- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.881
Gülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedim
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.Tamam canımBenim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.Tamam canım dikkat ederim
Tamam canım teşekkür ederimGülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedimya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.
Ye yeİştahım kaçtı yemesem mi acaba
Tebrikler canım güzel eksi
Çok güzel cancağzım yüzdeleri hata olmasın diye ben bi daha kontrol ediyorum yine de yazayım nasıl hesapladığımı geçen haftanın kilosundan bu haftaki kiloyu çıkarıyorum farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarpıyorum ( tabi hesap makinesi ile )
Kuzum daha ne olsun maşallah adım adım hedefe ilerliyorsunDaha fazla beklemek isterdim ama dunde iftarda yediklerim az geldi cok acikmistim disarida cikicaktim fazla beklemedim adetimden dolayi galiba anca bu kadar malesef
Artık gel ve mezun ol elomGülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedimya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.
Evet ya cok istiyorum. Hadi insallah haftaya 69 görüp geleyimArtık gel ve mezun ol elom
Çarşamba kalır çevik ama Perşembe dengelemissin suyu hatırlatıcı kur canım şişe taşı yanında unutuyorsan hurma konusunda biraz dinginlemelisin sanırım çok yiyorsun şu sıraÇarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya
Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimiTamam bugün de yemiycem inşallah
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak
Ya bu yemin nerden cıktı ya, hem gereksız yere yemin etmek günah söylıyım:))))))Vardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma canini
Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canim
Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.
Tebrikler canım guzel eksi
Yeminim var
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acaba
Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolca
Çok güzel canım bence 44 unu al,malum kiloda veriyorsunEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin
Bence de 44 numara al canımEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin
Ah Çiğdem ah tam liste düşündüğün hafta oldu mu bu çoğunlukta iftarların çok kalabalıktı tartını merak ediyorumÇarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya
Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimiTamam bugün de yemiycem inşallah
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak
Vayyy vayyy takmış vitese durmak bilmiyor maşallahEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
LeoparEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Süper ilerliyorsun canım maşallah
Maşallah ekürimEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?