• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 10:00 3 hurma

oglen 12 :00 dort sucuk 1 yumurta dan sahanda yumurta
5 zeytin,yarim domates,1 kb peynir

aksam 18:00
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım

Hayırlı akşamlar siz nerede yaşıyorsunuz?
Almanya canım
Tam kapanma olacakmis bugun market oyle kalabalikti ki sinir oldum sanki hic acikmayacak marketler
Biz bunu İnan bi sene önce yaşadık canım rezillikti ve millet WC kağıdı bırakmamıştı ne alakaysa 😁 gecen haftada aynı şekilde yoğunluk oldu yine
Dışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Cok geçmiş olsun 🌸
Yani yine eline market poşetini alan sokağa çıkacaktır canım maaşından kesmeyeceklerse iyi olmuş kapattıkları canım nasılsın?
Malesef 😩 perşembe işe gidicem bakalım devamı nasıl olucak.. açık olmayıp içerde devam çalışabiliriz gecen kapanmada öyleydi.. olmazsada kesinti olsada maaş alıcaz..

Cok şükür iyim canım sen nasılsın?
sizinden görüp heveslenip bende artık yemeğe dur dedim 😍 bir kaç gündür ekmek tüketmiyorum ve zararlı şeyler yemiyorum bakalım nereye kadar gider🌸

Bir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağım 😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️ hemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr 😫😫😫
E ela_2019
Aman canım benim hatamı yapma hemen eline al dizginleri 🌸

Cok şükür iyim canım sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim

27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz

17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma

Su: 2.5 lt olur
Harika menü canım afiyet olsun 👏👏
27.04.2021 menü

12.30

Sade Türk kahvesi

13.20

Yulaf lapası

19.40

2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata

Yemekten sonra şekersiz çay

Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim

@masal3487
Çok az geldi gözüme🤷
Dışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Geçmiş olsun canım dikkatli beslen belki açlıktandır benimde ramazanda çok sık gözüm kararır tansiyonum hep düşük zaten.
Bir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağım 😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️ hemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr 😫😫😫
Aman eloş ne diyon sen ya Allah korusun 67 ye düşmüştün ne güzel şu an kaçsın ki

azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel 👏

Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Geçmiş olsun kuzum ne tetikledi acaba uzun süre ayakta mı kaldın ?Zor bşr hastalık bel fıtığı yakın bir arkadaşımın var daha genç ama uzun süre yürüyemiyor çok katlı merdiven çıkamıyor .Onu görünce üzülüyorum inşallah senin o seviyede değildir

Gecmis olsun canim dikkat et
Afiyet olsun canım güzel 👏
Saol canim

Geçmiş olsun kuzum ne tetikledi acaba uzun süre ayakta mı kaldın ?Zor bşr hastalık bel fıtığı yakın bir arkadaşımın var daha genç ama uzun süre yürüyemiyor çok katlı merdiven çıkamıyor .Onu görünce üzülüyorum inşallah senin o seviyede değildir
Bacaklarıma filan güç kontrolü yaptı kötü durumda değilsin dedi film vs çekemiyor malum gebelik kaynaklı kalça kemikleri genişliyor hormonlar kemiklerini yumuşatıyor filan dedi Doğumdan sonra geçmezse fizik tedavi vs önerdi

Oy canım cok geçmiş olsun🌸 Allah bidaha yaşatmasın, ne lanet bisey oldugunu Cok iyi bildigim icin kimse yasamasin
Dönersin ya sen bir yılı aşkın korumuş insansın çiklotlar olmasa bu kadar almazdın zannedersem
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isi 😩 zayif noktalarim ama en darbelisi aksam yemelerimdi
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumu

Diyetle alakası yok sanırım canım açlık hissetmiyordum tansiyonum düşüyor tok olsam da
Canim normalde tansiyonun dusukse diyetle tok hissetsen bile daha tuzsuz yedigmz icin tansiyon biraz daha dusuyor, detoks sulari, limonlu su falan iciyor musun ? Benm normal tansiyonm 90/60, 80/50 falandr ve cok tuzlu yiyen biriymdr, ben detoks suyu icsem, tuzsuz yesem ya da hava cok sicak olup cok terleyip tuz kaybedersem senin gibi oluyorum, mide bulantisi falan da oluyor cok kotu birsey dikkat etmen lazim kendini taniyip o a gore beslenmelisin, insan kendi dr olacak oncelikle

azcik yesil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim, magnezyum falan kullaniyor musun ? Eksikligi de bel bacak agrilari takilmalar yapiyor, bir arkadadm da gebelignde ayni senin gibi olmustu takviyelerler dinlenerek gecirdi

Back
X