• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok şükür daha iyiyim kuzum, ama dün geceden beri yine öksürüğüm arttı, biraz yordum dün kendimi galiba ondan :olamaz: :KK60:

hadi inşallah diyemeyeceğimm :KK70:

:KK200::KK60:

daha iyiyim kuzum, bugün işbaşı yaptım, biraz yorgun hissediyorum kendimi, bi de dün geceden beri öksürük başladı yine ama normal sanırım tam atamadım vücudumdan muhtemelen :KK200:
Anladim canim, vicudun daha kendine gelememistr ki, direncini kazanmasi lazim, dikkat et kendine cok yorma
Tünaydın kızlar 🤗❤️
Hiç uykumu alamıyorum 2 gündür ya gündüz oğlanla uyuyorduk normalde dün evde olmayınca dinlenemedim bugün de yine disardayiz yine uyuyamiycaz dışarda işleri hallettik eşimle dükkandyiz oğlan yenice emdi uyudu şükür bıraksalar bende uyurum 🤭 akşama eve erken dönersek insAllah yeşil fasulye yemegi yapicam yanında bulgur pilavı var salata tamam
Insallah aksama erken uyursun canim 😊 menun guzelmis, ben de aksama mercimek corbasi ve yumurtali ispanak yapacagm 😊
26.04.21

sahur
2 kaşık yumurta
1 elim kadar ekmek
4 5 kaşık hoşaf

İftar
5 parça kemikli ızgara tavuk
Salata
1 el kadar tırnak pide ☹️

su 2 L
spor yok
Baya hafif olmus canim yaa nasil doydun keske biraz daha ekmek yeseydin 😂😂 neyse saka birbyana 5 parca tavuk fazla ekmek olmasa iyi olurmus

Saol cnm

Hmm anladım cnm

Hayırlısıyla bı an önce toparlarsn insAllah canım
inşallah canımm

Anladim canim, vicudun daha kendine gelememistr ki, direncini kazanmasi lazim, dikkat et kendine cok yorma

Insallah aksama erken uyursun canim 😊 menun guzelmis, ben de aksama mercimek corbasi ve yumurtali ispanak yapacagm 😊

Baya hafif olmus canim yaa nasil doydun keske biraz daha ekmek yeseydin 😂😂 neyse saka birbyana 5 parca tavuk fazla ekmek olmasa iyi olurmus
aynen canım, anladım ki henüz tam toparlanamamışım
az önce bi toplantıdan çıktım ama sadece dinledim 1-2 kelime bişe ettim sürekli dimdik oturmak bile nasıl yordu beni şu an anlatamam

Vay vay spora bak ah şu karbonhidrat azalsa ne güzel olacak

Yok canım cinsiyeti netleşsin düşünürüz inşallah biz karı koca biraz rahatız galiba 😅

Down sendromlu doğma ihtimalini saptayan bi çeşit kan tahlili canım ikili tarama 12. Hafta 3. Tarama 16. Hafta dolaylarında yapılıyor
elimden geldiğince yememeye çalışıyorum canım. ama bugüne kadarki olan beslenme düzenim buna yönelik olduğu için aşamıyorum. eşim de en büyük engel bu düzene. sebze yemez. midesi de kötü olduğu için her gün yemek bekliyor benden. kendime ayrı ona ayrı bir şey yapmak için de zamanım yok. hazırda ne varsa az da olsa yiyorum.
26.04.21

sahur
2 kaşık yumurta
1 elim kadar ekmek
4 5 kaşık hoşaf

İftar
5 parça kemikli ızgara tavuk
Salata
1 el kadar tırnak pide ☹️

su 2 L
spor yok
afiyet olsun canım gayet iyi

Akşam ki pide olmasa da olurmuş afiyet olsun canım
Evet ama çok açlık hissediyorum Ramazan’da ☹️
Annenlere mi geçtin canım ? Bayramda filan yalnız kalmamış olursun
Evet canım Ramazan başında geldim rahat ederim biraz dedim burda vaka yok denecek kadar azdı dedim yürüyüşe çıkarız ama olmadı işte ☹️
Sabahki ekmeğe laf etmeyecektim ama akşam ekmek yerine ayran , çorba vs tercih etseydin keşke
Evde 2 damla su yoktu 4 5 gün sular kesikti hazır suyu da kısıtlı kullandık canım

Doymadım desem inanır mısın 😒 neden bu kadar çok yiyorum ya doyma hissim hiç yok sanki

Kızçeler akşama menü de neler var 😍 bizde yeşil fasulye ve bulgur pilavı yanına da cacık düşünüyorum 🤤🤤 Fit mutlu anne Fit mutlu anne anneme dedim yeşil fasulye ve bulgur pilavı olsa ne iyi olur fasulye almış ya 🥰
Benim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrı🤷Bu arada menün enfes afiyet olsun 😋

Kızçeler akşama menü de neler var 😍 bizde yeşil fasulye ve bulgur pilavı yanına da cacık düşünüyorum 🤤🤤 Fit mutlu anne Fit mutlu anne anneme dedim yeşil fasulye ve bulgur pilavı olsa ne iyi olur fasulye almış ya 🥰
Menü güzel canım afiyet olsun
Bendeki menü şehriye çorbası
Bezelye yemeği
Salata 🥗

Afiyet olsun canım benim. Ben dışardan salata söyledim. Onu yedim işten gelince canım

Dünden patlıcan musakka pilav var yanına cacık yeter

Evet ama çok açlık hissediyorum Ramazan’da ☹️
Salata sebze yemeğini bol tüket canım bende açıkıyorum baya
Afiyet olsun canım güzel menü
Benim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrı🤷Bu arada menün enfes afiyet olsun 😋
Leylagin menüsü ne canım

Back
X