- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #437.801
Çok sağol canım Allah razı olsunOy canım cok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın, ne lanet bisey oldugunu Cok iyi bildigim icin kimse yasamasin
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isizayif noktalarim ama en darbelisi aksam yemelerimdi
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumu
Kullanıyorum canım d vitamini , magnezyumCanim normalde tansiyonun dusukse diyetle tok hissetsen bile daha tuzsuz yedigmz icin tansiyon biraz daha dusuyor, detoks sulari, limonlu su falan iciyor musun ? Benm normal tansiyonm 90/60, 80/50 falandr ve cok tuzlu yiyen biriymdr, ben detoks suyu icsem, tuzsuz yesem ya da hava cok sicak olup cok terleyip tuz kaybedersem senin gibi oluyorum, mide bulantisi falan da oluyor cok kotu birsey dikkat etmen lazim kendini taniyip o a gore beslenmelisin, insan kendi dr olacak oncelikle
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim, magnezyum falan kullaniyor musun ? Eksikligi de bel bacak agrilari takilmalar yapiyor, bir arkadadm da gebelignde ayni senin gibi olmustu takviyelerler dinlenerek gecirdi
Son birkaç güne göre baya iyiBugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge @Ezogelin56
Akşam kalabalık ama miktarlar az canım salatanın, yoğurdun miktarına takılmıyorum zaten hiç de gelgelelim soğuk baklavaya27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik

Daha iyiyim canım şükür doktor özellikle sabahlar bu ağrıyı daha çok hissedeceğimi söyledi Bugün sadece sabah vardı şükürCanım geçmiş olsun, şimdi iyi misin
Ahhh benim canımmgeçmiş olsun nasılsın şu an
Cancağzım maşallah hiç aksatmadan sporunu yapıyorsun ben adet döneminde öyle bi tatsız tuzsuz oluyorum kimseyle konuşasım bile gelmiyor gayet de güzel ipini atlayıp , adımını atıyorsunKizlar bu gunlerde onbin adimimi tamamlayamiyorum ipimi bile zor atliyom adetten dolayi hic ama hic gucum yok bas agrisi da oluyo iki gundur cocugun pesine o motorunda bn yuruyerek mahalle mahalle geziyoz iste sporda yavasladim sanki b aralar
27 Mart spor bildirimi
1000 ip 200 p
Adim szkizbin 80 p
Toplam 280 p G Goklerce