- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.341
Yok kuzum üzülmüyorumguzel eksi canim kurtulursun tabi boyle devam ettikce altilatida gorursun
Baslangic icin super bnce zamanla artircaksin motive ol bak gor beyin spor yapmayinca eksiklik duyacak
Her hafta ayni kiloyu veremeyizki canim bir hafta fazla gidiyosa diger hafta az gidiyo her hafta ayni kiloyu versek erkenden mezun oluruz ya uzulme son gaz devam
Hay masallah o nasil eksidir bacim keske listede olsaydin
Umarim en kisa zamanda toparlarsin canim guzel eksi
70.5 benım yıne
Teşekkürler canımTebrikler cnm eksi eksidir tebrikler
Süpersin rakibim
Güzel eksi canım tebrikler
Teşekkürler canımTebrikler canım
Muhteşem tebrik ediyorum
Tamam görüşelim şekerim
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
Aynen artık muhatap olmam kendisiyle.Gerginliğe gerek yok ramazan ramazanCanım malum Ayla yeni geldi takıma seni ve bizleri tanımadığı için yapılan espriyi yanlış anlamış olabilir.
Öyle kuzumOk ne güzel ekşi tebrikler canim
Sagolasin canim
Kolon azaldıkça az veriyorsun dur canim bence gayet güzel en azından eksisin
Vay vay vayyy ne güzel ekşi bravo canim
Tebrikler canım benim
Toparlama sevindim canım ins hemencecik iyilesirsin. Özledik seni
Oo tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım ne güzel eksi
Vay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
Ezo hepimize takılır öyle canım .hatta ben ona koronometre koronabekçisi gibi lakaplar taktımKv ile apartmanlar aynı bahçede yola cıkmadan gidiyoruz dedimya cesurlukla ne alakası var bunun. Siz hiç mi kimseyle görüşmüyorsunuz işe, markete, bakkala da mı gitmiyorsunuz? BEN mesela 1 bucuk senedir markete hiçç gitmedim avmye gitmedim alışverişimi internetten yapıyorum market işinide eşim hallediyor. Topluluğa hiç girmedim,çarşı, pazar hiç cıkmadım, ama kv çapraz ablamda yan apartmanda oturuyor onlarla görüşüyorum onlarla da görüşmesem evde kafayı yerdim. Bebegim 4 aylıkken pandemi bitti zaten 4 ay gaz sorunu yasadık ne çektiğimi bi ben biliyorum. Goklerce ye ne diyor bu diyerek sormak yerine bana sorabilirdin nasıl görüşyüorsunuz kv ile diye hiç hoş bi konusma şekliniz yok. Bilip bilmeden tanımadan insanları cesur diye yargılayamazsınız!
Haftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorumGeçen hafta :69.8
Bu hafta :69.5
Fark :-300
Yüzde :0.43
Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum
Eki Görüntüle 2837744
Hey maşallah bin maşallah
Yasemin de genelde öyle oluyorAyy evet ben onlardan biriyimbir hafta iyi bir hafta daha az gidiyor
Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledikMerhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.
23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2837782
Kızımın doğum günü idi unutmamYaz sonu 74 idim canım al ver şeklinde 69 a indim 28 Mart da başladım tekrar buraya 72.8 falandım
Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallahHay masallah o nasil eksidir bacim keske listede olsaydin
Süperrr bi eksi daha
Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdıkGeçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Yüzde . 3.389. İlk defa yüzde hesapladım inşallah doğru yapmisimdir
Ve hedef kiloma ulaşamadım -150 yüzünden
Eki Görüntüle 2837823
Aaa son bikaç menün çokça hafifti arada menü paylaşmadığın günler ölçü kaçmadı değil mi ?70.5 benım yıne
Aaaa banka açıksa bankaya gitmek niye yasak o zaman bankalarda kapalı olsun şaşırdımKızlar bizim burada bankaya gidenlere ceza kestiler bsnkalar 10-16 arası açık değil miydi gidilebiliyordu diye biliyorum ?kim ne zaman ne için çıkabilir anlayabilmiş değilim ?
Git canım git çok sık düşüyor tansiyonun ihmal etmeOdamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptımama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden
Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzelGEÇEN CUMA: 76,2
BUGÜN: 75,4
FARK: 0,8
YÜZDE: % 1,0498
günaydın canlarım sabah o kadar gergin uyandım ki çok şükür gitmiş. İnşallah haftaya 75den de kurtulurum.
Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasınYok geçen hafta regl dönemimdi canım stresli bir hafta geçirdim ödem topladım muhtemelen ya da vücudu kıtlık korumasına girdirdim çok az beslenerek depo yaptı galiba aç bırakacağımı sanıpbugün şaşırtıp devam ederim o zaman kırarım muhtemelen
Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyor
Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benimMerhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.
23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2837782
Harika tebrikler
Tebrikler canım çok güzel
Meleekk ne etttinn gıııızzGeçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Eki Görüntüle 2837823
harika canım bravo. tebrik ederim
çok iyi vermişsin canım tebrik ederim
wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedinGeçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Eki Görüntüle 2837823
Sabit misin yani gecenki kilonu hatırlamıyorum ama artı olmandan iyidir bence canim70.5 benım yıne
Kolay gelsin canim bende ciciklerimi balkona çıkardım balkonumu düzenledim bugün ne güzel oldu.Odamda çalışma masam vardı geçen cumartesi balkona çıkartmıştım bugün de artık düzelteyim balkonu dedim çiçeklik yaptımama çok sıcak İzmir kızlar . Koltuğum masam falan var balkonda iyice düzeltiyim de en azından yasaklarda balkon insana bir nefes olur .
Haftaya cuma hastaneye gideceğim birde yapacak birşey yok başım dönüyor fırıl fırıl baktırayım bir neden
Bikaç akşam çekirdek çitlemiş olabilirimAaa son bikaç menün çokça hafifti arada menü paylaşmadığın günler ölçü kaçmadı değil mi ?
Aaaa banka açıksa bankaya gitmek niye yasak o zaman bankalarda kapalı olsun şaşırdım
Git canım git çok sık düşüyor tansiyonun ihmal etme
Tebrik ederim canim guzel eksi
Tebrik ederim canim cok guzel
Masallah masallah guzel eksiGeçen hafta . 76.7
Bu hafta . 74.150
Fark. 2.45
Eki Görüntüle 2837823
2 gündür sabitim canım ondan önce hergün 200 -300 Gr gidiyorduEkurim senin eksini cok merak ediyom kesin gecmissindir benide benim artik en zor anlarim zorluycak beni bellikiBeyaz leylak
Canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?