kimimiz var filan diye aramız bozulmasın diye haksız da olsam benim tarafımda dururlar ki haklıydım da yani
Güzel geldi gözüme öğlenki yulafın değişik olmuş
Afiyet olsun canım mantarı çiğ mi yedin ? Etli yemek dediğin patatesli mi hele bi de saat 10da kek var
Afiyet olsun cancağzım hele spor müthiş
Neee ciddi olamazsın
İyidir kayınvalidem mesafeye ve saygıya aşırı dikkat eder. Bazen yorucu olabiliyor bu yönden yoksa kötü niyetli değildir aslaBunu yapabilmek için öyle bir kayinvalideye ihtiyaç var cancağızım
Gayet güzel menün canım dünkü sebzelerin yağlı olmasından başka19 Nisan Pazartesi Menüm
Sahur
1 bardak süt +3 kaşık yulaf +yarım elma
İftar
5 köfte (gözüm döndü 4 olaydı iyiydi)
Fırın sebze (ama çok yağlıydı dünkü menümdem hiç memnun değilim)
2 litre su
20 Nisan Salı Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1zeyin+3 fındık +3 badem
iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
Peynirli salata
2.5 litre su
Birazdan 3 hurma yiyeceğim
Spor
30 dk yürüyüş 60 puan G Goklerce
Adım sayım 4804 U UcanSupurge
Oruçlu oruçlu çok da güzel yapmışsın zatenDaha yapacaktım spor da yemek temizlik uğraşırken saat 16.30 da baslayabildim spora sonlara doğru pilim bitti dermanım kalmadı
Allah muhabbetinizi artırsın canımİyidir kayınvalidem mesafeye ve saygıya aşırı dikkat eder. Bazen yorucu olabiliyor bu yönden yoksa kötü niyetli değildir asla
Gayet güzel menün canım dünkü sebzelerin yağlı olmasından başka
Oruçlu oruçlu çok da güzel yapmışsın zaten
Sütüm yoktu bende lezzet versin diyeBen direkt sitem ettim onlara asla hayır diyemiyor bana bir şey olsa veya kendine kimsemiz yok karnımdaki çocuğu geçtim evdeki çocuğumuz sahipsiz kalacak gurbet elde kimimiz var filan diye aramız bozulmasın diye haksız da olsam benim tarafımda dururlar ki haklıydım da yani
Güzel geldi gözüme öğlenki yulafın değişik olmuş
Afiyet olsun canım mantarı çiğ mi yedin ? Etli yemek dediğin patatesli mi hele bi de saat 10da kek var
Afiyet olsun cancağzım hele spor müthiş
Neee ciddi olamazsın
Alsancağa gitmiştim canımVayyy starbask flnnerlerdesın gıııı
Kaç gündür hiç denk gelmedim de merak ettimBu hafta hiç menü yazmadı canım
Ölüyorum yorgunluktan :))Vayyyy
Karşılığını alınca şu yorgunlukları hatırlamayacaksın bileÖlüyorum yorgunluktan :))
İnşallah Canm spor olarak değilde hareket olarak yoğundu bugün birde topuklu bot vardı :))Karşılığını alınca şu yorgunlukları hatırlamayacaksın bile
O yüzden ağrıdı ayacıkların demekİnşallah Canm spor olarak değilde hareket olarak yoğundu bugün birde topuklu bot vardı :))
Muhtemelen yoksa spor ile saatlerce yürüsem yorulmam severdim yürümeyi pandemiden önce maalesef maske yüzünden çok uzun yürüyemiyorumO yüzden ağrıdı ayacıkların demek
Başka gruplarda yazmış bugun stalkladım daBu hafta hiç menü yazmadı canım
Ahh genclık, topuklu botlarİnşallah Canm spor olarak değilde hareket olarak yoğundu bugün birde topuklu bot vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?