Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E ela_2019 eloş bugün bildirim yaparsın artık
Gülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedim ya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.
Tamam canım dikkat ederim
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.

Tamam canım teşekkür ederim

Gecen hafta 57,8
Fark -500
Yuzde 0,8 cikti dogrumu bilmiyom
Eki Görüntüle 2832812
Çok güzel cancağzım yüzdeleri hata olmasın diye ben bi daha kontrol ediyorum yine de yazayım nasıl hesapladığımı geçen haftanın kilosundan bu haftaki kiloyu çıkarıyorum farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarpıyorum ( tabi hesap makinesi ile )
57.8 - 57.3 = 0.5
0.5 / 57.8 = 00865052
00865052 x 100 = %0,865
Daha fazla beklemek isterdim ama dunde iftarda yediklerim az geldi cok acikmistim disarida cikicaktim fazla beklemedim adetimden dolayi galiba anca bu kadar malesef
Kuzum daha ne olsun maşallah adım adım hedefe ilerliyorsun

Artık gel ve mezun ol elom

Çarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya

Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimi Tamam bugün de yemiycem inşallah
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak

Çarşamba kalır çevik ama Perşembe dengelemissin suyu hatırlatıcı kur canım şişe taşı yanında unutuyorsan hurma konusunda biraz dinginlemelisin sanırım çok yiyorsun şu sıra

Ya bu yemin nerden cıktı ya, hem gereksız yere yemin etmek günah söylıyım:))))))

Ah Çiğdem ah tam liste düşündüğün hafta oldu mu bu çoğunlukta iftarların çok kalabalıktı tartını merak ediyorum
Vayyy vayyy takmış vitese durmak bilmiyor maşallah maşallah
Leopar 30umdan sonra ilgimi pek çekiyor 42 al sen biraz zayıflayınca 44 üstünden düşecek ara kiloda aldıklarımı pek giyememiştim ben
Geçen cuma 77=6
Bu cuma. 76.7
Fark. 900
Eki Görüntüle 2832894
Süper ilerliyorsun canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…