Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben 3 öğün beslenirken daha güzel kilo verebiliyordum. Hem de WC sorunum olmuyordu. Bu hafta çok az yedim ve WC sorunum oldu bütün hafta. acayip moralim bozuk sabahtan beri.
Aaaa moral bozmak yok canım elbet düzelecek düzene girecek her şey sabırlı ol sana hangi beslenme şekli iyi geliyorsa ona devam et bence

teşekkürler canım.

Mezubiyetin hayırlı olsun elifcim tebrikler
Daha yeni atlattın hastalığı hemen diyete mi başlıyacaksın.Kendini çok aç bırakma başlasanda.Tekrar geçmiş olsun canım
Merhaba canım, çok halsizim ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Çok geçmiş olsun Aslım bir an önce sağlıkla dön aramıza inşallah
Tünaydın kızlar

cuma:71.4
Bugün :69.8
Fark :-1600
Yüzde:2.24

Eki Görüntüle 2832592
Waaaawww bu ne ya ne yaptın bacım sen aç mu kaldın sporun gözünü mü patlattın bu nasıl eksi maşallah ve çok çok tebrikler
Eşin ne diyor boş ver hayatım gel bi çay içip yanına da tatlı yiyelim rahatlarsın demiyor değil mi öyle teselli verenler de varÇok yaşadım bu durumu daha ne yapayım ben diye çığlık atmak istiyordum muhtemelen birden gidecek ama mutlaka gidecek üzülme.
Eki Görüntüle 2832694
Geçen hafta:82.3
Bu hafta:81.3
Fark:1
Yüzde:1,21
Gelsin 7 leeerrr sakın ama sakın bırakma kendimden daha çok istiyorum senin mezun olmanı . Yaza fıstıkul mualla olacaksın unutma
Son haftalarda ne kadar harika eksilerin var maşallah kuzum sana gerçekten gaza bastın
Gecen hafta 57,8
Fark -500
Yuzde 0,8 cikti dogrumu bilmiyom
Eki Görüntüle 2832812
Biz iki dertli eküri hem de aynı zamanlarda regl olarak tartıda hayal kırıklığına uğradık değil mi? ama en fazla bu kadar verilebilirdi bence harika hem kendimi hem seni kutluyorum
Çiğdemcim bu aralar aşırı hurma yemen tatlı krizi gibi mi ?vücudunda mineral vitamin birşeyler mi eksik acaba hurma gerçekten keser insanı en tatlı canavarların bile .
Yine harika bir eksi çok çok tebrikler
44 al ve 2 hafta içinde giyeceğim diye hedef koy bence
Geçen cuma 77=6
Bu cuma. 76.7
Fark. 900
Eki Görüntüle 2832894
Tebrikler melek güzel eksi
9.4.2021 Cuma: 61,80
Bugün: 60,50
Fark: 1,3
Yüzde: 2,10

Eki Görüntüle 2832903
Çok güzel zayıflamışsın ama pek sevinemedim neler çektin de böyle eridin kimbilir

iş görüşmelerine giderken yürümek dışında spor da yapmadım canım sanırım en geç 6da mutfağı kapatmanın faydası oldu :) üstelik reglimin 3. günündeyim bu rakam çıktığında :) birde bu aralar feci kaçak çaya sardım akşamları yemekten sonra çay içiyorum 2-3 bardak allah ne verdiyse yemek aklıma gelmiyor :)

Kızlar ben 3 öğün beslenirken daha güzel kilo verebiliyordum. Hem de WC sorunum olmuyordu. Bu hafta çok az yedim ve WC sorunum oldu bütün hafta. acayip moralim bozuk sabahtan beri.
Az yemek yaramıyor canım sanırım 3 öğün beslenirken herşeyden daha yeterli alıyordun demek

Fıstık ül muaalla beni gaza getiriyor sağol canım benim inşallah hep beraber yaza fıstıkul mualla olacağız.

Merhaba canım, çok halsizim ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Ahhh canım benim Rabbim acil şifanı versin

Sağol kuzum inşallah

sağol canım benim

Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi hastalık ama bana bi artısı olmadı değil

Tebrikler canım süper

Güzelmiş 44 al tabiki cnm

Tebrikler güzel eksi canım

Süper canım öncelik sağlık tabi iyi olda artı olsanda toparlardın

Çok güzel cnm tebrikler 5lerdesin
Sağol kuzum

Ben de çok mutluyum döndüğüm için

Kizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Gecen hafta:65.0
Bugn:63.600
Fark: -1.400
Yuzde: 2.154
Eki Görüntüle 2832943
Süpersin kuzum tebrikler

Haklısın kuzum, hem çok iştahsızdım hem herşeyden midem bulanıyordu o yüzden yemekten çok sürekli bişeler içebiliyordum
Hala daha midem fazla bile almıyor
Diyet gibi değil zaten kuzum almam gereken besini muhakkak alacağım ama porsiyonlarım ister istemez az oluyor pek iştahım gelmedi hala yerine

tartıda 6'ları görmek çok güzel motive etti beni
Olma mı ya sırada 65 var
Kaçak çayın aroması bende de aynı etkiyi yapıyor biliyor musun ? Bu arada listeye alıyorum seni devam değil mi ?

Bence yinede gayet güzel eksi canim
Gecen hafta 57,8
Fark -500
Yuzde 0,8 cikti dogrumu bilmiyom
Eki Görüntüle 2832812
Tebrikler canım
Perşembe gayet güzel canim çarşambayı telafi etmişsin.
Gayet güzel ekşi tebrikler canim
Zehra nin da dediği gibi 42 al canim sonuçta kilo vermeye devam edeceksin sonra bol gelecek
Geçen cuma 77=6
Bu cuma. 76.7
Fark. 900
Eki Görüntüle 2832894
Tebrikler canım güzel eksi
9.4.2021 Cuma: 61,80
Bugün: 60,50
Fark: 1,3
Yüzde: 2,10

Eki Görüntüle 2832903
Güzel ekşi canim
İns bir daha hastalık sebebi ile kilo vermezsin canim
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 60.0
Bu Cuma 59.5
Fark -500 Gr
Yüzde :0.833 Eki Görüntüle 2832926
Tebrikler canım
Uyumuşum canim yaptım bildirimimi
Neden gereksiz olsun kız kilo demek hastalık demek vücuda eziyet demek. bu şekilde sağlıklı vücutlara kavuşuyoruz şekercim
Demi bende öyle diyecektim M Manolya15 kız sağlığıma kavusmak için bedenime de zararlı olan şeyleri yemeyecegime yemin ediyorum günah değildir ya
Kizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Gecen hafta:65.0
Bugn:63.600
Fark: -1.400
Yuzde: 2.154
Eki Görüntüle 2832943
Ooo güzel ekşi tebrikler

İnsallah canım çok sagol

Bende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım

Daha fazlası gidecek gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…