- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.901
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kuzum hastalıktan zayıflamış olmana üzüldüm elbette ama ekside olman da harika
Heyyy maşallah bir de beğenmiyor kız senin kilondaki biri için çok harika sonuç iki paket margarin demek bi daha düşün demek sonunda kavuştuk 5lere
Çok güzel canım bence 44 unu al,malum kiloda veriyorsun
Bence de 44 numara al canım
Ben diyete başladığımda 50 bedene giremiyordumAh Çiğdem ah tam liste düşündüğün hafta oldu mu bu çoğunlukta iftarların çok kalabalıktı tartını merak ediyorum
Vayyy vayyy takmış vitese durmak bilmiyor maşallahmaşallah
Leopar30umdan sonra ilgimi pek çekiyor 42 al sen biraz zayıflayınca 44 üstünden düşecek ara kiloda aldıklarımı pek giyememiştim ben
Süper ilerliyorsun canım maşallah
Bak bu mesajını da kaydediyorum bi iki hafta sonra sana hatırlatacağım bi mesajın var bunu da hatırlatırım inşallahBen diyete başladığımda 50 bedene giremiyordum42 hayal gibi geldi Allah'ım inşallah
Tebrikler canım süperEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
Güzelmiş 44 al tabiki cnmEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin
Tebrikler güzel eksi canım
Süper canım öncelik sağlık tabi iyi olda artı olsanda toparlardın
Çok güzel cnm tebrikler
Neden gereksiz olsun kız kilo demek hastalık demek vücuda eziyet demek. bu şekilde sağlıklı vücutlara kavuşuyoruz şekercimYa bu yemin nerden cıktı ya, hem gereksız yere yemin etmek günah söylıyım:))))))
O sizi yoldan çıkarmak için yapıyor Allahım ben zayıflayamıyorsam arkadaşlarımı şişmanlat hesabıNeden gereksiz olsun kız kilo demek hastalık demek vücuda eziyet demek. bu şekilde sağlıklı vücutlara kavuşuyoruz şekercim
Ikinize de cok tesekkur edeirm kizlarrr
Cok guzel eksi canim tebrik ederimSelamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
Cok sag ol canimmm, sana da cok gecmis olsun sevindim aramiza donmene
23 Nisan Kilo Bildirimi
16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90
Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Super eksiler kizlar tebrik ederim
Cok sag ol canim tesekkur ederim
GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617
kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Cok guzel eksiler canlar tebrik ederim
Cok gecmis olsun canimKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Kuru fasulye ve wcdendr canim uzulmeTamam canm hic aklıma gelmedi ya bilsem pişirmezdim2 günde 200 gr gitmiş ben 400 falan gider diye bekliyodm
Evet canm benm de ayni sikntim vardi probiyotik aldim ama sahurda yedigm yulaf cok iyi geldi bana
Dun ki menun olmasa daha guzel sonuc gelirdiMaalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875
Cok guEl kizlar tebriklerEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
Canim isminin ve tarihn oldugu foto lazm xanm
Aynen cnm kendi ayağıma sıktımDun ki menun olmasa daha guzel sonuc gelirdi
O sizi yoldan çıkarmak için yapıyor Allahım ben zayıflayamıyorsam arkadaşlarımı şişmanlat hesabı
Bu arada tartım pek iç acıcı degil di haftaya bildirim yapayim en iyisiO sizi yoldan çıkarmak için yapıyor Allahım ben zayıflayamıyorsam arkadaşlarımı şişmanlat hesabı
Süper ki ne süperKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Gecen hafta:65.0
Bugn:63.600
Fark: -1.400
Yuzde: 2.154
Eki Görüntüle 2832943
Waww harika. Nasil bu kadar iyi veritorsun. Bu haftanin sırrı ney sence cok merak ettimKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Eki Görüntüle 2832943
Waooww süper cnm tebriklerKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Eki Görüntüle 2832943
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?